Şimdi Ara

THE WİTCHER 3: WİLD HUNT (XBOX ONE ANA KONU) NEXT-GEN DUYRULDU! (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
897
Cevap
16
Favori
40.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Durumu benim gibi olan, kardeşi tr storedan almış olup kendi kosnolu us olan olan varsa bilgisine sunarım...
  • demekki aldığımız değil de..
    indirdiğimiz bölge ile alakalı..
    25 gb indirdik tekrar indirmeyelim :)

sansür sadece cinsel içerikle ilgili sansür mü ?
    yoksa başkaca varmı ?

bir de 1-2 yi oynamadım.
    card olayları falan var..
    crafting vs.

bunları ne yapacağımızı nerden öğrenebiliriz.
  • mstfyldz.bjk kullanıcısına yanıt
    Evet sanırım aldığımız değil indirdiğimiz bölgeye göre sansür uyguluyor...

Yapımcı şöyle demiş ;

“And I would not really call it a censored version. Yes we had to cover the frontal nudity, and turn down some gore, but this is not what the game is about”

Yani "Nudity" denen çıplaklık sansürüne ek olarak, "Gore" yani aşırı şiddet ve kan revan içeren kısımlarında da sansür varmış. Bazıları don giydirme, kanı azaltma şeklinde sansürlenmişken, çıplaklık ve aşırı şiddet içerecen bazı ara videolar ve bazı konuşma metinleri hepten çıkarılmış durumdaymış.

Bu arada oyunun sansürlü olduğu ülkeler Birleşik Arap Emirlikleri, Suudi Arabistan, Kuveyt, Katar, Bahreyn, Mısır, Ürdün, Lübnan ve çok acıdır ki Türkiye...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 19 Mayıs 2015; 17:51:18 >
  • Tr store'da ön sipariş 145 liraydı.Baktım normal satış fiyatı da 145 lira. İnşallah değişmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VendettA

Evet sanırım aldığımız değil indirdiğimiz bölgeye göre sansür uyguluyor...

Yapımcı şöyle demiş ;

“And I would not really call it a censored version. Yes we had to cover the frontal nudity, and turn down some gore, but this is not what the game is about”

Yani "Nudity" denen çıplaklık sansürüne ek olarak, "Gore" yani aşırı şiddet ve kan revan içeren kısımlarında da sansür varmış. Bazıları don giydirme, kanı azaltma şeklinde sansürlenmişken, çıplaklık ve aşırı şiddet içerecen bazı ara videolar ve bazı konuşma metinleri hepten çıkarılmış durumdaymış.

Bu arada oyunun sansürlü olduğu ülkeler Birleşik Arap Emirlikleri, Suudi Arabistan, Kuveyt, Katar, Bahreyn, Mısır, Ürdün, Lübnan ve çok acıdır ki Türkiye...

Turkiye dahil degildi hocam listeye yeni mi eklediler?

• Kutulu olanlarını bilmiyorum fakat türkçe kullandığınız tr adresine kayıtlı bi makinadan dijital olarak indirirseniz sansürlü

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar oyunun başlarında kestiğimiz karga yada kartal mı bilemiyorum onun kafasını nereye götüreceğiz? Atın yanında sallanıp duruyor. Hangi quests olduğunu bilen var mı?
  • Küfürler ede ede lanetler okuya okuya oyunu sildim tekrar yüklüyorum.Bizim ülkemiz Birleşik Arap Emirlikleri, Suudi Arabistan, Kuveyt, Katar, Bahreyn, Mısır, Ürdün, Lübnan gibi ülkelerle aynı kategöri içerisine girip oyun sansürleniyorsa bizim ülkeden bi hayır gelmez.Neyse..Şimdi us store dan indiriyorum sansürsüz olur değilmi ?

Oyun içinden aldığım birkaç ss

[simage]
     THE WİTCHER 3: WİLD HUNT (XBOX ONE ANA KONU)  NEXT-GEN DUYRULDU!
    [/simage]

[simage]
    [/simage]

[simage]
    [/simage]

[simage]
    [/simage]

[simage]
    [/simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Henry Cavill -- 19 Mayıs 2015; 20:01:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: EgeliLodos

Arkadaşlar oyunun başlarında kestiğimiz karga yada kartal mı bilemiyorum onun kafasını nereye götüreceğiz? Atın yanında sallanıp duruyor. Hangi quests olduğunu bilen var mı?

Questi veren elemanın yanına gitmen gerekiyor.Haritanın yukarı tarafında bulunan ufak kale gibi yerdeki komutan.Onunla konuşunca quest tamamlanıyor

• nasıl tr storedan alınan oyunu US store dan indiriyoruz. xbox ta yeniyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Spartan 117

quote:

Orijinalden alıntı: EgeliLodos

Arkadaşlar oyunun başlarında kestiğimiz karga yada kartal mı bilemiyorum onun kafasını nereye götüreceğiz? Atın yanında sallanıp duruyor. Hangi quests olduğunu bilen var mı?

Questi veren elemanın yanına gitmen gerekiyor.Haritanın yukarı tarafında bulunan ufak kale gibi yerdeki komutan.Onunla konuşunca quest tamamlanıyor

o görevi bitirdikten sonrada gitmiyo o wild hunt ın şehri yıktığı bölüme geldim hâlâ var o kafa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Henry Cavill -- 19 Mayıs 2015; 20:59:02 >

• crafting ile ilgili olarak açıklamalı olarak bulabileceğimiz bir site varmıdır ?
  • Oyunu almayacaktım aslında ama güzel bi kampanya eşliğinde aldım kutulu şeklinde. Yarın bi kutu içeriği resimleri eklerim unboxing hesabı

• Oyunu Tr hesaptan almıştım ve konsol Türkçe yken indirmiştim.Sansür vardı ve canavarlardan hiçbir şekilde kan çıkmıyordu.Konsolu US e çevirip yeniden indirmeye başladım şuan %45 te ve oyuna girme şansım oldu sadece menüdeyim fakat dikkatimi çeken birşey oldu.Türkiyeden indirdiğimde 2 dil vardı sadece Arapça ve İngilizce şimdi tüm diller var büyük ihtimal sansürde kalktı.İndirme bitince buradan yazıp haber veririm sonuçları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: faroz023

Oyunu Tr hesaptan almıştım ve konsol Türkçe yken indirmiştim.Sansür vardı ve canavarlardan hiçbir şekilde kan çıkmıyordu.Konsolu US e çevirip yeniden indirmeye başladım şuan %45 te ve oyuna girme şansım oldu sadece menüdeyim fakat dikkatimi çeken birşey oldu.Türkiyeden indirdiğimde 2 dil vardı sadece Arapça ve İngilizce şimdi tüm diller var büyük ihtimal sansürde kalktı.İndirme bitince buradan yazıp haber veririm sonuçları.

bende senin gibi yaptım.İnş kan çıkar bol bol.Tr de hiç çıkmıyodu.İyidir kan

• parcali P kullanıcısına yanıt
    Konsolun dil/bölge ayarını değiştireceksin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhtmutlu

Küfürler ede ede lanetler okuya okuya oyunu sildim tekrar yüklüyorum.Bizim ülkemiz Birleşik Arap Emirlikleri, Suudi Arabistan, Kuveyt, Katar, Bahreyn, Mısır, Ürdün, Lübnan gibi ülkelerle aynı kategöri içerisine girip oyun sansürleniyorsa bizim ülkeden bi hayır gelmez.Neyse..Şimdi us store dan indiriyorum sansürsüz olur değilmi ?

Oyun içinden aldığım birkaç ss

[simage]
    [/simage]

[simage]
    [/simage]

[simage]
    [/simage]

[simage]
    [/simage]

[simage]
    [/simage]

Yav insan güzel manzara ss leri alır, sen gidip yeri ss almışışsın.:)

• Oyundaki kontiratlar yab gorev degilmi benmi yanlis biliyorum.aliyorm ama yan gorev kisninda cikmiyor

• Attila the Great kullanıcısına yanıt
    çimenleri çok beğendim hacı ya

• Ben Psn TR den indirdim sansür yok. Live TR de neden sansürlü acaba?

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.