Şimdi Ara

The Witcher 4 | PC ANA KONU (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
300
Cevap
22
Favori
13.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam kadınların kadın gibi erkeklerin erkek gibi görünmesi işini maalesef son yıllarda iyice bitirdiler. Misal W3 te Yennefer çok güzel bi kadın. Genelde polonya asıllı şirketlerin oyunlarında kadınlar hep güzel çiziliyor. Ciri nedense w3 teki haline göre travesti gibi duruyor 😀 Hani yüz hatları çok sert erkeksi bi duruşu var. Ona kızıyo millet.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Jer Aders kullanıcısına yanıt

yorum yapmıyorsun daha oyunu bile denemeden daha oyunun tam gameplayi bile çıkmadan kulp bulmaya çalışıp gömüyorsunuz

• s_demirci_53 kullanıcısına yanıt

yaşlanmış değil de yıllanmış diyelim. şarap gibi...

• ThomasAngelo89 kullanıcısına yanıt

Yalnız hocam bu sinematik trailer, oyun içi değil ki? Çıkmamış oyuna don biçiyor onlar. CD Projekt bu. İnsanlar zamanımda Cyberpunk 2077"i beğenmedim etmedi dedi (şimdi herkes ayila bayıla) anlatıyor. Neyse çıkmamış oyuna yorum yapmak bana göre haddim değil asla yorum yapamam. İnsanlar ya Vesemir'in gençliğini oynamak veya Ciri ile oynamak istiyordu. Ciri oldu işte daha ne yapsınlar. 😀

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EceliYakın kullanıcısına yanıt
    W3'te ciri'nin yetenekleri pek hoşuma gitmemişti ama burda daha bir witcher özellikleri edinmiş eğitimini geliştirmiş, belki oynanışı daha güzel olur, gece dost'un videosunu izledim ama ben ciri'yi başkaları ile seviştirebilecek miyim diye soruyor, lan hikaye arkadaşlar hikaye, inşallah güzel bir hikaye ile biter, kimseyi dürtmese de olur

• ThomasAngelo89 kullanıcısına yanıt
    The Witcher 4 | PC ANA KONU

Bu 3. oyunun trailerin deki Geralt, oyundaki ile alası yok nerdeyse o yüzden tip olayına takılmayın son hali bu değil. zaten biraz aceleye gelmiş havası var trailerin

Kızanlar sırf Ciri ile oynanacak diye kızıyor bence, açıkcası umurumda değil. Benim hayalimde Ciri ile oynamak vardı mutluyum o yüzden.

• Bende bunu söylüyorum arkadaş atmış hemen teşekkürler. Kesinlikle bende ya Ciri ya da Vesemir gençliği ile oynamak isterdim demiştim. Ciri oldu çok mutluyum. 🙏🙏

Sinematikte ki trailer da Ciri görüntüsü oyun içi görüntüsü aynı olmayacak. Bak yukarı da arkadaş görsel atmış. @ThomasAngelo89

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi winepsycologist -- 13 Aralık 2024; 15:17:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben kendi adıma cdpr ı da çok seven bir adam olarak oyuna zaten epey hype lıyım. Çok da takılmadım Ciri nin tipine. Oyun iyi çıksın da gerisi önemli değil 😀

• feriox kullanıcısına yanıt
    Daha kötüsü var. Yennefer’ın tipe bak.

The Witcher 4 | PC ANA KONU

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Ciri trial of the grasses dan geçmemiş,elder blood sayesinde hayatta kalan karakter,şimdi warping yapabilen karakter iksir filan içiyor sözde witcherlık yapıyor..

• Koks34 kullanıcısına yanıt

Ben ana karakter seçiminden rahatsızım. Böyle bir rpg oyununa customizable protagonist yakışırdı.Oyuncuları tek bir cinsiyete kilitlemek akıl tutulması. Ben belki male fantasy bir hikaye istiyorum şimdi nasıl bulacağım aradığımı??? Ciri ile ne yapacağız bu koridor shooter, god of war ya da the last of us gibi bir oyun değil ki, RPG yapıyorsan ya fixed erkek ana karakter yapacaksın ya da seçimi oyuncuya bırakacaksın.

• Jer Aders kullanıcısına yanıt

Bencede bu mantıklı istek gözönüne alınacak ve male protogonist seçeneğide açıklanacaktır.

• TORU-NAGA kullanıcısına yanıt

Öyle bir seçenek olsa açıklanırdı diye düşünüyorum. Fixed Ciri ana karakter şimdilik görünen.

• 3 oyundan sonra hiç bilmediğimiz karakteri oynamak iyi olmayabilirdi özellikle karakter yaratma kısmı falan olursa.bu cyberpunk gibi çıkmış yeni bir oyun değil bir devam oyunu.

farklı karakter olsa zaten oyuncuyu hikayeye çekmek zor olabilirdi ki ciri de bir çoğunun sevdiği bir karakter.

ayrıca nasıl bir erkek oynanabilir bir karakter getirebilirler ki.skyrim veya cyberpunk tarzı bir oyun değil ki bu

oyunun bir arka hikayesi olacaktır elbet,bir kısmında geralta bile bağlanacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samdeanwinchester -- 13 Aralık 2024; 15:51:30 >
  • TORU-NAGA kullanıcısına yanıt
    İşte bende bu konuyu merak ediyordum, w3'teki hangi hikaye sonunu referans alacaklar ve hikaye buraya nasıl gelecek veya arada geçen yıllarda ciri'nin eğitimi nasıl gelişecek

• samdeanwinchester S kullanıcısına yanıt

Valla CDPR o işin arkasından kalkabilecek sayılı oyun geliştiricilerinden. Bu yüzden işin kolayına kaçıp sadece fixed üstelik kadın bir ana karakter seçmelerine çok moralim bozuldu. Bak Baldur's Gate 3'e herkese hitap eden bir oyun isteyen istediği her şeyi bulabiliyor o oyunda üstelik sağlam bir hikayeye de sahip. Oldu mu oluyor yani. Sadece ekipte istek ve tutku olsun.

Witcher olduğu için hangi sonu baz aldığı ortada bence. Bu arada siri güçlerini kaybetmemiştir umarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 22MARTLI -- 13 Aralık 2024; 16:3:40 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 22MARTLI kullanıcısına yanıt
    Ciri witcher'lardan harici olarak kadim kan taşıdığı için büyücü yetenekleri de var, standart witcher'lardan çok daha fazla büyü yapabilir olacaktır veya ye i yetenekler kazanabilir olacaktır, ben merakla bekliyorum, geçenlerde cdproject açıklama yapmıştı artık oyunları çıkmaya yakın tanıtacağız demişti galiba, umarım çok beklemeyiz

• Witcher lardan aldığı eğitimi gösterildi zaten,kadın wild huntı tek başına

durduracak güçte kıyameti engelliyor.Witcheress olmak çocuk oyuncağı kalır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TORU-NAGA -- 13 Aralık 2024; 15:58:30 >
  • gitti ilik gibi kadınları yatağa atma hayali

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.