< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 13 Aralık 2024; 16:11:19 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
The Witcher IV | Fragman Yayınlandı! | PC ANA KONU (11. sayfa)
-
-
Yine atabilirsin
-
Rpg öğeleri yüksek olacak demişler. Ayrıca siri’nin cinsel yönelimini net bilmiyoruz. Yani yine atarsınız bence. Yennefer ve triss ile sevişememek kötü olabilir😂
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 22MARTLI -- 13 Aralık 2024; 16:12:6 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kitaplarda lezdi diye hatırlıyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bir lise talebesiyken, çıktığı sene oynadığım ilk oyundan beri oyunla duygusal bir bağım var hocam. açıkçası hiç hayal kırıklığı da yaşamadım şimdiye dek. yine yaşatmazlar diye düşünüyorum. hatta kotaracaklarından eminim büyük oranda. geriye kalıyor o güne kadar hayatta kalıp keyfini çıkarmak.
-
Fragmanın sonundaki "tanrı yoktur" göndermesi çok iyi. Zaten tanrı ve din kavramları insanların cahillikleri nedeniyle açıklayamadığı doğa olaylarına dayanmaktadır.
-
sübhanallah hocam, ibretlik bir tespit.
yalnız bağlamsal açıdan bakacak olursak "kadını tanrı değil siz öldürdünüz" anlamında kullandı o cümleyi.
he sizin dediğiniz gibi kabul edeceksek de gönderme yapmamış direkt söylemiş olur.
-
Mesajını beğendim umarım başıma birşey gelmez Türkiye'de.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Oyunun dünyasına nazaran baksak, Ciri direkt söyledi zaten. Bağlamsal açıdan CDRP biz oyunculara.
-
Geralt'ın Ciri'ye verdigi kılıç.
Fragmandakı kılıç
-
CP77 Red Engine oyun motoru ile yapılmıştı bu oyun UNREAL ENGINE ile yapılıyor o kadar hatalı bir oyun olacağını zannetmiyorum muazzam grafikli bir oyun bizi bekliyorr
-
Yillardir oyunun yolunu gözledim... Yinede 2025'ten önce duyurmalari cok büyük incelik.. Mülkemmel ötesi Grafikler geliyor arkadaşlar : ) Şakası yok Sisteminizi saglam tutun 2025'ten sonra gümbür gümbür piyasa sallanacak.
-
2025 itibaren oyun camiası baya hızlanıyor.
-
Hocam kendisi Bizzat Cirilla , daha kanıt icin ne lazımki . Yüzündeki yarası yetmezmi. Ayrica Cirillayi bizzat Geralt egitti. Cirillayi taniyan herkes bilir.
Witcher 3'te son'da kim Cirillanin Witcher olmasini secmişse dogru bitirmiştir.
-
Bi ihtimal kızı vs mi diye düşündüm.Olur mu olur belli olmaz bunlara ama çok düşük ihtimal tabi .O yüzden milf halini görünce de bi sorayım dedim. Yüzündeki yara evet ciri işte belki farklı bişey mi düşündüler acaba diye öyle ikilemde bıraktı. Bu arada 6 bitirişimde de witcher sonlu bitirdim.Olması gerekn oydu zaten.Yeni oyunda da doğru son olduğunu görüyoruz.
-
Doğruluğu şüpheli, Geralt sonuna kadar babalık ederse Ciri tahtın sorumluluğundan kaçıyor witcherlığa özeniyor.
-
Adam Badowski (Head of CD Red): Dear, if you're wondering how Ciri may be on the path as a witcher, well, there's the story of the Witcher IV to tell that tale. A huge thank you for the respect and love for the lore created by Andrzej Sapkowski. Hugs!
-
Unreal Engine 5 ile ilgili en büyük sıkıntı stutter.
-
Videoda bişey dikkatimi çekti.Render açıklanmayan bi kart ile yapıldıysa bu 5000 serisi bi karttır. 5090 dır büyük ihtimal.Oyun bu 5000 serisi kartları eskimeden de gelebilir.Sadece tahmin tabi bu.2026 yılı içerisinde ya da 2026 sonu gelebilir diye düşünüyorum.Umarım çok bekletmezler.
-
Oyunun baş yapımcısı Malgorzata Mitrega, Ciri'nin "organik ve mantıklı seçim" olduğunu söyleyerek şunları ekledi:
"Kitaplarda okuduğunuzda Saga'dan beri tüm hikaye aslında onun hakkındaydı. Etkileyici ve çok katmanlı bir karakter. Ve elbette baş kahraman olarak Geralt'a daha önce veda etmiştik. Bu da bir devam hikayesi. Sanırım hepimiz için Ciri'nin kaderi buydu. Hikaye hep onunla ilgiliydi"
https://oyungezer.com.tr/haber/cd-projekt-the-witcher-4un-ana-karakteri-olarak-neden-ciriyi-sectiklerini-acikladi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X