Şimdi Ara

The Witcher: Enhanced Edition (2008) [ANA KONU] (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.304
Cevap
19
Favori
252.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Ragdol

Oyun en az orta düzeyde ingilizce (veya desteklenen diğer diller) istiyor.

o zaman bana rpg haram
  • Çok sağlam oyunlar gelmeye başladı bir anda
  • oyuna başlıkta çıktı yazıyo ama 30 ekim çıkış tarihi diyo nası iştir =????
  • Çıkmasa millet nasıl oynayacak peki?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ultrAslan-45

quote:

Orjinalden alıntı: Ragdol

Oyun en az orta düzeyde ingilizce (veya desteklenen diğer diller) istiyor.

o zaman bana rpg haram

Deneyebilirsin aslında çünkü görev penceresi çok açıklayıcı, dialogları kaçırsan dahi görev penceresindeki metinlerden ne olup bittiğini yakalayabilirsin.. hani bilmediğin kelimeleri filan sözlükten bakarak toparlayabilirsin gibi geliyor bana. Sıkılırsan bırakırsın en azından.

Darkspider, sen birde seslendirmesini gör hocam Geralt'ın.. "Beni oraya getirtmeyin, almayım ayağımın altına" diyor adamın ses tonu.

Aerich, hocam sağol açıklama için.. Yavaş yavaş çözeceğiz artık sistemi.

• Ağlıcam ya. Çok sabırsızlanıyorum ya kaçıcam işten şimdi şerefsizim
  • quote:

Orjinalden alıntı: killercreek

oyuna başlıkta çıktı yazıyo ama 30 ekim çıkış tarihi diyo nası iştir =????

o oyunun lokal mağazalardaki çıkış tarihi internette çıkış tarihi değil
  • Galiba sistemi iyi olmayanlar mecburen izometrik kamerada oynayacaklar oyunu ben verilen ss lerdeki gibi kaliteli grafikler göremem kendi sistemimde :) İtem çeşitlerinden bahsetmemişsiniz pek itemler nasıl uniq item rare item çeşitleri varmı? Boss varmı oyunda? exp. sistemi nasıl işliyor? Skill ağacı baya ayrıntılı gibi geldi bana peki bu yeteklerin çoğu pasifmi aktifmi? Aura gibi şeyler varmı skilllerde?
  • Karakter ekranında solda yazan her öğe için 20den fazla yetenek var.. Bu yetenekler bronz, gümüş ve altın olmak üzere üçer seviye.. Yani oyunun sonunda dahi tüm özellikleri açamamış olmanız olası.. Çok detaylı gerçekten. Bu yeteneklerin bazıları aktif, bazıları pasif. Çoğu direk olarak dövüş metodunuza etki ediyor.

Itemler konusunda biraz zayıf göründü oyun bana.. Yada zayıf görünen tüm öğeleri gibi itemlerde çok teferruatlıdır henüz çözememişimdir belki. Zira oynadığım kadarında iki farklı kılıç görebildim. En başta aldığım zırhı dahi değiştiremedim henüz. Bakalım, göreceğiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ragdol -- 25 Ekim 2007; 16:52:16 >
  • güzel oyuna benziyo
  • @ragdol incelemelerin için teşekkürler bu oyunu edinmek şart oldu
    gerçi haftasonu önemli bir demomuz var ama
  • fırsat bulup gidip alamadım halen , gelmiş ama , cok merak ettim bu yazılanalrı ve ss leri görünce.
  • 7 gb indirdim hata raporu verdi
  • 3 farklı son
    süper bi oyun galiba
  • 3 farkli son ha . hmm bilmiyordum guzel guzel , bitirdikten bir sure sonra tekrar oynanabilir demekki . cool
  • arkadaşlar birileri şu oyundaki combat ve kombo sistemini anlatabilirmi.. dövüşte alışmadığım bir sistem zorlanıyorum.. mause + keybord oynuyom

ve kombolarda kullandığımız tuşlarıda yazarsanız iyi olur
  • bir turlu mount edemedim oyunu deamon tools pro yu kurdum ide virtual ettim mount ediyorum olmuyo yardım ? TL den indirdim oyunu bu arada
  • quote:

Orjinalden alıntı: DarKSpideR99

Ağlıcam ya. Çok sabırsızlanıyorum ya kaçıcam işten şimdi şerefsizim

aman arkadaşım sakin ol
  • Oyun nasıl beyler ?

Yok mu ? hiç indirip oynayan
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.