Şimdi Ara

The Witcher: Enhanced Edition Türkçe Yama (110. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.496
Cevap
78
Favori
304.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
192 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tüm ekibinizin ellerine sağlık, her şey için çok teşekkürler.
  • Her şey için çok teşekkürler. Kaç sene olmuş ama emekleriniz hala işe yarıyor, oyunu yeni bitirdim. Sayenizde çok daha fazla keyif aldım. Hiçbir siteye girip yüklediğim yama için teşekkür etmem normalde ama gerçekten bunu borç bildim size. Ellerinize sağlık...
  • Kırmızı link çalışmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Konuya dahil olmayan adam -- 2 Temmuz 2019; 17:3:15 >
  • Denedim şuan, çalışıyor ?

Direk indirmeye başlayan aşağıdaki linki deneyebilirsiniz.

• Diğeri iniyor da bu bad getaway uyarısı veriyor. Vpn ile de deniyorum yine aynı. Eve gidince verdiğin linke bakayım umarım sorun çıkmaz.

Tamam iniyor şimdi teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Konuya dahil olmayan adam -- 3 Temmuz 2019; 14:29:15 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Görevler Türkçe çıkmıyor bende.

• Oyuna İngilizce ile başlayarak oluşturduğunuz kayıttan devam etmeyin, yeni oyun ile başlayarak tüm metinlerin Türkçe olmasını sağlayabilirsiniz. Konudaki ilk mesajın yanı sıra kurulum aşamasındaki talimatları dikkatli okuyun.
  • KarapathiaN kullanıcısına yanıt
    Yeni oyuna başlayınca düzeldi
  • konuyu hortlatmış gibi olacağım ama ben The_Witcher_Türkçe_Yama_v4.9_PreFinal.exe adlı dosyayı açmayı çalıştığımda Couldn't read TOC. Aborting hatası ile karşı karşıya kalıyorum yardımcı olanlara minnettar kalacağım
  • warenvoy W kullanıcısına yanıt
    Arşiv eksik indiği için o hatayı alıyorsunuz, muhtemelen güvenlik duvarınız sorun çıkarıyor. Güvenlik duvarını kapatarak dosyayı yeniden indirin ve öyle deneyin.
  • Evet sanırım antivürüs programından dolayı ben bitdefender kullanıyorum oradan "protection" kısmından kapatıp windows defender'ı da devre dışı bırakmama rağmen bir sonuca varamadım Yerel Disk C'yi sıfırladım şimdi sorunsuz kurdum umarım başka sorunla karşılaşmam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi warenvoy -- 7 Temmuz 2019; 19:50:5 >
  • Merhaba arkadaşlar ben bir türlü türkçe yama kurumadım yardım edecek kişi var mı?
  • Merhaba arkadaşlar bir türlü türkçe yama kuramadım yardım edecek misiniz?
  • TR_Vay kullanıcısına yanıt
    İlk mesajda 2 adet yama var, biri Yeni Maceralar diğeri Ana Oyun yaması. Önce ana oyun sonra da istersen yeni maceralar yamasını kuracaksın. Konudaki ve kurulum sırasında gösterime gelen talimatları takip edersen sorun yaşamazsın.
  • Arkadaşlar belki yeri değil ama her yere yazdım cevap veren çıkmadı. Şu her yerde peşimize düşen kelle avcısını öldürmenin bir yolu yok mu? Bir tanesini şans eseri öldürdüm bir tane daha yolladılar. Adamın canı bile gitmiyor. Kılıç darbelerini savuşturuyor, balta ve bıçak saplayabiliyorum ama canı gitmiyor. Bir yerde golemi öldürdüğünüz gibi öldürebilirsiniz demiş ama golemi öldürdüm bu adam karabasan gibi her yerde peşimde. Bu bir bug mı yoksa ben mi bir yerde yanlış yapıyorum? Bu arada oyun orijinal.
  • walter61 W kullanıcısına yanıt
    Handa şehirde gördüğün bir dizi muhafızı öldürdüğün için oyun seni cezalandırıp onu peşine salmış. Kendi ansiklopedisinde yazdığına göre çaban beyhude, sen öldürdükçe biri daha gönderilecekmiş ya da sadece ikincisi gönderilecek, emin değilim. Onu öldürmenin tek yolu da golem taktiği gibi görünüyor. Pilonlar'ın içine alıp yıldırım vereceksin. Yapacak bir şey yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KarapathiaN -- 12 Temmuz 2019; 19:30:0 >

• quote:

Orijinalden alıntı: KarapathiaN

Handa şehirde gördüğün bir dizi muhafızı öldürdüğün için oyun seni cezalandırıp onu peşine salmış. Kendi ansiklopedisinde yazdığına göre çaban beyhude, sen öldürdükçe biri daha gönderilecekmiş ya da sadece ikincisi gönderilecek, emin değilim. Onu öldürmenin tek yolu da golem taktiği gibi görünüyor. Pilonlar'ın içine alıp yıldırım vereceksin. Yapacak bir şey yok.

https://witcher.fandom.com/wiki/Headhunter_(person)
    Tamamdır hocam saolun :)
    Bu arada golemi öldürdükten sonraki bölümden kaydı olan varsa ve atarsa çok makbule geçer.

• Yama için emeğinize sağlık ama kurulumu maalesef sağlayamadım. Steam'den indirimle The Witcher 1: Enhanced Edition - Director's Cut sürümünü satın alıp yükledim. Oyuna bir kere girip ana menüye geldim. Steam'in gerekli her şeyi yüklediğine emin olunca yamayı indirdim ama "Couldn't read TOC. Aborting." hatasını alıp alıp duruyorum. Windows 10'un, Steam'in, ekran kartının, oyunun vs hepsi son sürümü kurulu. Bilgisayarda sadece Windows Defender var ama Defender üzerindeki bütün ayarları ve güvenlik duvarını kapattım, setup dosyasını kontrol edilmeyenler kısmına bile aldım. Hem Chrome hem Opera ile, VPN'siz ve VPN'li olarak indirdim, masaüstünde ayrı oyunun kurulu olduğu dizine atarak ayrı çalıştırmayı denedim, yönetici olarak çalıştırmayı denedim, maalesef hepsinde aynı sorunu aldım. Tam olarak 43,7 MB indi ve eksik bir şey inmediğine eminim.
  • giraysaltuk kullanıcısına yanıt
    TOC hatası yamanın eksik indiğinin kanıtıdır. Belki de farkında olmadan halen eski indirdiğiniz dosyayı çalıştırıyorsunuzdur. Eski yama arşivlerini silin. Güvenlik duvarınızı esneterek tekrar deneyin. Bazı programlar onu kara listeye almışlar zamanında, bu sorun da bu yüzden oluyor. Baktınız olmuyor telefonla falan indirin, bilgisayara aktarın.
  • İlginiz için teşekkür ederim ama maalesef olmadı. Başka bir yerden v4.0 olan nispeten eski bir sürümü indirdim, şimdilik çalışıyor.
  • 
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.