Şimdi Ara

The Witcher: Enhanced Edition Türkçe Yama (111. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.496
Cevap
78
Favori
304.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
192 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yarın gog'dan indiricem, yama için çok teşekkürler emeğinize sağlık :) umarım ben, çoğu kişi gibi kombat sisteminden hoşlanmayıp bırakmam :D
  • qsdc35 kullanıcısına yanıt
    Combat sistemi kötü değil kesinlikle. Sadece değişik olduğu için alışmak biraz sürüyor. Ve nedense ben ikinci oyundan daha çok sevmiştim combatını.
    Hocam ben an itibariyle Chapter 4'e geldim, 40 saati devirdim oyunda. Bir şey söyleyim mi acayip zevk alıyorum combatından :D Ama önerim oyunu 3. kişiden değil, izometrik oynayın aksi halde gerçekten olmuyor, insanın gözü kanıyor ve fightların %90'ında arkanızdan bir şey saldıracağı için onu göremiyorsunuz, oyun izometrik oynansın diye yapılmış resmen. Hikaye zaten efsane. Efsane oyunların her çağda oynanabileceğinin yaşayan bir kanıtı bu oyun benim için :D
  • Saldırı sistemi hiç sorun olmadı da oyundan atmalar yeter dedirtti :( GOG'den son sürüm oynamama rağmen sorun çıkarması sildirtti
  • giraysaltuk kullanıcısına yanıt
    IDM ile deneyebilir misiniz hocam?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: qsdc35

Saldırı sistemi hiç sorun olmadı da oyundan atmalar yeter dedirtti :( GOG'den son sürüm oynamama rağmen sorun çıkarması sildirtti
    Hocam steam sürümünde sıkıntısızım. Bir kere dahi atma olmadı. Ama oldschool oyunlar tamamen şansa kalmış. Büyük bir hevesle Call of Juarez'in 1. ve 2 oyununu almıştım ama 10 dk oynatmıyordu oyun. Hislerinizi anlıyorum
    Zilyon tane oyunu DRM Free olarak oynatan GOG, kendi oyununda sorun yaşatmasına üzüldüm açıkçası. Steamde deneyin bence, indirimlerde 2.5 TL'ye falan düşüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FORZAFATHER

Zilyon tane oyunu DRM Free olarak oynatan GOG, kendi oyununda sorun yaşatmasına üzüldüm açıkçası. Steamde deneyin bence, indirimlerde 2.5 TL'ye falan düşüyor.
    ben de şaşırdım, halbuki steam yorumlarında atıyor diyordu. Gog genelde patchleyip sunuyor yeni sistemlerde sorun olmasın diye :/ artık indirim gelirse bakıcam :) teşekkürler
  • cemalcan6 kullanıcısına yanıt
    call of juarez'de benim de başıma geldi :( the witcher'a da daha sonra bakıcaz artık napalım, steamden de deneriz. Teşekkürler :)
  • Oyunun save kayıtlarını boşaltırsanız atma sorunu ciddi oranda azalır, sadece kritik önem arzeden kayıtlarınızı saklayın. Oyun o kadar datayı yüklemekte zorlanınca atmaya başlıyor. Mümkün olduğunca cache belleği düşük tutmaya çalışın. Eski motor bu kadarını yapabiliyor.
  • Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yamayı olduğu gibi kurdum. Açıklama ve talimatlardaki gibi. Ana oyunda sıkıntı yok ama Yeni Maceraların hiçbiri Türkçe olmadı. Belgelerimdeki The Witcher klasörüne kurdum. Resimlerlede örnekleyebilirim. Yardımcı olabilecek var mı ?
  • xxyexx X kullanıcısına yanıt
    Yeni Maceralar yaması Belgelerim'e kurulmuyor, Ortak Belgeler'e kuruluyor. Yama kurulum ekranında tam dizini de yer alıyor. Kurarken o açıklamaları daha dikkatli okuyun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxyexx

Yamayı olduğu gibi kurdum. Açıklama ve talimatlardaki gibi. Ana oyunda sıkıntı yok ama Yeni Maceraların hiçbiri Türkçe olmadı. Belgelerimdeki The Witcher klasörüne kurdum. Resimlerlede örnekleyebilirim. Yardımcı olabilecek var mı ?
    Bende yapamamıştım ilk ama kurulumdaki yolu değiştirmeyince olmuştu tekrar kurmayı deneyin
  • Yama oldukça başarılı. Emekleriniz için çok teşekkür ederim.
  • Yamayı oyunu hiç açmadan kurdum ve açtığımda yazılar böyleydi. Yamayı sildim yine de düzelmedi. Tekrar yükledim yine düzelmedi. Oyun türkçe olunca bile yazılar böyle kaymış görünüyor.

The Witcher: Enhanced Edition Türkçe Yama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alice03 -- 24 Kasım 2019; 14:13:46 >
  • Alice03 A kullanıcısına yanıt
    font dosyası zarar görmüş gibi görünüyor, yazı karakterleri resim gibi ekrana yansımış. oyunu indirdiğiniz platformdan doğrulatıp tekrar açın. sonra yamayı kurup oynayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KarapathiaN

font dosyası zarar görmüş gibi görünüyor, yazı karakterleri resim gibi ekrana yansımış. oyunu indirdiğiniz platformdan doğrulatıp tekrar açın. sonra yamayı kurup oynayın.
    Teşekkürler sorunu çözdüm. İnternette yabancı forumlarda dolaşa dolaşa en sonunda buldum. Sorun ekran kartımdan kaynaklıymış. Birkaç dll dosyasıyla sorun kalmadı. Yama cillop gibi çalışıyor
  • Macbook Retina 2015'e kurup deneme yapacağım ama. Türkçe yama yapmanın bi şansı yok sanırım.
  • 
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.