Şimdi Ara

The Witcher: Enhanced Edition Türkçe Yama (109. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.496
Cevap
78
Favori
304.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
192 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türkçe yama için teşekkürler, kaliteli bir çalışma olmuş.
  • KarapathiaN kullanıcısına yanıt
    Öncelikle yama için teşekkürler. Ancak yeni maceralar için ne yaptıysam türkçe olmadı Defalarca silip yeniden kurdum olmadı sonra sırasıyla ortak belegeler, belgeler, C:\GOG Games\The Witcher Enhanced Edition Director's Cut,kurulumu gerçekleştirdim sonra sıkıntı bendedir diye ana yamayı kaldırp denedim önce kurdum tekrar denedim benim için baya zorlu bi süreç oldu açıkcası:) Bunu düzeltmenin bir yolu yada video ile rehber imkanı yokmu ? not: Ana oyunu türkçe olarak bitirdim yeni maceralı oynamasam hikayede etkisi olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kasvaa2 -- 9 Mart 2019; 1:29:2 >
  • İlk kurulumda varsayilan olarak sistemin kurulu olduğu sürücüde the witcher klasörüne kendi kuruyor. Ayrıca açık adresi de örnek olarak yazmıştım. Dosyayı çalıştırdıktan sonra ilk etapta o bilgileri okuyun. Tahminimce okumadan kur deyip geçtiğinizden oluyor. İlgili kurulum dizini şu şekilde: C:\Users\Public\Documents\The Witcher

İçerik olarak 2'si resmî diğerleri hayran yapımı kısa hikâyelerden oluşuyor, ana hikâyeyle bağlantıları yok. Kitaplarda geçen ya da tamamen özgün maceralar var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KarapathiaN -- 9 Mart 2019; 14:17:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba The Witcher serisini hiç oynamadım şu ana kadar. İlk oyunla ikinci oyun hikaye olarak çok birbirine bağlı mı? Ya da şimdi başlasam çok mu kötü gelir mekanikler Witcher 1'de?
  • Merhaba, çeviri için çok teşekkürler.Çok güzel bir çalışma olmuş. Daha önce oyunu yarım bırakıp save dosyasından devam ediyorum sayenizde. Oyunu daha önce oynadığım için ve kayıt dosyası (save) oluşturduğum için midir bilmem ama görevler ingilizce kaldı. Çok sıkıntı olmuyor, yine de düzeltebilirsem oyun zevki artacak tabikii.

Tekrarlamakta fayda var, gayet güzel bir çalışma olmuş. Herkesin eline, koluna sağlık, teşekkürler.
  • berkayjan kullanıcısına yanıt
    Üç oyunda birbiriyle bağlantılı. Save aktararak gidiyosun zaten. Alışma konusuna gelince bu sana bağlı ama olayı cozersen kolay kolay ölmezsin. Biraz zamanlamaya dikkat etmen önemli kılıç sallarken. Cat çat sürekli basmamalisin yani. 25-30 saatte bitiyo oyun. Anlayacağın ben oyna derim. Oynamadan da hikayesini ölüm öyle geç ikiye. Ama 2 yi kesin oyna.

• Night_Blade N kullanıcısına yanıt
    İlk mesajda açıkladığımız üzere oyun açılan bölüm veya görevleri peşin peşin save dosyasının içerisine gömüyor. Bu nedenle sonradan kurulan yama oyunun sadece ilerleyen kısımlarını Türkçeleştiriyor. Eksiksiz Türkçe deneyim yaşamak için oyuna temiz bir kayıtla başlamalısınız.

İkinci bölümün sonuna geldim, üçe geçicem. İngilizce'de devam edebilirim. Hikâyeyi Türkçe anlatması yeterli. Açıklama için teşekkürler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KarapathiaN

İlk mesajda açıkladığımız üzere oyun açılan bölüm veya görevleri peşin peşin save dosyasının içerisine gömüyor. Bu nedenle sonradan kurulan yama oyunun sadece ilerleyen kısımlarını Türkçeleştiriyor. Eksiksiz Türkçe deneyim yaşamak için oyuna temiz bir kayıtla başlamalısınız.
    Oyuna Soluksuz Başladim. Türkçe YAMA RESMEN HAYAT KATMİŞ OYUNA WİTCHER SERİSİNİ OYNAYANLARİN Bu Oyunu TÜRKÇE YAMASİNİ KURUP BÖYLESİ EFSANE SERİNİN HİKAYESİNE TAM ODAKLİ BAKMANİZ iyi Olacaktir !!

Gercekten Türkçe Yama Sayesinde O kadar Haz aliyorumki anlatamam. Sayende Seriye en baştan başliyorum. Şuan 6.saatlik zaman dilimindeyim . MUHTEŞEM... Harika..

GRAFİKLER ALDATMASİN ! Arkadaşlar Kesinlikle Oynayin..

KarapathiaN Gibi RPG Dünyasina Eser Katanlara DESTEK OLALİM !

• quote:

Orijinalden alıntı: Absnthe

Oyuna Soluksuz Başladim. Türkçe YAMA RESMEN HAYAT KATMİŞ OYUNA WİTCHER SERİSİNİ OYNAYANLARİN Bu Oyunu TÜRKÇE YAMASİNİ KURUP BÖYLESİ EFSANE SERİNİN HİKAYESİNE TAM ODAKLİ BAKMANİZ iyi Olacaktir !!

Gercekten Türkçe Yama Sayesinde O kadar Haz aliyorumki anlatamam. Sayende Seriye en baştan başliyorum. Şuan 6.saatlik zaman dilimindeyim . MUHTEŞEM... Harika..

GRAFİKLER ALDATMASİN ! Arkadaşlar Kesinlikle Oynayin..

KarapathiaN Gibi RPG Dünyasina Eser Katanlara DESTEK OLALİM !

Alıntıları Göster
    Modlar ile o eski grafikler kalmıyor hududur şudur budur derken hala özlüyorum şu an 3 ü 2. kez bitirirken

Modların listesi şöylehttps://www.kirmiziperfect.com/installing-best-mods-for-the-witcher-1-guide/
    baştan uyarayım çok zahmetli iş dikkatle yapsın yapmak isteyen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi machinegunneddie -- 6 Haziran 2019; 4:16:5 >

• seriye sıfırdan birinci oyunla birlikte başlıyorum
    teşekkürler
  • aschil A kullanıcısına yanıt
    Birinci oyundaki Combat sistemini görünce kaçmayın hocam. Şaka bir yana ilk oyun bence ikinci oyundan daha iyi bir oyun. Sabretmek gerekiyor sadece.
  • Selamın aleyküm konu aktif mi?
  • Oyunu yakın zamanda herhangi bir problem ile karşılaşmadan Türkçe yama ile bitirdim. Elinize sağlık çok güzel bir çalışma olmuş. Fakat bizzat kurulum rehberine göre kurmama rağmen yeni maceralar bölümü Türkçe olmuyor. 2 yamayı kaldırıp sırası ile tekrar yükledim fakat durum hala aynı. Herhangi bir arkadaş yardımcı olabilirse çok teşekkür ederim.
  • Elinize emeğinize sağlık yama için teşekkürler.
  • @ReDDisS107
    Aktif ve linkler çalışıyor.

@Antibi0tic
    Yeni Maceralar dosyasını oyunun içerisine değil C:\Users\Public\Documents\The Witcher dizinine kuruyorsunuz ve öncesinde oyunun ana yamasının kurulu olması gerekiyor. Bunun dışında özel bir şey yok, oyuna temiz bir kayıtla başlangıç yapmanız yeterli.
  • Çeviri için teşekkürler, elinize sağlık.

@KarapathiaN
    Çok teşekkür ederim hocam ben oyunun klasörüne değil de belgelerim klasöründeki içinde saves klasörü de bulunan The Witcher klasörüne kuruyordum o yüzden olmuyormuş. Tam olarak sizin söylediğiniz dizine kurunca oldu. Çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için. Tekrardan elinize sağlık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HANR -- 12 Haziran 2019; 20:46:13 >
  • SPOİLER!

Merhaba Arkadaşlar Görevde Banka Soygununda Social'i desteklemiştim.
    Sonra Leudervanin Müttefik aramam gerektigini Söylediler yoldaşlar asla yardim etmeyecekleri İcin.
    Oyunda Bataklikta , Gizliharabede Socialt Kampina gittiysemde yaevini Bulamiyorum ?Ne Yapamam gerek Yardimci olabilecek varmi.. Bir türlü görevi gecemedim.

Not : Çözüldü.
    yaevin bankacinin Evinde Saklaniyormuş.
    Arkadaşlar Oyun Ciddi Şekilde Oynanmak icin bekleniyor haberiniz olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Absnthe -- 27 Haziran 2019; 23:18:5 >
  • Absnthe kullanıcısına yanıt
    Belki bu video yardımcı olur, biraz ilerletip baktım sorunsuz şekilde geçmiş dediğin kısmı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lugotorix -- 15 Haziran 2019; 23:20:4 >
  • 
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.