Şimdi Ara

The Witcher: Enhanced Edition Türkçe Yama (114. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.496
Cevap
78
Favori
304.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
192 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam bitirmeniz ne kadar sürdü oyunu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sroad

hocam bitirmeniz ne kadar sürdü oyunu?
    Witcher 3'ten geçiş yaptığım için Prologue(açılış) ve Chapter 1 biraz uzun sürdü (4 ay kadar). Chapter 2'den Epilogue'a(kapanış) kadar sanırım 3 gün.
  • KarapathiaN kullanıcısına yanıt
    Oyunu suan oynuyorum.(Orjinal) Ancak Chapter 2 ye gecerken (kayıtlı oyun bulunamadı veya bozuk dıyerek) hata verdi.Sorunu cozdum ancak Yamayı kaldırmak zorunda kaldım.Oyuna tekrar girdigimde düzeldi ve yamayı tekrar yukledim. Ancak Sizin yazdıgınız gıbı kısmen cevrildi maalesef.Tum kayıtları sılıp tekrar baslasam farklı sonuc olur mu bılemıyorum. Baska arkadaslarda aynı sıkıntıyı yasamıs. BU neden oluyor yama neden boyle hata vermesine sebep oluyor ?
  • okazaki kullanıcısına yanıt
    Aynı sıkıntıyı bende yaşadım ve baştan başlamak istemiyorum. Elinde direk 2.bölümün başından başlayan ve Türkçe yaması bozulmamış Save dosyası var mı ?
  • Sakinles kullanıcısına yanıt
    Bu durum zaten oyunda var olan bir sorun yalnızca yama sebep olmuyor, diğer diller de oynayanlar da aynı sorundan muzdarip olabiliyorlar. Oyuna başlarken temiz bir kayıtla başlayıp sonra dosyalarda mod vs. gibi uygulamalarla değişiklik yapmamanız, sık sık kayıt dosyalarını temizlemeniz daha az sorunla oyunu bitirmenizi sağlar. Save klasörü doldukça oyunda çökmeler meydana gelebiliyor. Oyuna başlandıktan sonra mod kuranlar da özellikle daha fazla oluyor bu. Dosya sistemi sorunlu olduğu için başlandığı şekliyle bitirilmesinde fayda var.

Açıkçası ben onlarca kez bitirdim bu tür sorunla hiç karşılaşmadım, bu şekilde binlerce arkadaş da öyle.
    Anladım,Cevap verdiğin için Teşekkür ederim.Oyunu silip tekrar kurup,Temiz bir kayıt açıp savelere de dikkat edip dediğine uyacağım.Umarım tekrar sorun yaşamam
  • Dün paket şeklinde oyun serisini aldım, akşam türkçe yama ile ilk seriye başlayacağım. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim, elinize sağlık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • önemli değil kanka
  • saol dostum sizin sayenizde ilk oyunu da türkçe güzel bir şekilde oynama fırsatı bulduk.

kaliteli bir çeviriydi.

oyun çok güzel bu arada arkadaşlar. müthiş bir maceraya başlıyorsunuz haberiniz olsun. ben şimdi 2. oyuna geçtim
  • Ben yamayı kurdum fakat kurduktan sonra oyunu açtığımda fare imleci hareket etmiyor neden acaba?
    Edit: Tamam sorunu çözdüm. Shift tuşuna basılı tutarak hareket ettirebildim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exocoetidae -- 4 Nisan 2020; 15:49:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KarapathiaN

Bu durum zaten oyunda var olan bir sorun yalnızca yama sebep olmuyor, diğer diller de oynayanlar da aynı sorundan muzdarip olabiliyorlar. Oyuna başlarken temiz bir kayıtla başlayıp sonra dosyalarda mod vs. gibi uygulamalarla değişiklik yapmamanız, sık sık kayıt dosyalarını temizlemeniz daha az sorunla oyunu bitirmenizi sağlar. Save klasörü doldukça oyunda çökmeler meydana gelebiliyor. Oyuna başlandıktan sonra mod kuranlar da özellikle daha fazla oluyor bu. Dosya sistemi sorunlu olduğu için başlandığı şekliyle bitirilmesinde fayda var.

Açıkçası ben onlarca kez bitirdim bu tür sorunla hiç karşılaşmadım, bu şekilde binlerce arkadaş da öyle.
    Hocam şöyle bir konu var,oyunu görsel ve diğer açılardan daha iyi hale getiren 28 mod var. Auto save'i ayarlardan kapatıp fazla save almamamızı söylemiş zaten. Bunların hepsini kurarsak yamayla birlikte sıkıntı olur mu?
    https://www.reddit.com/r/witcher/comments/bwpkia/the_witcher_enhanced_edition_updated_2019_modding/

• _THANOS_ _ kullanıcısına yanıt
    Kesin olmamakla birlikte içlerinde dil satırlarına müdahale eden dosyalar varsa olabilir ama tavsiyem modlama işlemi tamamlandıktan sonra en son Türkçe Yama'nın kurulmasıdır. Ancak bu durumda da bir ihtimal data klasörünün farklı yerlerine dağılmış dil dosyaları varsa oyunun modlarla gelen dil dosyalarına öncelik vermesi durumunda Türkçe yamanın eksik kalması söz konusu olabilir.
  • hocam iyi günler. oyunu bu yama sayesinde güzelce türkçe oynadım. elinize sağlık. lakin yeni maceralar yamasını direk ana klasöre yüklediğim halde, maceralar türkçe hale gelmedi. sebebini de bir türlü bulamadım. yardımcı olabilir misiniz? şunu şöyle yap, şuraya bak diyeceğiniz bişey var mı? (GOG'da oynadım oyunu)
  • RealNameEkrem R kullanıcısına yanıt
    Kurulum sırasında özellikle belirtiliyor kurulacak dizin. Oyunun ana klasörüne değil ortak belgelerdeki the witcher klasörüne kopyalayacaksınız.

C:\Users\Public\Documents\The Witcher
    teşekkür ederim. ilk onu öyle farketmemişim. sonra direk belgeler olarak gördüm ama biraz farklıymış, aydınlattığınız için teşekkürler.
  • müthiş olmuş.
    ellerinize sağlık.
  • Yıllar sonra üye girişi yaparak mesaj atıyorum.

Elinize ve zihninize sağlık. Sayenizde oyunun her detayını kaçırmadan roman gibi oynayabiliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KarapathiaN

Kesin olmamakla birlikte içlerinde dil satırlarına müdahale eden dosyalar varsa olabilir ama tavsiyem modlama işlemi tamamlandıktan sonra en son Türkçe Yama'nın kurulmasıdır. Ancak bu durumda da bir ihtimal data klasörünün farklı yerlerine dağılmış dil dosyaları varsa oyunun modlarla gelen dil dosyalarına öncelik vermesi durumunda Türkçe yamanın eksik kalması söz konusu olabilir.
    İlginiz ve yamadaki muazzam emek için teşekkür ederim. Modlamadan sonra bir sıkıntı çıkarmadı. İlk defa bir yama yapımcısına bağış yapacaktım ama gördüm ki bu işleri bırakmışsınız ve hesap numarası vermemişsiniz. Yine de verirseniz ben bağış yapmaya hazırım. Böylesine bir emek karşılıksız kalmamalı bence.
  • _THANOS_ _ kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Keyif aldıysanız bizim için yeterlidir. Eski çalışmalarımdan bir şey talep etmiyorum.
  • Öncelikle yama için teşekkür etmek isterim. RPG türünü pek sevmesemde Risen oyunu ile birlikte RPG türüne bir hayranlık oluşmaya başladı. Haliyle RPG demişken de bu kategöride başa çeken bir seriyi oynamamak ayıp olur. Elinize ve emeğinize sağlık arkadaşlar. Açıklama kısmını okumadan geçen ve hata alan arkadaşlar için basit anlatım yapmak isterim;

-Mesajın altında verilen linklerden ilk olarak "THE WITCHER 1 vPREFINAL" isimli dosyayı kurarak oyunun tamamını Türkçe'ye çeviriyorsunuz.

-Diğer linkte bulunan "YENI MACERALAR DLC v1.0" isimli dosyayıda kurduğunuzda oyunun DLC paketleri Türkçe'ye çevrilmiş oluyor.

-Yama oyunun en son sürümü yani "Enhanced Edition"a göre çevrilmiş olduğu için, farklı bir sürüme sahipseniz Türkçe yamayı kurduğunuzda oyun Afrikalı saatçi Türkçesi gibi olacaktır. (Lütfen ırkçılık gibi algılanmasın durumu hafif komedi ile açıklamaya çalıştım)

• 
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.