Şimdi Ara

The Witcher: Enhanced Edition Türkçe Yama (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.496
Cevap
78
Favori
304.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
192 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: slayer983

quote:

Orijinalden alıntı: VII_outLaw

Muhterem harika düşünüyorsun.

Muhterem... Aramızda 2-3 yaş fark var efendim, ben sana dinozor diyor muyum? Şakayla karışık tabi bu yaklaşımı iyi niyetli kabul ediyorum barış...

Kardeşimsin:) sen beni biliyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VII_outLaw -- 15 Nisan 2014; 12:50:05 >

• Shaddar kullanıcısına yanıt
    su işi hayırlısıyla bir şakıtalım da sonra değerlendirirsiniz kim sağlam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geç ama güç olmadan şakıtmanız dileğiyle...
  • quote:

quote:

quote:

Muhterem... Aramızda 2-3 yaş fark var efendim, ben sana dinozor diyor muyum? Şakayla karışık tabi bu yaklaşımı iyi niyetli kabul ediyorum barış...

Seni tabi biliyoruz alındığım yok. Maksat muhabbet olsun kardeşim...

• quote:

quote:

quote:

quote:

Seni tabi biliyoruz alındığım yok. Maksat muhabbet olsun kardeşim...

millet biz yazdikca heyecanlaniyor. az laf cok is beyler

• quote:

Orijinalden alıntı: pelerinli

millet biz yazdikca heyecanlaniyor. az laf cok is beyler

kaç aydır kış uykusuna yattım, icraatım yok ama beni bile heyecanlandırdınız. siz büyük adam olacak gençlersiniz...
  • Tahminen ne zaman çıkar yama ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: In My Remains

Tahminen ne zaman çıkar yama ?

Böyle zor sorular sorup bizi terletmeyin arkadaşlar... çeviriyi yaklaşık 1 yıl kadar süre sonunda bitireceğiz. yaptığımız çevirinin tutarlı hale gelmesi içinde oldukça uzun bir zamana ihtiyacımız olacak. Ayrıca montajı puzzle parçalarını birleştirmek gibi bir iş. hatasız ve tutarlı olmak o kısımda da temel prensip. Büyük ihtimalle tek kişinin yapacağı bir iş. bu yüzden net bir süre veremem. İnşallah yaza ya da hemen okul açılışına yetişir diye tahmin ediyorum...
  • quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: WingsOfDeath

quote:

Orijinalden alıntı: FifaNetworkTR

Çalışmalarınızda başarılar dilerim. Umarım daha iyi yerlere gelirsiniz. ( Örneğin resmi yerelleştirme projelerine katılmanız hiç fena olmaz ;) )

Buradadamı sen Aybars. Hayret yorumun kısa... Ansiklopedi yazmanı bekliyorum senden... Beklemedeyim ha, valla bak. :D

Ne yalan söyleyim sözü geçen şahsa bende şaşırdım. çünkü oyunceviri forumlarında veya sohbet kanalında iyi niyetli veya serzenişli bütün yaklaşımlarımı ağır bir dille eleştirirdi. İlk defa yaptığım bir işi beğendi, mutlu oldum ne diyeyim ama gerçekten şaşırdım Teşekkür ediyorum, aman nazar değmesin

Bazı gerçekleri görmeye başlayınca insan takdir ediyor, insanız sonuçta :)

• Orijinalden alıntı: WingsOfDeath

Çalışmalarınızda başarılar dilerim. Umarım daha iyi yerlere gelirsiniz. ( Örneğin resmi yerelleştirme projelerine katılmanız hiç fena olmaz ;) )

Buradadamı sen Aybars. Hayret yorumun kısa... Ansiklopedi yazmanı bekliyorum senden... Beklemedeyim ha, valla bak. :D

Ne yalan söyleyim sözü geçen şahsa bende şaşırdım. çünkü oyunceviri forumlarında veya sohbet kanalında iyi niyetli veya serzenişli bütün yaklaşımlarımı ağır bir dille eleştirirdi. İlk defa yaptığım bir işi beğendi, mutlu oldum ne diyeyim ama gerçekten şaşırdım Teşekkür ediyorum, aman nazar değmesin

Yahu bırak buna kanma sen ya... :D Bi ben biliyom bu adamın gerçek yüzünü. :D Kandırmasın senide resmi yama falan. :D Hepsi fasafiso... 5 sene oldu Sherlock Holmes hala çıkacak sözde. :D Fallout 3 falan yapın daha iyi bence. :D

Yahu ne alakası var? :) Tek başına o işe girişmenin neticesi bu sadece, yoksa doğru diyosun çok daha kısa sürebilirdi. 5 ayın ardından tamamen resmi şekilde Türkçe olucak.

• Orijinalden alıntı: FifaNetworkTR

Yahu bırak buna kanma sen ya... :D Bi ben biliyom bu adamın gerçek yüzünü. :D Kandırmasın senide resmi yama falan. :D Hepsi fasafiso... 5 sene oldu Sherlock Holmes hala çıkacak sözde. :D Fallout 3 falan yapın daha iyi bence. :D

Yahu ne alakası var? :) Tek başına o işe girişmenin neticesi bu sadece, yoksa doğru diyosun çok daha kısa sürebilirdi. 5 ayın ardından tamamen resmi şekilde Türkçe olucak.

Ne alemde cidden hocam sizi takip ediyorum ya Action Rpg hastasıyım ben.

Van Helsing ne zamana yetişir.

The Witcher çevirmenleri sizlere de kolay gelsin.

• Orijinalden alıntı: Shaddar

Ne alemde cidden hocam sizi takip ediyorum ya Action Rpg hastasıyım ben.

Van Helsing ne zamana yetişir.

The Witcher çevirmenleri sizlere de kolay gelsin.

Van Helsing için bastırıyoruz fakat firmanın CEO'sunun şuan dosyaları incelediği bilgisini aldık şimdilik.

The Testament of Sherlock Holmes'ün dosyalarını ise dün itibariyle yapımcı firma olan Frogwares'a ulaştırdık. Şuanda da basın bültenini hazırlıyoruz detaylı şekilde :) Sherlock Holmes için geriye sadece güncellemenin gelmesini beklemek kaldı. :)

• Tekrar Merhaba The Witcher Çevirmenleri,acaba yama ne durumda artık sona gelindi mi?malum yaz geldi artık,yoksa serdinizde bütün işi keyif mi yapıyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: mostt

Tekrar Merhaba The Witcher Çevirmenleri,acaba yama ne durumda artık sona gelindi mi?malum yaz geldi artık,yoksa serdinizde bütün işi keyif mi yapıyorsunuz

malum yazın gelmesiyle beraber hepimizin ertelediği özel türlü işleri yüzünden bazılarımızın meşguliyetleri olsa da yama tüm hızıyla devam ediyor, siz hiç merak etmeyin

• Çeviri %90 durumda kontrol ve montaj safhasıyla birlikte daha önemli bir süre var. Oyun eski olduğu için kaliteyi daha da artırmak adına yamayı çok bekletmeyiz, erkenden çıkarma düşüncesindeyiz. Fakat yama çıktıktan sonra revizyonlar yapılıp daha kaliteli bir seviyeye getirmeye gayret edeceğiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KarapathiaN -- 19 Mayıs 2014; 2:22:51 >
  • Her ikinizede Teşekkürler.Takipteyiz ve yamayı merakla bekliyoruz.Slayer983 belirttiğin yöntem gayet mantıklı.ilk paylaşımdan sonra bir sonraki güncellemeye kadar zaman kazanmış olursunuz.Tekrar Kolay Gelsin......
  • Harika bir çalışma,kolay gelsin
  • The witcher 3 Türkçe gelmeyecek,beni şimdiden tasası tuttuNe yapcez?Bunu hallediyorsunuz sağolun varolun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperentok -- 21 Mayıs 2014; 17:10:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperentok

The witcher 3 Türkçe gelmeyecek,beni şimdiden tasası tuttuNe yapcez?Bunu hallediyorsunuz sağolun varolun.

O gelmiyorsa biz de bosu bosuna cikarmayalim madem

• witcher 3'e türkçe dil seçeneğinin gelmeyişinin sebebi biziz. ülkemizde orjinal oyun satış istatistikleri 5000'i geçmemiş gibi duyumlar aldım. haliyle adamlar toplantı yapmışlar karar almışlar, herşey bitmiş değil daha sonra eminim gönüllü birkaç arkadaşımız çevirir ve türkçe oynarız.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.