Şimdi Ara

The Witcher: Enhanced Edition Türkçe Yama (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.496
Cevap
78
Favori
304.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
192 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet satış rakamları iç açıcı değildi ve türkçe içerikle çıkış yapma konusuna sıcak bakmadılar. Bizim oyuncular MMORPG türünden başka aynı tutkuyla oyun oynamıyorlar. Dikkat edin belli başlı olanların hemen hepsi türkiye sunucularına ve türkçe içeriğe sahip. Geriye kalan diğer oyunlarda ise zaman zaman biraz zorlamayla bir kaç bir şey görüyoruz.
  • Hocam selam,

Çevirimiz nasıl gidiyor gelişmeler var mıdır özlemle bekliyoruz emeklerinizi
  • quote:

Orijinalden alıntı: LaHire

Hocam selam,

Çevirimiz nasıl gidiyor gelişmeler var mıdır özlemle bekliyoruz emeklerinizi

quote:

Orijinalden alıntı: slayer983

Çeviri %90 durumda kontrol ve montaj safhasıyla birlikte daha önemli bir süre var. Oyun eski olduğu için kaliteyi daha da artırmak adına yamayı çok bekletmeyiz, erkenden çıkarma düşüncesindeyiz. Fakat yama çıktıktan sonra revizyonlar yapılıp daha kaliteli bir seviyeye getirmeye gayret edeceğiz.

Yeni açıklama yapmıştık. Bizde bekliyoruz o günleri

• Helal olsun size arkadaşlar bu arada oyun steamde %80 indirimde kaçırılmıyacak bir fırsat var arkadaşlar edinin orjnial oyununuzu türkçe yama ile oynayın .

http://store.steampowered.com/app/20920/
  • quote:

Orijinalden alıntı: MALTHAEL

Helal olsun size arkadaşlar bu arada oyun steamde %80 indirimde kaçırılmıyacak bir fırsat var arkadaşlar edinin orjnial oyununuzu türkçe yama ile oynayın .

http://store.steampowered.com/app/20920/

Yeminle sabah içimden geçti, Witcher'ın fiyatlarına baktım falan önceki yaptıkları gibi bir indirim olsun alırım demiştim, sen de müjdeyi verdin direk

• Bende çektim, birinden başlayacağım ama Türkçe yamayı beklemeye karar verdim.

Kolay gelsin arkadaslar, bu tarz oyunları çevirmek kolay değildir. Gayet altından kalkmış gibisiniz
  • cemalcan6 kullanıcısına yanıt
    Hele bir yamayi elinize alin da, ondan sonra bakin altindan kalkmis miyiz eger olduysa, artik bir ismarlarsiniz bir seyler (galiba eski mesajlarda biri baklava ismarlayacakti)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar desteklerimiz sizinle
  • kolay gelsin arkadaşlar, umarım tez zamanda aksaklık olmadan çıkar yama.
  • insanı strese sokmayın yahu, halen çıkaramadık diye üzerimde baskı hissetmeye başladım. İnşallah başaracağız arkadaşlar.
  • quote:

insanı strese sokmayın yahu, halen çıkaramadık diye üzerimde baskı hissetmeye başladım. İnşallah başaracağız arkadaşlar.

Abi sen canını sıkma bir sorun olursa ben milleti oyalarım siz kaçarsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemilture

quote:

insanı strese sokmayın yahu, halen çıkaramadık diye üzerimde baskı hissetmeye başladım. İnşallah başaracağız arkadaşlar.

• quote:

quote:

"abi siz kacin ben onlari ovalarim"

• quote:

Orijinalden alıntı: pelerinli

quote:

quote:

Fedakarlık budur işte.

• quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: pelerinli

Yine geyik konusu buldunuz değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KarapathiaN -- 23 Mayıs 2014; 11:37:05 >

• quote:

baskı yok, umut var
  • Abi ne yapalım, finaller adamın canını sıkıyor bi şurda stres atabiliyoruz
  • steamdeki ilk oyun bu mu arkadaşlar. The Witcher: Enhanced Edition Director's Cut sondaki directors cut ne anlam ifade ediyor ?
  • Hocam bizdeki full+full gibi bir şey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemilture -- 23 Mayıs 2014; 14:00:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zalades

steamdeki ilk oyun bu mu arkadaşlar. The Witcher: Enhanced Edition Director's Cut sondaki directors cut ne anlam ifade ediyor ?

Oyunun en geniş içeriğine sahip sürümü yani en güncel versiyonu.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.