Şimdi Ara

The Witcher: Enhanced Edition Türkçe Yama (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.496
Cevap
78
Favori
304.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
192 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: pelerinli
    artık bu finaller mi olur, yaz okulu finali mi olur, bitirmeleri verirken mi olur

Şaka bir kenara artık bitiriyoruz. Djinni'yi bir daha hiç açmayacağım günler geliyor. Hayali bile ne kadar güzel...
  • 3 kere bitirdim bir de hikayede anlayamadığım yerleri de anlayarak bir kez daha bitiririm sayenizde. emeğinize sağlık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pelerinli

quote:

Orijinalden alıntı: BackLean

Süper haber. Steam indiriminden faydalanıp almıştım oyunu. Finallerden sonra direk oynayacağiz demek. Şimdiden ellerinize sağlık arkadaşlar.

artık bu finaller mi olur, yaz okulu finali mi olur, bitirmeleri verirken mi olur

Olur olur çoğu bitmiş azı kalmış sıkalım dişimizi

• quote:

Orijinalden alıntı: VII_outLaw

Bir kaç oyun içi görüntü :)

http://postimg.org/image/sfioscnnz/
    http://postimg.org/image/3kz6ya2tr/

Çalışın, çalışınn!! Bu yamayı haziran sonunda istiyorumm!!

Hocam yaptığın ayıp ama Göster ama elletme mantığı :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemalcan6 -- 31 Mayıs 2014; 21:52:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: VII_outLaw

Bir kaç oyun içi görüntü :)

http://postimg.org/image/sfioscnnz/
    http://postimg.org/image/3kz6ya2tr/

Harika duruyor :) sizleri seviyoruz.
  • Helal olsun size beyler. Böyle güzel oyunu Türkçe oynamak harika olacak
  • Daha önceden paketlenmiş dosyalara ingilizce dilini ekleme işini de hallettik. paketleme konusunda Grimm iyi iş çıkardı ve nesnelere yeni dil satırı ekledi. bende modülleri revize ettim. Artık sadece satırların kontrol edilmesi ve bunların oyuniçi testleri kaldı. Sanırım bundan sonraki aşamalarda oyunu test edecek arkadaşlara ihtiyacımız olacak. Katkılarınızı bekliyoruz...
  • Gerçekten harika bir haber verdiniz.Artık işin sonuna gelindi gibi.Ben oyunu hiç oynamadığım için işin test aşamasına katılamıyorum.ama oyunu daha önce oynamış arkadaşlar,hadi bi el atında hem yamaya emek verenleri hemde bekleyenleri kurtarın.Bir kez daha hepinize Teşekkürler.....

• Test için oyunu indiriyorum. Herkes YARDIMCI olmaya çalışsın bu güzel iş için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gwynbleidd. -- 2 Haziran 2014; 14:05:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: xpress_

Test için oyunu indiriyorum. Herkes YARDIMCI olmaya çalışsın bu güzel iş için.

bayram yapar gibi bir halin var

• quote:

Orijinalden alıntı: mostt

Gerçekten harika bir haber verdiniz.Artık işin sonuna gelindi gibi.Ben oyunu hiç oynamadığım için işin test aşamasına katılamıyorum.ama oyunu daha önce oynamış arkadaşlar,hadi bi el atında hem yamaya emek verenleri hemde bekleyenleri kurtarın.Bir kez daha hepinize Teşekkürler.....

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: slayer983

Daha önceden paketlenmiş dosyalara ingilizce dilini ekleme işini de hallettik. paketleme konusunda Grimm iyi iş çıkardı ve nesnelere yeni dil satırı ekledi. bende modülleri revize ettim. Artık sadece satırların kontrol edilmesi ve bunların oyuniçi testleri kaldı. Sanırım bundan sonraki aşamalarda oyunu test edecek arkadaşlara ihtiyacımız olacak. Katkılarınızı bekliyoruz...

Hocam, Oyun Çeviri gibi mi sunacaksınız. Yani sadece Steam üzerinden? Yoksa korsan, orijinal herkes faydalanacak mı?
  • Grandekin@ks kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle^^ uzun zamandır beklediğim ve en sevdiğim oyun olduğu için normal ^^
  • Testlere bende katılmak istiyorum. pek ingilizcem olmamasına rağmen herhalde birşeyler yapabilirim. test etmek için ne yapmam gerekiyor?
  • Çeviri Kontrol ve Test için yardım lazım olursa göreve hazırım.

Beklemeye devam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: slayer983

Daha önceden paketlenmiş dosyalara ingilizce dilini ekleme işini de hallettik. paketleme konusunda Grimm iyi iş çıkardı ve nesnelere yeni dil satırı ekledi. bende modülleri revize ettim. Artık sadece satırların kontrol edilmesi ve bunların oyuniçi testleri kaldı. Sanırım bundan sonraki aşamalarda oyunu test edecek arkadaşlara ihtiyacımız olacak. Katkılarınızı bekliyoruz...

Skyrim yaması gibi steamden sunacaksanız yamayı bende test için yardımcı olabilirim .

Korsana destek vermemeniz dileğiyle .
  • Konuya gel noldu burada yaaaa

Steamdan resmi olarak olması şu düzende zor gibi yapımcının olaya el atması lazım aslında biraz. niye diye sorarsan dosyaların hiçbiri paketlenmiş değil mod dosyası gibi yancı vaziyette bekliyor ama kurunca steam destekli oyununuzla birlikte oynayabilirsiniz. orjinal oyuna ait dosyaların neredeyse tamamına yakınına dokunmadık. Birde oyunun steamda atölye desteği yok, bunu kendi başımıza yapabilir miyiz? hiçbir fikrim yok açıkçası...

Edit: Dosyayı henüz yayınlayacak duruma getirmedik bu yüzden test için hemen bir şeyler yapamayız. Dosyaları gözle kontrol edip eksiklik var mı diye bakacağız sonra arşivi derleyip test edecek kişilere atacağız. Sizler sadece temasta olun arkadaşlar...undefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KarapathiaN -- 2 Haziran 2014; 19:17:47 >
  • Hemen de nasil dolusmus konu. kendimi yeni actigi dukkan is yapan adam gibi hissettim. bana bir kahve yapin, bol kopuklu olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teecem

Hocam, Oyun Çeviri gibi mi sunacaksınız. Yani sadece Steam üzerinden? Yoksa korsan, orijinal herkes faydalanacak mı?

O konuda yapılabilecekler gerçekten sınırlı. Oyunun dediğim gibi steamda atölye desteği yok. Oyun sadece steam üzerinden değil yalın olarak da kullanıma sunuldu. DRM desteği yok, yapımcı firma bu ayrıcalığı oyunculara tanımışsa bizim sınırlandırma girişimimiz pekte etik olmaz.

Şunu açıkça belirteyim; Yapımcı ekip 2. oyunun Türkiye'deki satışlarından fazla memnun olmadığı için gelecek olan oyuna Türkçe içerikle çıkış yapılmasına sıcak bakmadı ve yapılan Türkçe yerelleştirme talebine sıcak bir cevap vermedi. Oyunun orjinal olarak oynanmasını bizde istiyoruz ama firmanın yapmadığı sınırlandırmayı bizim yapmamız dediğim gibi uygun olmaz, zaten bunun yolu var mı onu da bilmiyoruz çok üstüne gitmedik. Yapımcı firma elimizdeki dosyaları özgün dil dosyalarına aktarırsa çıktığı her platformda Türkçe olarak oynanacaktır. Biz elimizden geleni yaptık ve oyuna Türkçe'yi ek bir dil seçeneği ekleyerek sunuyoruz. Şu haliyle steam üzerinden oynayabileceksiniz fakat güncellemeleri kapalı tutmanız gerekecek. Firmada desteklerse ki yaptığımız işte tecrübeli ve çok iddialı değiliz, onlar için işin kalite standardının yüksek olması gerekir. bu konudaki yorumu oynadıktan sonra sizler de yapacaksınız. Onlarda bize el uzatır ve resmi olarak çalışmayı oyuna aktarırlarsa ne ala diyelim.

quote:

Orijinalden alıntı: Jr Smok3

Testlere bende katılmak istiyorum. pek ingilizcem olmamasına rağmen herhalde birşeyler yapabilirim. test etmek için ne yapmam gerekiyor?

Testte ihtiyaç duyulan en önemli şey dili iyi bilmek, bilmiyorum gerçekten yardımın dokunur mu? oyunu oynamak istiyorsan zaten yama çıkınca oynayacaksın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KarapathiaN -- 2 Haziran 2014; 21:00:12 >

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.