Şimdi Ara

The Witcher: Enhanced Edition Türkçe Yama (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.496
Cevap
78
Favori
305.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
192 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bizim halkımız hadi oyunu paralı diye almıyor, böyle bir oyu neden atmıyor onu anlamadım
  • neyse çeviri ve oyuna ara verelim. E3 başlamış biraz onu izleyek, yeter bu kadar çalıştığımız
  • Aynen hocam beni ilgilendirmese bile görürsem basarım oyumu :D Bakış açısı heralde.Ee bi iş olmaz bundan diyerek sekme kapatan vardır bi' sürü :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ridianod -- 9 Haziran 2014; 20:22:15 >
  • Şimdi çevirinin kalitesi ne seviyede olacak 2. oyun gibi mi olacak? Çeviren arkadaşların ingilizcesi üst düzey mi? Bir de metinle konuşmalar uyumlu mu? Geralt bişey söylerken altta başka bir anlamda cümle yazmasın? İlk sayfada 17 saniyelik bir video var inşallah o üslupta değildir bütün oyun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lithium

Şimdi çevirinin kalitesi ne seviyede olacak 2. oyun gibi mi olacak? Çeviren arkadaşların ingilizcesi üst düzey mi? Bir de metinle konuşmalar uyumlu mu? Geralt bişey söylerken altta başka bir anlamda cümle yazmasın? İlk sayfada 17 saniyelik bir video var inşallah o üslupta değildir bütün oyun?

soyle soyleyeyim, son tartismamizi bir deyimi ingiltere apaci argosundaki haliyle mi yoksa dogu londra halk argosu halk halindekiyle mi cevirecegimizi tartistik:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lithium

Şimdi çevirinin kalitesi ne seviyede olacak 2. oyun gibi mi olacak? Çeviren arkadaşların ingilizcesi üst düzey mi? Bir de metinle konuşmalar uyumlu mu? Geralt bişey söylerken altta başka bir anlamda cümle yazmasın? İlk sayfada 17 saniyelik bir video var inşallah o üslupta değildir bütün oyun?

Profesyonel ekiplerden yardım alamadık ne yazık ki. Bu neslin oyunu olmadığı için vakit harcamaya değmeyeceği söylendi. Hali hazırda çevirisi beklenen bir sürü yeni oyun var çünkü.

Bahsettiğin video 3 yıldan fazla bir süre önce oyunun çevrilebileceğini göstermek adına çekilmişti. Oyunda yerelleştirilecek dili temsil eden bir durum söz konusu değil. Çeviriye ise 1 yıl önce bazı gönüllü arkadaşların bu projeyle ilgilenebileceğini açıklamasıyla başladık. Aramızda yerelleştirmede tecrübeli olan sanıyorum kimse yok, son dönemde yeni katılanlar olduğu için net konuşmadım. Bu çalışma hepimizin ilk deneyimi ve ekibin çoğu üniversiteli arkadaşlardan oluşuyor. Kaliteli bir yama olur mu bilmiyorum, bunun ne düzeyde olduğuna her zaman söylediğim gibi herkes seviyesine göre karar verecek. Sonuçta oyunun özgün dil dosyaları içinde kalacak. Seviyeyi yetersiz bulan oyunun mevcut haliyle devam edebilir. Biz sadece elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz.

• Kolay gelsin hocam,yaptığınız iş gerçekten takdiri fazlasıyla hak ediyor.Şimdiden teşekkür ederim.

Eğer hala tester arıyorsanız bu konuda size yardımcı olabilirim.İngilizce düzeyim bunun için yeterli seviyede ve de sizlere yardım etmekten mutluluk duyarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

Kolay gelsin hocam,yaptığınız iş gerçekten takdiri fazlasıyla hak ediyor.Şimdiden teşekkür ederim.

Eğer hala tester arıyorsanız bu konuda size yardımcı olabilirim.İngilizce düzeyim bunun için yeterli seviyede ve de sizlere yardım etmekten mutluluk duyarım.

Daha öncede belirttiğim gibi ekip olarak önce satırlar üzerinden kontrol ediyoruz, son dosyalar hazır olduğunda ilgili arkadaşa gönderecez paketleyecek. çünkü bir program yazdı ve satırları dakikalar içinde dosyalardaki ilgili yerlere işleyebiliyor ve çabuk bitiyor. Çoğunun sınavları olduğu için kalanlar kendimize ek iş çıkardık. Paketleyip oyun içi testlere geçtiğimiz vakit konuda ilan edeceğim. testi biraz kalabalık yapmakta fayda var. Takipte olun sadece, en geç ay sonu gibi testlere başlarız diye umut ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: slayer983

quote:

Kolay gelsin hocam,yaptığınız iş gerçekten takdiri fazlasıyla hak ediyor.Şimdiden teşekkür ederim.

Daha öncede belirttiğim gibi ekip olarak önce satırlar üzerinden kontrol ediyoruz, son dosyalar hazır olduğunda ilgili arkadaşa gönderecez paketleyecek. çünkü bir program yazdı ve satırları dakikalar içinde dosyalardaki ilgili yerlere işleyebiliyor ve çabuk bitiyor. Çoğunun sınavları olduğu için kalanlar kendimize ek iş çıkardık. Paketleyip oyun içi testlere geçtiğimiz vakit konuda ilan edeceğim. testi biraz kalabalık yapmakta fayda var. Takipte olun sadece, en geç ay sonu gibi testlere başlarız diye umut ediyorum.

Test edecek kişiler için bir liste oluşturma ihtimaliniz olabilir diye yazdım hocam yoksa durumunuzu biliyorum.Ay sonuna doğru tekrardan iletişime geçeriz öyleyse.:)

• beyler hikayesi nasıl bu oyunun bi dragon age origins olabilir mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trident682

beyler hikayesi nasıl bu oyunun bi dragon age origins olabilir mi

DA;Origins'in de hakkını yemeyeyim o da çok sevdiğim bir oyundur ama Witcher benim gözümde daha üst düzey bir oyun.Hatta en baba Rpg bile diyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kkratoss -- 11 Haziran 2014; 2:52:01 >
  • quote:

quote:

DA;Origins'in de hakkını yemeyeyim o da çok sevdiğim bir oyundur ama Witcher benim gözümde daha üst düzey bir oyun.Hatta en baba Rpg bile diyebilirim.

iyi o zaman bizde bekleyelim türkçe yamayı
  • quote:

quote:

quote:

The Witcher 2'yi oynadın mı hocam? Onun Tr yaması da var oynamak istersen eğer.

• quote:

quote:

quote:

quote:

yok hiçbirini oynamadım. 1. side vardır heralde onuda mı oynucaz şimdi

• Birinci oyunla ikinci oyunun arasında hikaye bağlantısı var mı? Varsa yamayı bekleyeceğim yoksa lysden sonra ikinci oyuna başlayacağım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

yok hiçbirini oynamadım. 1. side vardır heralde onuda mı oynucaz şimdi

Şu an Tr'ye çevrilmeye çalışılan oyun zaten Witcher 1.Şu an farkında olmadan 1. oyunun çevirisini bekliyormuşsun hocam. 2. oyunun Tr yaması çok daha önce çıktı.

@Teecem
    Evet bağlantı var arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kkratoss -- 11 Haziran 2014; 3:10:43 >

• kkratoss kullanıcısına yanıt
    hmm. Bende 2. yi oynadın mı deyince bu 3. sü zannettim başlığa niye 3 yazmamışlar diye düşünüyodum şimdi anlaşıldı tamam O zaman beklicez 1. sini oynamak lazım önce
  • quote:

hmm. Bende 2. yi oynadın mı deyince bu 3. sü zannettim başlığa niye 3 yazmamışlar diye düşünüyodum şimdi anlaşıldı tamam O zaman beklicez 1. sini oynamak lazım önce

Kardeşim bi dragon age olamaz witcher. ikiside RPG olsada kulvarları çok farklı geldi bana ki RPG ustası değilim.Max 1 aydır yeni ekran kartı alınca başladım bende. Dragon age skilleri ve combat tarzı ile online oyun oynuyomuşum gibi geldi bana.Olay örgüsü olarak okuduğum yorumlarda her tarafın fanboy u bu daha iyi diyor ona bişey diyemem de beklentini çok yüksek tutma derim en azından bi walkthorugh izlemelisin. Ben ingilizcesi zor geldiği ve görevleri yapamadığım için oyuna çöp damgası basıvermiştim Çevirildiğini duyunca tekrar beklemeye aldım.Başta yavan gelebilir skilleri uplamak için beklemek lazım. Kılıç dansları falan çok iyi oluyormuş hatta 2 den bile iyi diyolar 1 in skill efektleri için.

• [A]narchy kullanıcısına yanıt
    Böyle bir site olduğunu bilmiyordum. İnternet gerçekten de sonsuz bir deryaya dönüşümüş
  • Takibe devam, bu oyunun çevirisinde ne kadar kişi emek verdiyse saygılar, sevgiler..
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.