Şimdi Ara

The Witcher: Enhanced Edition Türkçe Yama (28. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.496
Cevap
78
Favori
304.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
192 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu seriyi baştan bir oynayayım diyordum çok iyi oldu bu. Merakla takipteyim, kolay gelsin arkadaşlar.
  • arkadaşlar konunun adını Witcher Türkçe Yama diye değiştirseniz iyi olmaz mı. google de daha rahat bulunur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zalades

arkadaşlar konunun adını Witcher Türkçe Yama diye değiştirseniz iyi olmaz mı. google de daha rahat bulunur.

Henüz yama formatına gelmediği için şimdilik başlık böyle. Çalışmayı bitirince teklifini gözden geçiririz.
  • azminize hayranım arkadaşlar emeğinize sağlık...
  • quote:

Orijinalden alıntı: slayer983

quote:

Orijinalden alıntı: zalades

arkadaşlar konunun adını Witcher Türkçe Yama diye değiştirseniz iyi olmaz mı. google de daha rahat bulunur.

Henüz yama formatına gelmediği için şimdilik başlık böyle. Çalışmayı bitirince teklifini gözden geçiririz.

Kardeş yaptığınız işe büyük saygı duyuyorum. Yama yaz sonunda gelir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErhnUnl57

Kardeş yaptığınız işe büyük saygı duyuyorum. Yama yaz sonunda gelir mi ?

Sadece 3 arkadaşın dosyasının bitmesini ve sınavların bitmesini bekliyoruz. Biz satırları kontrol ettikçe işler büyüyor çünkü puzzle parçalarını birleştirmek gibi. parçalar üzerinde iyi şeyler yaptığımızı düşünsek de onlar bir bütüne dönünce mana bozulabiliyor. İstersek bir hafta sonra da çıkarabiliriz. Çünkü dosyaların tamamı zaten çevrilmiş durumda. Ama kaliteli bir şey olduğuna ne zaman karar veririz onu bilmiyorum. Dediğim gibi ilgili arkadaşların sorumluluklarının nihayete ermesini bekliyoruz.
  • bunlara ek olarak arkadaşımın belirtmediği bir şey de var, ben de diyalog kontrollerini yapıyorum ve bir kaç gündür tam zamanlı bir işte çalışıyorum. O yüzden normale göre yavaşladım. Ve elimizden gelenin de en iyisini yaptığımıza, bu yüzden zaman aldığına emin olabilirsiniz arkadaşlar
  • Önemli değil hocam, çıksında ne zaman çıkacağı mühim değil. Muhtemelen bizler Witcher 3'üde sizden bekleyecekmişiz gibi geliyor bana Elinize Yüreğinize sağlık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Meraxes. -- 15 Haziran 2014; 9:42:13 >
  • Şu çalışmayı tanıtmak amaçlı geyik videoyu kaldırdım ve hikayenin giriş klibini koydum. Sanırım artık daha ciddiye alınırız.
  • quote:

Şu çalışmayı tanıtmak amaçlı geyik videoyu kaldırdım ve hikayenin giriş klibini koydum. Sanırım artık daha ciddiye alınırız.

zaten ciddiye alınıyorsunuz
  • hocam oraya yeni videoda atmışsınız çok heyecanlandım yamaya şimdi
  • Bu oyunu ilk defa dün bitirdim 56 saatlik bir süreç sonunda, harikaydı Yıllar sonra sonuncu da dahil tüm oyunların TR Yaması çıkarsa belki baştan başlarım bir defa daha ama şuan için doydum Emeğinize sağlık..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kolay gelsin

• Bu kadar bekleyen adam var.Upload sitesi olarak sayacı olan bi siteyi tercih ederseniz çok güzel olur ^_^ Hatta sayı paylaşırsanız daha bi güzel olur.Kaç kişi indirecek çok merak ediyorum ki sizde merak ediyosunuzdur.
  • Nedense ben pek bekleyenin olduğunu sanmıyorum. 2008 yılından kalma bir oyun ve yapım süreci daha eskiye dayanıyor. Tahminim en fazla 100 kişi merak edip oynar. Oyun Türkiye'de çok önemsiz olmasa da çok önemli bir yere de sahip değil.
  • quote:

Nedense ben pek bekleyenin olduğunu sanmıyorum. 2008 yılından kalma bir oyun ve yapım süreci daha eskiye dayanıyor. Tahminim en fazla 100 kişi merak edip oynar. Oyun Türkiye'de çok önemsiz olmasa da çok önemli bir yere de sahip değil.

Hmm 100 de çok azmış yahu :D
  • Son zamanlarda oyunlar birbiri ardına çıkıyor, ayrıca online oyunlar revaçta. normal hayat temposunu da göz önüne alırsak eski oyunları oynamak için pek fazla vaktimiz kalmıyor. Vakti olan çocuklarda MMO oyunlardan vazgeçmiyor, bu yüzden beklentimizi çok yüksek tutmuyoruz.
  • quote:

Son zamanlarda oyunlar birbiri ardına çıkıyor, ayrıca online oyunlar revaçta. normal hayat temposunu da göz önüne alırsak eski oyunları oynamak için pek fazla vaktimiz kalmıyor. Vakti olan çocuklarda MMO oyunlardan vazgeçmiyor, bu yüzden beklentimizi çok yüksek tutmuyoruz.

MMO oynamak için irade sahibi olmak lazım.Ben korkuyorum ondan kendimi kaybediyorum oynarken şunu yapmam lazım bunu yapmam lazım diye :D ondan rpg lere yöneldim.İyi madem 100 kişi yeteriz :P
  • sayi cevirmen kadrosundan az olmasin da

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.