Şimdi Ara

The Witcher: Enhanced Edition Türkçe Yama (66. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.496
Cevap
78
Favori
304.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
192 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: A.S.A.P

quote:

Orijinalden alıntı: qabRiéL

Çeviri için teşekkürler.
    Bu arada, Witcher oyunları arasında bağlantı var mı? Ve bu oyunda serbest gezinti olayı var mı? Witcher 2'de gördüğüm kadarıyla yoktu.

Serbest gezinti derken etrafta kafanıza göre rahat rahat dolaşmayı kastediyorsanız Witcher 2 de etraf dolaşılıyor

Görevde belirli bir yerden çıkılamıyor diye biliyordum?

• qabRiéL kullanıcısına yanıt
    Açık dünya oynanış son oyunda olacak, ilk iki oyunda serbestlik bir ölçüye kadar var. senaryolar birbiriyle bağlantılı ve kronolojik olarak sıralı, polonyalı bir yazarın hikayelerinden esinlenerek yapılmış bir oyun serisi...
  • archVillain A kullanıcısına yanıt
    Siz bu mesajı yazdıktan 4 yıl sonra The Witcher 3 erken erişim satışı D&R'da rekor kırdı, artık ilgi görüyor haberdar edeyim dedim :)
  • The witcher 1 ' i oyunu durdurup, çeviri programı ile çevirerek oynadım. Başka hiçbir oyun için bu zahmet' e girmedim, hiçbir oyunu iki kez oynamadım ama bu oyunu sayenizde bir daha oynayacağım. Oyun da çeviri de ikinci kez oynamayı hakediyor. Bu oyun o kadar güzel ki ileride gençlerden, bu oyunu yeni keşfedenlerden hayır duası alacaksınız. Bu arada D&R dan 59.48 liraya The Witcher 3 ' ü satın aldım çünkü CD Projekt RED' e borçluydum, bir de bize bu fiyat a oyun almamızı sağladığı için.. Böylesi bir oyunu bu fiyat a almamak hala beleş koşturmak eşşekliğin önde gideni olurdu. Gerçi Türkçe yama çıkana kadar oynamayacağım ama helal olsun. Bundan sonra da çıkan her oyununu para ile alacağım hele bir de Türkçe çıkarırlarsa bir tane de hediye niyetine alacağım. Sizlere de Türkçe yama için helal olsun, hakkınız, emeğiniz çok helal edin, saygı sevgi sizlerin olsun ve her şey gönlünüzce olsun.

• Seriyi baştan oynamaya karar verdim ama aklıma takılan bir olay var.Biliyorsunuz ikinci oyun birinci oyundaki kayıtlı seçimlerimizi alarak oyuna başlama imkanı sunuyor.Türkçe yama ile bitirildimi ilk oyun saveleri ikinci oyuna senkron surunu yaşatıyormu yoksa savelerimiz sıkıntısız ikinci oyunla eşleşiyor mu bilen bilgilendirirse sevinirim ona gore yama kurarak bitiricem tekrar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-73EC99CC3 -- 28 Nisan 2015; 0:55:05 >
  • Oyun tum resmi dilleri save dosyaaina isliyor sadece turkceyi degil. Kayitlarin bahsettigin isleyisi etkilecegini dusunmuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizden oynayan.vardi sanki, oyle bir sey olsa once o belirtirdi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saitou Hajime

Seriyi baştan oynamaya karar verdim ama aklıma takılan bir olay var.Biliyorsunuz ikinci oyun birinci oyundaki kayıtlı seçimlerimizi alarak oyuna başlama imkanı sunuyor.Türkçe yama ile bitirildimi ilk oyun saveleri ikinci oyuna senkron surunu yaşatıyormu yoksa savelerimiz sıkıntısız ikinci oyunla eşleşiyor mu bilen bilgilendirirse sevinirim ona gore yama kurarak bitiricem tekrar.

Ben Birinci oyunu buradan aldığım yama ile bitirdim.(Biraz sorun yaşadım ama sorunlar benden kaynaklı idi)ardından ikinci oyuna birinci oyunun kayıtlı dosyasıyla başlayıp tek bir sorun yaşamadan 2.oyunuda bitirdim.artık sıra 3.oyunda.onunda TR yaması oyun çıktıktan sonra büyük ihtimalle yapılacakmış.Müjdesini verdiler.....
  • mostt M kullanıcısına yanıt
    Soruma cevap verdiğimiz için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saitou Hajime

Soruma cevap verdiğimiz için teşekkürler.

"verdiğiniz" şeklinde olacaktı yanlış oldu sanırım =)

• Anlayan anladı, sıkıntı yok

• K E N kullanıcısına yanıt
    Fena yakaladın beni arkadaşım.Bu gece bana uyku yok.
  • Oyun sonunda bitti tam her şeyi (zırh, büyü vs.) 4x4 yapmışken oyun bitti kaldım öyle. Çeviride de kusur yok 3 büyükler kısmı iyi olmuş koptum orada.
    Tekrar elinize sağlık arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kryeck

Oyun sonunda bitti tam her şeyi (zırh, büyü vs.) 4x4 yapmışken oyun bitti kaldım öyle. Çeviride de kusur yok 3 büyükler kısmı iyi olmuş koptum orada.
    Tekrar elinize sağlık arkadaşlar.

• Türkçe yama da emeği geçen herkese teşekkür etmek istiyorum elinize sağlık sizin sayenizde bitirebildim yama da tek gözüme çarpan taraf oyuna her girdiğimde ayarlardan türkçe seçmem oldu belki bende hata vardır
  • Witcher 3'den midir nedir yama kiymete bindi sanki bu ara. İlk gunlerde bu kadar hareket yoktu sanki. Ancak halen beta surecinde olan bir calisma icin geribildirimler gelmemesi dikkatimden kacmiyor.

Bu arada ben surekli türkce secmiyorum. Steamdan yada kayit defterinden olsa gerek dil seciminin surekli tekrar istemesi

• Witcher 3'den midir nedir yama kiymete bindi sanki bu ara. İlk gunlerde bu kadar hareket yoktu sanki. Ancak halen beta surecinde olan bir calisma icin geribildirimler gelmemesi dikkatimden kacmiyor.

Bu arada ben surekli türkce secmiyorum. Steamdan yada kayit defterinden olsa gerek dil seciminin surekli tekrar istemesi

• Yamanın ilk çıktığı zamanlarda oyun, şimdiki kadar popüler değildi :) Şimdi kıymetini daha çok biliyorlar ^^
  • Steam'deki "Director's Cut" sürümü ile uyumlu mudur acaba? 2 tane Director's Cut oyunu boşa almıştım önceden, Türkçe yama uymamıştı. Şimdi temkinli yaklaşıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: grupima

Steam'deki "Director's Cut" sürümü ile uyumlu mudur acaba? 2 tane Director's Cut oyunu boşa almıştım önceden, Türkçe yama uymamıştı. Şimdi temkinli yaklaşıyorum.

Son hali o isimle cikmis olmasi lazim, daha dogrusu her surumu directors cuta yukselttiler. Yama da iste o en son, en gelismis surumle uyumla

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.