Şimdi Ara

The Witcher: Enhanced Edition Türkçe Yama (68. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.496
Cevap
78
Favori
304.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
192 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çeviri yapan arkadaşlar The witcher 3 ü çevirmezmisiniz !
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperentok

Çeviri yapan arkadaşlar The witcher 3 ü çevirmezmisiniz !

Her babayiğidin harcı değil o oyun. Ayrıca yeterince büyük bir bela var zaten başımızda. Divinity sürekli güncelleniyor ve bizim çalışmalar aksıyor. Bakalım yeni nesil Divinity harcadığımız emeklerimizi destekleyecek mi? Şimdilik dertlerimiz bunlar.

Geçici hevesle ortaya çıkan fason gruplar olmadığı sürece, ciddi bir süreç başlarsa ve ekipte sıkı olursa yardım edebilirim belki, kendi adıma. Ancak şimdilik önemli olan bu oyunu betadan çıkarmak ve Divinity'i bitirmek.
  • İlgine çok teşekkür ederim, sabırla bekleyeceğiz.
  • Elinize yüreğinize sağlık yeni bir türkçeleştirme durumunda bağış yapmaya hazırım son oyun için.
  • Öncelikle elinize emeğinize sağlık. Teşekkürler çeviri için.

Benim yamayla ilgili bir problemim var. Yamayı oyun klasörüne kurdum. oyuna girerken logo falan da Çıkıyor. ama alt yazı olmuyor bir türlü.
    oyuna bir kaç defa yeniden başladım olmadı alt yazı kısmında aradım Türkçe yapabileceğim herhangi bir şeyle karşılaşmadım . Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulubay.aytuğ

Öncelikle elinize emeğinize sağlık. Teşekkürler çeviri için.

Benim yamayla ilgili bir problemim var. Yamayı oyun klasörüne kurdum. oyuna girerken logo falan da Çıkıyor. ama alt yazı olmuyor bir türlü.
    oyuna bir kaç defa yeniden başladım olmadı alt yazı kısmında aradım Türkçe yapabileceğim herhangi bir şeyle karşılaşmadım . Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

The Witcher: Enhanced Edition Türkçe Yama

Resimde oyun içindeki ilgili yer anlatılmış... Oyunun bilgisayarının hangi dizininde kuruluysa orada launcher.exe, register.exe gibi dosyalar bulunacak. yamayı tam o dizine kuracaksın

Normalde bahsettiğim dosyalar;
    X:\...\Steam\steamapps\common\The Witcher Enhanced Edition gibi bir dizinde oluyor

steam sürüm değilse;
    X:\...\The Witcher Enhanced Edition şeklinde olur yamayı doğru bir şekilde kurduktan sonra oyun normalde otomatik olarak Türkçe olması lazım. Ama aksi halde resimde anlatılanları deneyin. Ayrıca aynı kısımdan Altyazılar(Subtitles) seçeneğini aktif etmeyi unutmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KarapathiaN -- 23 Mayıs 2015; 1:28:35 >

• Bende oraya kurdum. alt yazı açık ama alt yazı kısmında seçebileceğim bir türkçe seçeneği yok. sadece alt yazı olsun yada olmasın kısmını tıklayabiliyorsun. ama dil seçemiyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulubay.aytuğ

Bende oraya kurdum. alt yazı açık ama alt yazı kısmında seçebileceğim bir türkçe seçeneği yok. sadece alt yazı olsun yada olmasın kısmını tıklayabiliyorsun. ama dil seçemiyorsun.

Program Ekle kaldırdan yamayı kaldırın yeniden kurun.

The Witcher: Enhanced Edition Türkçe Yama

Oyunu başlattıktan sonra kayıtlı oyuna girmeden ana menüden options daha sonra resimde gösterdiğim game options sekmesine gelin. sayfanın üst kısımlarında yazı ve ses seçenekleri var. oradaki çubuğu sağa sola kaydırabiliyorsunuz fareyle, yani kırmızı noktayı. Resimde belirtildiği gibi seçenekleri ayarlayın ve alttaki accept butonuna basın. Böyle bir ekranın yoksa ya yamayı hatalı kuruyorsun ya da oyun sürümün farklı...

• Peki Witcher 3`ün Dil dosyalarını acaba bildiniz mi dene şansınız oldumu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Soul -- 23 Mayıs 2015; 17:28:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AyKqT

Peki Witcher 3`ün Dil dosyalarını acaba bildiniz mi dene şansınız oldumu.

Kusura bakmayın ama yeminle hiçbir şey anlamadım yazdığınızdan...

Anladığım kadarıyla yazayım; sadece satırların durumunu merak edip arşivi açan var mı diye bakıyorum forumlara...
  • quote:

Orijinalden alıntı: slayer983

quote:

Peki Witcher 3`ün Dil dosyalarını acaba bildiniz mi dene şansınız oldumu.

Kusura bakmayın ama yeminle hiçbir şey anlamadım yazdığınızdan...

Anladığım kadarıyla yazayım; sadece satırların durumunu merak edip arşivi açan var mı diye bakıyorum forumlara...

Hocam şimdi okuyunca ne yazdığımı bende anlamıyorum. Saçma sapan yazmışım. Acele bir şekilde tablet`en yazınca böyle oluyor işte.

Demek istediğim ve beceremediğim yazı şu şekilde. Witcher 3`ün Dil dosyalarını açabildiniz mi, hiç deneme şansınız oldumu.
  • quote:

Demek istediğim ve beceremediğim yazı şu şekilde. Witcher 3`ün Dil dosyalarını açabildiniz mi, hiç deneme şansınız oldumu.

Dediğim gibi sadece bakıyorum şimdilik, ancak dosyaları açsam bile çevirmek gibi bir düşüncem olmayacak. Haliyle 2 adet bitmemiş proje var ve onlar acil önem arzediyor. Zaten ekip olmak gibi bir güdü neredeyse yok, hele ki bu forumda...

Bir gelişme olursa lakin bilgi veririm zaten, arşiv dosyalarını herkese göstermeyi düşünüyorum...
  • quote:

quote:

Dediğim gibi sadece bakıyorum şimdilik, ancak dosyaları açsam bile çevirmek gibi bir düşüncem olmayacak. Haliyle 2 adet bitmemiş proje var ve onlar acil önem arzediyor. Zaten ekip olmak gibi bir güdü neredeyse yok, hele ki bu forumda...

Bir gelişme olursa lakin bilgi veririm zaten, arşiv dosyalarını herkese göstermeyi düşünüyorum...

Hocam güzel haberlerini bekliyorum. Dil dosyalarını açmak demek Türkçe yama için umut ışığı demektir. Bu sebep ile önemli bir konu. Teşekkürler bilgilendirme için

• quote:

Witcher 3'den midir nedir yama kiymete bindi sanki bu ara. İlk gunlerde bu kadar hareket yoktu sanki. Ancak halen beta surecinde olan bir calisma icin geribildirimler gelmemesi dikkatimden kacmiyor.

Bu arada ben surekli türkce secmiyorum. Steamdan yada kayit defterinden olsa gerek dil seciminin surekli tekrar istemesi

Hocam geribildirim olmuyor diye sitem etmişsiniz sırf ona istinaden yazıyorum.Yoksa rahatsız edici birşey yok.
    Bataklıktaki Veslanın ya da vasla teyzenin herneyse karşısında ki evde gardırop wardrobe olarak kalmış.

• Elinize saglik. Az once oyunu turkce yamaniz ile bitirdim. Ikinci oyunu da indirmeye basladim. Tesekkurler tekrardan.

Not : Ilk oyunun saveini vs aktarabiliyor muyuz. Karakterimizdeki itemleri vs.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni bir oyun kurdum şimdi çalıştı yama. cevap verdiğiniz ve uğraşıp bize yamayı hazırladığınız için tekrar teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RushComeBaby

Elinize saglik. Az once oyunu turkce yamaniz ile bitirdim. Ikinci oyunu da indirmeye basladim. Tesekkurler tekrardan.

Not : Ilk oyunun saveini vs aktarabiliyor muyuz. Karakterimizdeki itemleri vs.

Evet ama hepsi birebir aktarilmiyor, internette var nasil aktarildigi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bir türlü oynayamadım oyunu oyunu yüklüyorum oyun açılıyor ilk video filan geçiyor menü gelmiyor ekranda sadece farenin imleci var ne yaptıysam olmadı internetten aramama rağmen çözümü bulamadım acaba bu konuyla ilgili yardım edebilecek olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emhhre

Ben bir türlü oynayamadım oyunu oyunu yüklüyorum oyun açılıyor ilk video filan geçiyor menü gelmiyor ekranda sadece farenin imleci var ne yaptıysam olmadı internetten aramama rağmen çözümü bulamadım acaba bu konuyla ilgili yardım edebilecek olan var mı?

Modüllerin makinende kurulu değil, witcherin modüllerini yükle. adlarını tam hatırlayamadım şimdi...

C:\Users\Public\Documents\The Witcher klasöründe .adv uzantılı dosyalar olması lazım.
  • Aynı sorun bende de var, modüller direk yükleniyor mu, yoksa bir yolu yordamı var mı?
  • 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.