Şimdi Ara

The Witcher: Enhanced Edition Türkçe Yama (69. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.496
Cevap
78
Favori
304.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
192 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bagna.adv, m1_module.adv, m2_module.adv, podstepy.adv, upiory.adv, wesele.adv, wiedzminkolaj.adv bu dosyaların bahsettiğim dizinin içinde olması lazım.

C:\Users\Public\Documents\The Witcher artık steamdan güncelleyerek veya setup arşivinizden bunları oraya atmanız gerek.
  • Sizden herkesin iyiliğini için bir ricam olacaktı.Yama şu an ki çıkardığınız son sürüm ile gayet sıkıntısız oynanıyor. İndirme linklerini konuyu vb yenilerseniz betalıktan dan çıktı diye bende bunu marcin momota mail olarak göndereyim. Çünkü en son gönderdiğim de beta olduğu için tam sürüm çıkınca bize haber verirsin demişti. Bende tamam demiştim ama zaman aşımına uğradı biraz. Peki neden?
    1. Si her zaman ki gibi witcher oyununu sevdiğimizi görsünler ve böylece 3. Oyunun Türkçe yaması için destek olacağına gönülden inanıyorum . (pozitif düşünüyorum)
    2. İse the witcher 1 in remake dedikoduları ortalıkta dönüyordu. Kim bilir yakın gelecekte olabilir. Çünkü 3. Oyun ile iyice sükse yaptı. Böyle bir durumda İçinde sizlerin yaptığı Türkçe dil seçeneği bulunması çok güzel olur.
    :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gwynbleidd. -- 25 Mayıs 2015; 1:14:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gwynbleidd. kullanıcısına yanıt
    Bence de bu kadar emek dokulerek hazirlanmis cevirinin, yapimci firmaya bilgi verilerek bir yama ile oyuna eklenmesini istemek iyi olur. Evette diyebilirler, hayir da ama denemekten bir sey cikmaz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İdrak İstimlak -- 25 Mayıs 2015; 12:52:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alp1912

Beyler silahımi nasıl geliştirebilirim tüccarlardan Rune aldım 3 tane taş bunları silahami takıyor bir silah ustasına gittim silahımi Büyülemek istiyorum dediğimde sadece dükkan açılıyor satış yapabiliyorum

Bedava takamıyorsun orası kesin, kılıcın ismi de değişiyor. Ben meteor kılıcı yaptırmıştım 1000 mi 10 bin mi ne altın vermiştim demirciye.
  • quote:

Beyler silahımi nasıl geliştirebilirim tüccarlardan Rune aldım 3 tane taş bunları silahami takıyor bir silah ustasına gittim silahımi Büyülemek istiyorum dediğimde sadece dükkan açılıyor satış yapabiliyorum

Hocam o taşlardan 3 tane verince demirciye size direk yeni bir kılıç veriyor özelliği olan kritik vuruşlu vs.Benşmde merak ettiğim nokta elimizdeki silaha ekstra özellik ekleyebiliyor muyuz?Öyle bişey yok sanırım.Sadece şu bıçak bileme gibi kılıcı bileme özelliği var 8-10 saatlik onlar dışında kalıcı birşey ekleyemiyoruz sanırım.
  • Konu ne kadar da çok popüler olmuş :D
  • Ellerinize , emeğinize sağlık yama çok iyi olmuş fakat

Oyuna ısınamadım bir türlü eski olduğundan dolayı grafikler,combat, oyundaki mantıksal şeyler çok itici geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strato026 -- 27 Mayıs 2015; 18:04:22 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kryeck

quote:

Bedava takamıyorsun orası kesin, kılıcın ismi de değişiyor. Ben meteor kılıcı yaptırmıştım 1000 mi 10 bin mi ne altın vermiştim demirciye.

İşte bende sadece satış kısmı geliyor kılıcını dövmek istiyorum diyorum sadece dükkan açılıyor içi boş bir şekilde

Demircide yaptırman lazım ve 3 adet farklı rün veya meteor olacak ve altında olmalı yoksa bilmem..

• quote:

Orijinalden alıntı: strato026

Ellerinize , emeğinize sağlık yama çok iyi olmuş fakat

Oyuna ısınamadım bir türlü eski olduğundan dolayı grafikler,combat, oyundaki mantıksal şeyler çok itici geldi

Bende de aynı sorun var, devam edebildiniz mi? İyice soğumadan 2. oyuna mı geçsek kararsız kaldım forum karıştırıyorum şu anda. İngilizcem iyi olsa da Türkçe oynayım dedim onda da her adımda sorun çıkıyor. Önce yeni oyun başlatmadı, şimdi fare kımıldamıyor

Edit: Yeni oyun başlatmayınca yamayı kaldırıp İngilizce olarak başlatıp tekrar yamayı yüklemek gerekiyor. Fare imleci hareket etmeyince de Steam'in kod sorduğu pencereyi tekrar sorma kutusu işaretlenerek kapamak gerekiyor. Son girdiğimde de menüler yok oldu. O da Türkçe yamayı tekrar yükleyince geçiyor. Saldırı sistemini anlamadan oyuna başlamayın derim. Şu anda oyun biraz daha çekilir hale geldi, biraz daha ilerleyeceğim vakit olunca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 30 Mayıs 2015; 18:35:24 >

• Robinson Crusoe kullanıcısına yanıt
    quote:

Orijinalden alıntı: Robinson Crusoe

quote:

Orijinalden alıntı: strato026

Ellerinize , emeğinize sağlık yama çok iyi olmuş fakat

Bende de aynı sorun var, devam edebildiniz mi? İyice soğumadan 2. oyuna mı geçsek kararsız kaldım forum karıştırıyorum şu anda. İngilizcem iyi olsa da Türkçe oynayım dedim onda da her adımda sorun çıkıyor. Önce yeni oyun başlatmadı, şimdi fare kımıldamıyor

Edit: Yeni oyun başlatmayınca yamayı kaldırıp İngilizce olarak başlatıp tekrar yamayı yüklemek gerekiyor. Fare imleci hareket etmeyince de Steam'in kod sorduğu pencereyi tekrar sorma kutusu işaretlenerek kapamak gerekiyor. Son girdiğimde de menüler yok oldu. O da Türkçe yamayı tekrar yükleyince geçiyor. Saldırı sistemini anlamadan oyuna başlamayın derim. Şu anda oyun biraz daha çekilir hale geldi, biraz daha ilerleyeceğim vakit olunca

Yamayı sanırım hatalı bir dizine kurdunuz yada dosyalar diske yazılırken olası engellemelerle karşılaşılmış olabilir. Yama, oyundaki küçük bir ini dosyası hariç, mevcut dosyalar üzerine herhangi bir dosya yazdırılmayacak şekilde hazırlandı, bu sayede olası kritik bir dosya silinmesinin önüne geçmeye çalışıldı. Bahsettiğim ini dosyası orjinal dosyanın üzerine yazılmassa, oyun orjinal modülleri okumaya çalışıyor. Oyunun orjinal modülleriyle bizim hazırladığımız dosyalar farklı klasörlerde, dolayısıyla bu modüller birbiriyle çakışıyor ve bazı kısımlar haliyle kayboluyor veya yeni oyun başlatmanıza izin vermiyor. Oyundaki yamayı kaldırıp yönetici olarak çalıştırın ve exelerin bulunduğu ana klasöre kurun. Sorunsuz bir kurulum yaptığınız takdirde böyle hatalarla karşılaşmayacaksınız. Ayrıca ingilizce oyunla başlatıp sonra Türkçe yama kurarsanız haliyle bazı kısımlar iniglizce kalacaktır. TR yama ile yeni oyun açmanız gerekiyor.

Belli bir süre oynadıktan sonra oyun çöküyor ve save klasörü şiştikçe karasız bir yapıya bürünüyor. Yükleme süreleri uzuyor vs.. Onun dışında çok ciddi hataları yok. Steam'den son sürümün indirin, Windows'un oyunların çalışması için gerekli olan bileşenler eksiksiz olsun ve de güncel olsun. Daha iyi oyun deneyimi için arka planda çalışan program ve pencereleri de kapatın.

Oyun eski olduğu için oyun dinamikleri garip gelebilir ama çıktığı süreçte oldukça beğenilmişti ve de piyasaya göre farklıydı. Ayrıca grafiklerde öyle kötü durmuyor. Sanatsal yapıt denilebilecek düzeyde çizimler ve haritalar var. Hepsini geçtim zamanının en iyi oyunlarından biri ve bu serideki oyunların her biri ayrı güzel. Fizik olarak artık çağın gerisinde olduğu için yadırganması çok normal. Witcher serisi hikayesiyle, yaptığınız seçimler ve onun neticeleriyle ön plana çıkıyor zaten. O kısımdan zevk alanlar için bence deneyim edilmesi gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KarapathiaN -- 30 Mayıs 2015; 18:53:13 >

• Yazdığım hatalarla başkaları da karşılaşmış, hatta sanırım bu başlık altında buldum çözümleri. Oyun Steam'den alınma ve otomatik update'ler açık. Yine Windows'ta da update'ler otomatik. Şu anda bahsettiğim çözümlerle sorunsuz çalışıyor zaten. Elinize sağlık orijinal yapımcı uğraşmadıktan sonra bundan iyisi olmazdı.

Oyun da, yeni başladım biraz ilerlesin bakalım. Bahsettiğiniz sorunlar zaten oyundan soğutan önemli bug'lar. GFWL yüzünden Bioshock 2, RSC yüzünden GTA IV'ü yarıda bıraktım. Oysa ikisi de potansiyeli olan oyunlardı. Umarım bu da onlara dönmez...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robinson Crusoe

Yazdığım hatalarla başkaları da karşılaşmış, hatta sanırım bu başlık altında buldum çözümleri. Oyun Steam'den alınma ve otomatik update'ler açık. Yine Windows'ta da update'ler otomatik. Şu anda bahsettiğim çözümlerle sorunsuz çalışıyor zaten. Elinize sağlık orijinal yapımcı uğraşmadıktan sonra bundan iyisi olmazdı.

Oyun da, yeni başladım biraz ilerlesin bakalım. Bahsettiğiniz sorunlar zaten oyundan soğutan önemli bug'lar. GFWL yüzünden Bioshock 2, RSC yüzünden GTA IV'ü yarıda bıraktım. Oysa ikisi de potansiyeli olan oyunlardı. Umarım bu da onlara dönmez...

Bahsettiğiniz çözümler oyunun %100 Türkçe deneyimi önünde engel ama... Oyun dil satırlarını bir bölümünü peşin peşin save dosyalarının içine atıyor, dolayısıyla yeni oyunu türkçe yama kuruluyken açmanız gerekiyor. Ayrıca başlatmama sorunu bahsettiğim modüllerin farklı dizinden okunmasından kaynaklı. Diğer yamalara nazaran binlerce dosya diske yazılıyor, arkaplanda çalışan bir uygulama bu dosyaların sağlıklı yazılmasını engelleyebilir. Öyle ki yama kurulurken bilgisayarınız takılabiliyor. Tıpkı counter strike serisi gibi dosyalar açık halde ve binlerce küçük dosya ardı sıra yazılmaya çalışıyor. Bu yazımda hata olunca dediğim sonuçla karşılaşmanız kaçınılmaz oluyor. Yama kurulumu yaparken mümkünse hiçbir şey yapmayın.

• Çok güzel bir çalışma olmuş, ellerinize sağlık bende yeni başlıyacam seriye :) 3. oyunu gördükten sonra heves ettim
  • Bu seriye yeni başlayacağım ne zaman başlayacağımada karar vermedim :) Tam yeni maceralar nedir diye soracaktım zaten yazıyormuş hikaye ile alakası olmaması sebebiyle onu oynamayacağım sanırım fan made bölümlerle uğraşmak yerine eğer o kadar ilerlemişsem 2. oyuna başlarım diye düşünüyorum. :)

Edit:Bu büyük emek isteyen çalışma için teşekkür etmeyi unutmuşum kusura bakmayın. Teşekkür ederim, elinize sağlık :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustiua -- 1 Haziran 2015; 9:04:14 >
  • Millet aldı 3 ü bitirdi ilk iki oyunu oynamadan Star Wars gibi o ne la o ne la bu kim bu ya diye diye mavi ekran verdi :)
    Bari seriye baştan başlayayım dedi. Bu yamaya ilgide (bence) bu yüzden arttı çok iyide oldu.
    Yama gerçekten güzel, gönüllü değil bu işi ciddi düşünün derim ben yamayı yapan arkadaşlara..

Benim düşüncem: Tüm seriyi tam anlamıyla kavramak için ilk oyundan oynamaya başlamak gerek.
    Örnek olarak:
    Sadece Wild Hunt oynayan için Kaer Morhen sadece bir isim olarak kalırken.. İlk oyunu oynamış ve yenilenmiş grafiklerle Kaer Morhen yani evimizi görmek anlatılamaz bir his
    Zaman varsa en baştan oynayın, zaman yoksa Witcher (ilk oyun için)
    https://www.youtube.com/watch?v=zPtHzrq_dWk

İkinci oyunun da arasanız bulabilirsiniz

• İlk çıktığı sıralarda oyunu severek oynamıştım. Yama çıktıktan sonra tekrar bitirdim. Bana kalırsa witcher 2 ' den daha güzel bir oyun, witcher 3 'ü henüz oynama fırsatı bulamadım. Emeği geçen herkese teşekkürler.
  • 1.oyunu gamepad desteği yok diye oynayamadım hala içim gidiyor üstelik tr yamasıda var.
  • Team NINJA kullanıcısına yanıt
    Gamepad emulatörleriyle klavyeyi gamepadinize emule edip oynayabilirsiniz. Belki bu oyun için mod bile yapan vardır, hazır dosyayı alıp oyuna atar oynarsınız.

Oyunun xinput desteği olsaydı keşke herhangi bir kolla xbox emulatörüyle kolaylıkla yapabilirdiniz. Ancak klavyeyi gamepade emuıle eden bildiğim Joytokey adlı program var. Arayüzünü çözerseniz istediğiniz oyuna gamepad desteği sunabilirsiniz. Tabi biraz uğraştırıyor.
  • witcher 2den başladık yarıya geldik hikayenin yarısı kafamda oluşmadı en iyisi 1. oyunun enchanted i alıp bitirip 2 de kaldığım yerden devam etmek
  • quote:

Orijinalden alıntı: slayer983

Gamepad emulatörleriyle klavyeyi gamepadinize emule edip oynayabilirsiniz. Belki bu oyun için mod bile yapan vardır, hazır dosyayı alıp oyuna atar oynarsınız.

Oyunun xinput desteği olsaydı keşke herhangi bir kolla xbox emulatörüyle kolaylıkla yapabilirdiniz. Ancak klavyeyi gamepade emuıle eden bildiğim Joytokey adlı program var. Arayüzünü çözerseniz istediğiniz oyuna gamepad desteği sunabilirsiniz. Tabi biraz uğraştırıyor.

kablosuz xbox gamepad i var araştırayım bir hocam.3. oyunu aldım ama oynamadım henüz yamalar vs tam otursun sorunsuz oynayayım diye.
  • 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.