Şimdi Ara

The Witcher: Enhanced Edition Türkçe Yama (71. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
2.496
Cevap
78
Favori
304.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
192 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Steamda bu ve 2.oyun için ciddi bir indirim var. 7TL'ye her iki oyunu alabiliyorsunuz. otomatik güncelleme yoluyla da dosyalarınız eksiksiz bilgisayarınıza kopyalanır.

Medya olarak edindiğiniz sürümündeyse oyunun enhanced edition + 1.5 güncellemesi ve mecburi olmasa da director's cut yaması doğru bir şekilde kurulmalı.

Kurulu olan türkçe yamayı kaldırın ve yeniden kurun. kurulum esnasında başka şeylerle meşgul etmeyin sistemi. ayrıca yönetici olarak çalıştır seçeneğiyle başlatın kurulumu. arşiv paket halinde değil, irili ufaklı binlerce açık dosya halinde. haliyle dosyalar diske yazılırken atlama takılma olabiliyor. ini uzantılı sistem belgeleri mevcut belgenin üzerine yazılmıyor, çakışma yapabiliyor. son olarak tam türkçe olması için yeni oyun açın kayıtlı eski bir oyundan devam etmeyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bende yaptım. ilk giriş felan türkçe ama oyun hala ingilizce ne yapmalıyım
  • İlgili setup programı yaklaşık 1 yıldır var. 1000'den fazla adam indirdi oynadı. son 2 aydır sürekli oyun yarı türkçe yarı ingilizce diye şikayet geliyor her defasında konu içinde açıklama yapıyorum. bir zahmet ilk mesajı ve kurulum yaparken sizi yönlendiren bilgileri dikkatlice okuyun. Artık kasıt aramaya başladım...

• Merhaba biliyorsunuz bu seride oyunları arası verdiğimiz kararlar aktarılıyor. Bu yamayla bu güzel özelliği kaybetmiyoruz değil mi?

Ellerinize sağlık yama için. @slayer983
  • k.g iyi forumlar ben silah rünlerini işleyemiyorum elimde en 6-7 tane rün var bunları nasıl silahıma işleyecegim bir türlü beceremedim video veya anlatım cevabı bekliyorum tşkler.
  • Bu yama save dosyalarına müdahale etmiyor, yeni bir dil ekliyor. Save dosyalarına dil satırlarının işleniyor oluşu kafanızı karıştırmasın. Yaptığınız seçimler ve oyun işleyişi kodlarla ifade ediliyor ve diğer oyunlar bu kodları senkronize ediyor ve seçimleri aktarıyor.

İyi eğlenceler...

@harunefetr rünler hakkındakileri oyunun ana konusunda sorabilirsiniz. Alternatif olarak witcher 1 rune gibi anahtar cümleyi youtube da aratıp ilgili bir çözüm bulabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KarapathiaN -- 14 Haziran 2015; 19:46:05 >
  • Merhaba ben yamayı indirdim dili türkçeye felan ayarladım ama oyunu kapatıp açınca dil tekrar ingilizce oluyor birde yeni oyun > the witcher > dengeli > klavye+fare diyorum ondan sonra kaydedilmiş oyun eksik veya bozuk diyor.Yardımcı olabilirmisiniz.(Oyunu steamden aldım)

• selim0640 kullanıcısına yanıt
    Modüller oyunun özgün modülleriyle çakışıyor, yine disk yazım hatası. Yamayı kaldırın yönetici olarak çalıştır seçeneğiyle yeniden kurun. steam otomatik güncelleme seçeneğini bu oyun için devredışı bırakın.

• quote:

Orijinalden alıntı: slayer983

Modüller oyunun özgün modülleriyle çakışıyor, yine disk yazım hatası. Yamayı kaldırın yönetici olarak çalıştır seçeneğiyle yeniden kurun. steam otomatik güncelleme seçeneğini bu oyun için devredışı bırakın.

Hocam otomatik güncellemeleri kapatma diye bir seçenek yok.

Her oyunda böyle bir seçenek olması lazım. resimdeki durum gerçekten ilginç. bir hata olabilir. oyun güncellendiği takdirde benim modladığım modüller değil oyununkiler görünür ve çakışırlar. ayrıca bahsettiğin dil düzeltmesini sürekli yapmak zorunda kalırsın. Yama kurulduktan sonra o kritik ayarlar değişmemeli.

• Bütün oyunlara baktım ama hiçbirinde güncellemeyi kapat göremedim acaba steam kaldırdı mı o seçeneği?Ne önerirsiniz ne yapmalıyım?
    oyuncular son dönemde sanırım bu yüzden sorun bildirmeye başladı. yani steamda değişiklik olduysa. oyun normalde drm free yani bağımsız olarak oynanabiliyor. kodunu gog.com uzerinden indirecegin galaxy üzerinde aktif et gogdan indir ya da kurulu oyunu onun indirdiği dizine atın. yani özetle ona tanıtın gog versiyonuyla oynayın. bilgisayar başında olmadığım için net yardım edemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KarapathiaN -- 15 Haziran 2015; 18:55:39 >
  • Tamamdır hocam yamayı yönetici olarak açtım tekrar kurdum şuan sorunsuz bir şekilde oynuyorum İlginiz için çok teşekkürler

steam dosyalarda güncelleme yaptığı takdirde aynı sıkıntı yaşanabilir bilginiz olsun. aslında küçük boyutlu 2 adet dosya bunlar; birinin adını hatırlamıyorum dil bilgilerinin olduğu 1-2KB'lık dosya oyunun ana dizininde. diğeriyse hangi modülün aktif olacağını belirten system adlı klasörün içindeki witcher.ini dosyası

• Bende steamde 2 ,7tl gibi bir fiyata görünce aldım altyazısının yapıldığını görüncede sevindim bayağı emeği geçenlerin eline sağlık witcher 3 ü yeni bitirdim beklentilerim çok yüksek (senaryo olarak) grafiklerde idare eder seviyede resimlerine baktığım kadarıyla neyse ben oynayamaya gidiyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evilduckling -- 16 Haziran 2015; 19:21:33 >
  • Grafikler bugünün standartları için bile ciddi derecede iyi ama oynanış dinamikleri çağın gerisinde. onlara alışırsan hikayesi de sarar diye düşünüyorum. Bence serideki en derin oyun bu.

• Erikli maden suyu'na güldüm

• NDS kullanıcısına yanıt
    Erik aromalı maden suyu

• Beyler şimdi bunu kurunca oynumuz türkçe olacakmı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: azrail2331

Beyler şimdi bunu kurunca oynumuz türkçe olacakmı ?

ı-ıh bu kadar kişi seni kandırıyoruz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.