Şimdi Ara

The Witcher: Enhanced Edition Türkçe Yama (70. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.496
Cevap
78
Favori
304.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
192 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Joytokey programının v5.7 sürümüyle gayet iyi bir şekilde emule ediliyor, ancak oyunun arayüzünden şöyle bir sıkıntı var. Birçok şey klavye ile kontrol edilmiyor, sadece fare ile kontrol ediliyor. Yani menüler arasında, listelenmiş haldeki seçenekler arasında dolanırken dahi klavyenin yön tuşlarını kullanamıyoruz onları da fareyle kontrol ediyoruz. Sadece karakteri yönlendirmek için A,S,D,W ve yön tuşları atanmış. Haliyle menülerde gezerken fare imlecini kontrol etmek için analog stickleri kullanmak durumunda kalınıyor. Büyük oranda onunla yönlendiriyoruz. Tuş konusundaysa sıkıntı yok. Fakat burada da bir çok etkileşim farenin sol tuşuna atandığı için menüleri kullanırken de dövüşürken de gamepad'de fare sol tuşunu kullanacaksınız. Yani dövüşürken X ve menüde etkileşime girmek için A gibi ayrım söz konusu olmuyor, ikisi de aynı düğmeye atanıyor. Keza menüye girmek için ESC (start), çıkarken de ESC kullanıyoruz gamepadde her zaman alıştığınız çıkarken B olayını kullanmıyorsunuz, yine ESC ile çıkıyorsunuz... Alışınca bunlar hiç sorun değil ama. Bu olay klavyeyi gamepadle kullanma olayı oyun dışında da klavyenin o tuşlarıyla etkileşiyor gamepadiniz, haliyle programı kapatmak durumundasınız.

Logitech F510 Xinput destekli gamepadimle deneme yaptım, her öğeyi ya da satırı seçmek için analog kullanmak dışında bir zorluğu yok.

• [spoiler=3779170683]Vizima'da "Güvenli Liman" adında bir yan görev var, sandala binmemiz gerekiyor ama binmemiz gereken sandalın yanına gittiğimizde bir türlü binemiyoruz. Salcı ile konuşunca da bizi bataklığa götürüyor.[/spoiler]

Spoiler arasına aldığım bu görevi yapamadık bir türlü, görevin orijinal adı nedir ya da nerede yanlış yapıyorum bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim...
  • Oyunu arayüzünden ingilizce seçin ve tekrar kayıtlı oyuna girin, orjinal adında görünür.
  • Bazen boyle basit seyleri bile akil edemiyoruz.

Tesekkurler hocam...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pinnacle Game Profiler

şunu buldum sanırım hiçbirşey yapmamıza gerek yok witcher profilini yüklüyoruz okadar.

http://pinnaclegameprofiler.com/pc-controller-support/alpha-gamepad-joystick/xbox-360-ps3-psx-etc/the-witcher
  • Arkadaşlar bu Kalksteniri bataklığa nasıl çekicem, 9 tane tase yerleştirdim sphendleri 10. yu bulamadım. Raymand, Kalkshten'i kandır bataklığa Sahir Külesine getir diyor. Gidiyorum konuşmaya adamla, bas git diyor :D konuşmuyor benle küstü ^^
  • Döve döve götür.

• beyler mersin yaprağını nerden bulcam ya?? cadıya götürmek için
  • Karakter gelistirme kisminda herbalism gelistirmesini yapmis olmaniz ve bitkiye özel kitaplari okuyup onu taniyabilir durumda olmaniz gerek. Yaratiklardaki gibi benzeri durum yani, mesela belli yaratiklar hakkindaki gorevleri yapmak icin onu tanimaniz gerekiyor. Bu nedenle kitaplari ve bilgi mesajlarini okuyun. Aslinda oyun bu noktalarda yönlendiriyor sizi.

Bunun haricinde aradiginiz bitkiyi bitki-iksir satan tüccarlardan hancilardan vs alabilirsiniz. Ama karakter bitkiyi taniyorsa gezinirken bahcelerden koparin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KarapathiaN -- 6 Haziran 2015; 21:26:16 >
  • çok teşekkür ederim hocam ve bi sorum daha var fena halde takılmış bulunmaktayım bi bölümde. Coleman ölmüş fistek almam gerekiyor ve beşer olmayanların mahallesine yönlendiriyor salamenderlerde var diyo fistek napacağımı bulamadım suçlu arıyoruz cüce suçlu değil falan iyice karıştı
  • yamayı yüklemeye çalışıyorum ancak norton security güvenli değil dierek programı siliyor, antivirusu kapatayım mı yükleme yapmadan önce?
  • orda diyorsa oradadir. Oyun rol yapma oyunu netice de kimiyle dusman olcan kimiyle dost. Herseyin karari, tercih ve stratejilerini olusturmak sana kalmis. Uzun zaman oldu bende hatirlamiyorum acikcasi fisteki.

Virus konusuna gelirsek setup arsivindeki resimler haric hepsi oyunun ozgun arsivinden duzenlenmis dosyalar. Lisansi olmayan herseye virus diyo norton. Gerekirse devre disi birak. Daha once biri daha o program yuzunden bunu sordu. Baska sikinti cikaran guvenlik duvari yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KarapathiaN -- 7 Haziran 2015; 0:16:48 >
  • selamlar witcher 2 den seriye başlayan biri olarak the witcher 1 i daha çok begendim iyiki çevirmişsiniz. bence witcher 1 daha güzel daha oyunun başındayım ama çok keyif alarak oynuyorum çok begendigim için direk en zor seçenegi seçip başladım oyuna birde oyunu bitirdikten sonraki duygu ve düşüncelerimi söylerim artık :)
    Sagolun varolun.
  • Bizler tesekkur ederiz. iyi eglenceler arkadaslar. Darısı son oyunun basına ama gidisat zor görünüyor.

Divinity faciasından sonra kimseye güvenim kalmadı açıkcası. Bana bu noktada mesaj atmayın lütfen

• Keşke 3'ün de yaması çıksa. Oyun öyle boynu bükük duruyor :)
  • Scoia'tael tarafını mı yoksa tarikatı mı seçmeliyim karar veremedim.3.bölümdeyim artık daha fazla tarafsız kalmama izin vermiyor oyun.Banka soygunu bölümüne geldim.Daha adamlar soygunu niye yapıyor onu bile sorup cevabını alamadım.Scoi'tael diyor tarafsız kalmak için çok geç hemen kararını ver.Hay arkadaş ne olup bitiyor bilmiyorum ki.Önce bir anlat ona göre karar verelim değil mi? Neyse siz hangi tarafı seçtiniz ?
  • görev günlüğünde detayları vardır sanırım. aslında orda da tarafsız kalma seçeneği vardır. çevirirken işin iç yüzü hakkında doneler veriliyordu diye hatırlıyorum. bazı diyalogları kaçırmış olmalısın. kaç yıl geçti net hatırlamıyorum bende.

• Tarafsız kalma 2.bölümde vardı.Burada tarafsız kalamıyorum maalesef.Oyunu kaydedip bütün seçenekleri denedim.Detaylara onlara yardım ettiğim zaman giriyorlar.Niye geldiklerine asıl amaçlarına falan.Tarafsız kalmayı deneyemiyorsun bile.İlk başta direk saldırıp karşı tarafı öldürüyorsun ya da konuşup anlaşmaya çalışıyorsun.Öldürünce zaten düşmanın oluyorlar.Konuşunca liderlerine gidiyorsun yine 2 seçeneğin oluyor.Artık tarafsız kalmak için çok geç ya bizimle beraber ol ya da kanlar dökülsün diyor.Tarafını seçiyorsun sende.Şimdi oyunu kötü son olarak da bitirmek istemiyorum.Hangi tarafı seçmeliyim yardım eder misin ?

Düzenleme:Bu site de hepsi yazıyormuş, yeni gördüm ben bunu.Burada yazana göre Scoia'tael seçersem tarafsız ya da onların tarafında, diğerlerini seçersem ise tarafsız olamıyormuşum.
    http://witcher.wikia.com/wiki/The_Witcher_decision_checklist

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dewilswale -- 11 Haziran 2015; 2:41:06 >

• dediğim gibi oyunu oynayalı çok uzun zaman oldu seçimlerin sonuçları nereye bağlanıyor unuttum. oyunun çeviri aşamasında sıkça faydalandığımız detaylı bir ansiklopedisi var sizinde bulduğunuz gibi. ancak spoiler yemeden oynayın keyfini çıkarın derim. bu oyun en az 2-3 kere bitirilse size aynı keyif düzeyinde farklı oyun deneyimi sunuyor. özellikle de 2. oyun gidişat olarak çok değişken. seçimlerinizi sonunu bilmeden yapın.

Edit: "Sonunu düşünen kahraman olamaz." -Aslan Akbey, Kurtlar Vadisi

• merhaba öncelikle hepinizin emeğine sağlık fakar benim şöyle bir problemim var oyunu torrent olarak indirdim ve the witcher enhanced edition launcherindede bu yazıyor. Türkçe yama kurulumunu yaptım launcherim türkçe oldu oyuna giriş yaptığımda türkçe olarak resim geliyor sizin tarafınızdan yapıldığını gösteren fakat oyunum türkçe değil. optionsta ise dediğiniz gibi türkçe yazan bir kısım yok altyazıları kapatıp açma var sadece oyunun sürümünden mi kaynakalanıyor diye düşündüm fakat internet üzerinden The Witcher: Enhanced Edition - Director's Cut Patch'ini indirdim fakat tekrardan oyunumu türkçeleştiremiyorum yardımcı olabilirmisiniz ?
  • 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.