Şimdi Ara

The Witcher: Enhanced Edition Türkçe Yama (99. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.496
Cevap
78
Favori
304.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
192 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yoğunluktan ötürü kontrole bir süre daha devam edemeyeceğim gibi. Sizleri daha fazla bekletmemek adına yamanın mevcut son halini ve Yeni Maceralar bölümündeki kısa hikayelerin çevirisini yayımladım. Kontrol sürecini tamamladıktan sonra finali de yaparım arkadaşlar. Ön Final sizlerle...

Keyifli oyunlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KarapathiaN -- 6 Mayıs 2017; 22:5:20 >
  • Ve sonunda beklenen çalışma hocam katkılarınız için ne kadar teşekkür etsek az emeğinize sağlık :) Yeni maceralara bugün başlıyorum bizi böylesi kaliteli bir çalışma ile buluşturduğunuz için çok teşekkürler :)
  • Oyunu son yamayla (6 Mayısta yayınladığınız prefinal) beraber baştan sona yan görevlerle beraber bitirmeme rağmen yamada hiçbir eksik veya hatalı çeviri bulamadım. Mükemmel bir çeviri olmuş emeğinize sağlık ve bence pre'yi kaldırın sorunsuz bir yama çünkü. :)
    Bu yama resmi olarak oyuna eklense keşke.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Master -- 15 Mayıs 2017; 0:37:36 >
  • Beyler ben enchanded edition olarak indirdim birde director cut olayı varmış bunun indirdiğim oyunun içinde var mıdır yoksa ayrıyeten mi indiricem?
  • quote:

Orijinalden alıntı: m0Ni

Beyler ben enchanded edition olarak indirdim birde director cut olayı varmış bunun indirdiğim oyunun içinde var mıdır yoksa ayrıyeten mi indiricem?

En kapsamlısı enhanced edition, bütün sürümleri ona yükseltildi zaten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pelerinli

quote:

Orijinalden alıntı: m0Ni

Beyler ben enchanded edition olarak indirdim birde director cut olayı varmış bunun indirdiğim oyunun içinde var mıdır yoksa ayrıyeten mi indiricem?

En kapsamlısı enhanced edition, bütün sürümleri ona yükseltildi zaten.

The Witcher Enhanced Edition Director's Cut ismi böyle geçiyor benimkinde director' cut yazmıyordu dedim acaba eksik mi indirdim tamam o zaman eksik yok şu an yamayı yukleyip hataları duzeltince başlıyorum hayırlısıyla
  • Steam ve GOG'daki sürüm Director's Cut sürümü, zaten Enhanced Edition'la birlikte gelen ve arkaplan müzik yapım aşaması videoları vs. gibi ekstra içeriklerden dolayı o isimle anılıyor, oyuna bir materyal eklemiyor. Biz çeviri yaparken o sürümü referans aldığımız için öyle belirttik, yamamız Enhanced Edition adı altındaki tüm sürümlerle uyumludur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KarapathiaN

Steam ve GOG'daki sürüm Director's Cut sürümü, zaten Enhanced Edition'la birlikte gelen ve arkaplan müzik yapım aşaması videoları vs. gibi ekstra içeriklerden dolayı o isimle anılıyor, oyuna bir materyal eklemiyor. Biz çeviri yaparken o sürümü referans aldığımız için öyle belirttik, yamamız Enhanced Edition adı altındaki tüm sürümlerle uyumludur.

Yamanızla sıkıntım yok zaten elinize sağlık director cut'lı olanı indirmedim ben oyunun ustune eklenmez mi daha sansurleri filan kaldırıyormuş çok farkı yok sanırım. Oyun eskide kaldı uğraşmaya değmez demişler size ben oyuna daha yeni başlıyorum hayatıma yeni bir soluk geldi sizin sayenizde bir getirisi olur mu sizin için bilmem teşekkur ederim hepinize emeklerinizden dolayı.

• Eline sağlık Ustam. İlk fırsatta Yeni maceralara başlamak istiyorum.
  • Arkadaşlar ben bu yamayı yükleyemedim,dosyalar bölümünde 377 mb lık bir dosya var onu yükledim oda hiçbir şeyi türkçe yapmadı,1.5 enchanded edition (skidrow) kullanıyorum. Yamayı yüklerken ortak belgelerdeki withcherı gösterin diyor açıklamalara bakıyorum oda launchera yükleyin diyor? Eksik dosyamı var ben hıc bır sey anlamadım?
  • haheheh H kullanıcısına yanıt
    Açıklamalarda eksik bir nokta yok. Dosyalar bölümünde sadece 377 mb'lık dosya yok, orada 2 adet kurulum arşivi var. birisi DLC'leri Türkçe yapar diğeri ana oyunu. Açıklamaları dikkatlice okuyup kurulumu yeniden yapmayı deneyin.

Edit: Yamayı tekrar kurduktan sonra oyuna temiz bir başlangıç yapmayı unutmayın, yoksa yine yer yer yabancı dil metinlerle karşılaşabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KarapathiaN -- 22 Mayıs 2017; 20:44:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KarapathiaN

Açıklamalarda eksik bir nokta yok. Dosyalar bölümünde sadece 377 mb'lık dosya yok, orada 2 adet kurulum arşivi var. birisi DLC'leri Türkçe yapar diğeri ana oyunu. Açıklamaları dikkatlice okuyup kurulumu yeniden yapmayı deneyin.

Edit: Yamayı tekrar kurduktan sonra oyuna temiz bir başlangıç yapmayı unutmayın, yoksa yine yer yer yabancı dil metinlerle karşılaşabilirsiniz.

Kusura bakma ben onları tek link zannedip en sondakine basıyormuşum hay Allah :D Emeğin ve cevabın için Teşekkürler çok başarılı bir iş.
  • emeği geçen herkese teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SoNuAzKaEn -- 24 Mayıs 2017; 1:16:1 >
  • Eski yamanın üzerine kursak sıkıntı olur mu?

Yine baştan mı başlamam gerekir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • okazaki kullanıcısına yanıt
    Defalarca açıkladık, satırların önemli bir bölümü peşinen save dosyanıza aktarılıyor ve oyun içinde karşınıza çıkan metinler oradan okunuyorlar, arşivden değil. yeni yama kurulu olsa da save dosyanıza işlenenler eski satırlar, yeniden başlamak bu yüzden gerekli oluyor. bir de işin modül boyutu var, eski paketle başlanıp yeni paketle devam edildiğinde takılma çökme olabiliyor, neticede o dosyalar satırlardan fazlasını barındırıyorlar. olmazsa olmaz değilse de güncel satırlarla devam etmek ve oyunun bu yüzden yarıda kalma olasılığını kaldırmak için önemli.

Doğru kurulduğu takdirde eski yamanın üzerine kurulabilir, işe mutlaka yönetici olarak çalıştır seçeneğiyle başlayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KarapathiaN -- 24 Mayıs 2017; 10:3:29 >
  • Yamayı indirdim kurdum. Steam üzerinden oynuyorum ve hiçbir problem çıkmadı. Çeviri de kaliteli. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. İyi çalışmalar, iyi günler.
  • arkadaşlar gwent oyununu indirince ücretsiz olarak verdi bu oyunu.
    sizce 3.oyundan sonra bu oyun oynanır mı.
    yoksa 3'ten bu oyuna dönmek sıkıcı mı olur
  • Santiago Munez kullanıcısına yanıt
    yanlışın var. Arkadaşım. Bu oyunu değil 2,oyunu hediye ettiler.
    Ve o oyun zaten resmi olarak Türkçe.
    Witcher'ın tüm oyunları her zaman oynanabilir.(Bence)
  • Robot Marvin kullanıcısına yanıt
    yok hocam bu oyun siz diyince tekrar baktım ama 1. oyun.

ama 2.oyunda 3 dolar şuan alırım belki onuda

sizce 1. oyundan zevk alır mıyım ?

ben ilk olarak 3. oyunu oynadım ama tüm metinleri okuyarak en ince ayrıntısına kadar oynamıştım geçen sene 30 ramazan sahura kadar geceleri.
  • Santiago Munez kullanıcısına yanıt
    Bana 2.oyunu verdiler. herkese öyle veriyorlar sanıyordum. Siz öyle söyleyince şaşırdım.
    Oyundan zevk alır mısın? kısmına gelince, O kunda diye bileceğim şeyler kişiye göre değişir. 3:oyundan sonra mekanikler ve oynanış yaşını belli edecektir. Bunlar için oyun oynuyorsan beğenmezsin. Fakat İlk oyun olsun 2.oyun olsun hikaye için oynayan birini her zaman ihya eder. Umarım yardımcı olabilmişimdir.
  • 
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.