Şimdi Ara

The Witcher: Enhanced Edition Türkçe Yama (98. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.496
Cevap
78
Favori
304.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
192 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yamayı yükledim sorunsuz oynuyordum ama vizimaya girerken kayıt dosyaları bozuk yada yüklenmemiş diyehata aldım ne yapmalıyım ?
  • KofMAds K kullanıcısına yanıt
    Yama eksik yüklenmiş olabilir ya da dosyaların içeriği değişmiş olabilir. yamayı kaldırıp tekrar yükleyin ya da oyuna yeniden başlayın. ara değişikliklerde böyle şeyler olabiliyor oyunun başından sonuna kadar aynı dosyalarla oynamalısınız ve yama kurulumu sırasında modül yapılandıran dosyanın doğru dizine kurulmuş olması gerek. İlk sayfadaki notlara göz atın.
  • Hocam tamda kitaptan sonra bu oyuna başlamak istemiştim ama yeni maceralar kısmını çevirmenizde harika olmuş, teşekkürler.
  • Son durum nedir?
  • -Master kullanıcısına yanıt
    kontroller devam ediyor. Chapter 4'e kadar geldim. video editleyip ayrıca düzenleme yapıyorum. bitince yayımlanacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KarapathiaN

kontroller devam ediyor. Chapter 4'e kadar geldim. video editleyip ayrıca düzenleme yapıyorum. bitince yayımlanacak.

ellerine sağlık,sabırla bekliyoruz......
  • Ben kurdum ama oyuna başlayamıyorum kayıtlı dosya yok veya bozuk diyor. İngilizce de anlamadan oynuyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Barni Moloztaş kullanıcısına yanıt
    eksik kurulmuş ya da başka bir kayıtlı oyundan devam edilmeye çalışılmış, temiz kurulum yapıp oyuna sıfırdan başlayın.
  • Yine yeniden kurdum oyunu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncelleme neyi kapsiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barni Moloztaş

Ben kurdum ama oyuna başlayamıyorum kayıtlı dosya yok veya bozuk diyor. İngilizce de anlamadan oynuyorum

Aynı hatayı bende de vermişti. Steamdan aldıysanız dosyaları doğrula dedikten sonra yamayı kaldırın. Ardından tekrar doğrulayın sonra da yamayı kurun. Böylelikle giriyor.
  • Sorun çözüldü teşekkürler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam emeği geçen herkeseteşekkür ederim. yeni maceralar bölümünün yamasını nerden indiricez yardım ederseniz sevinirim,teşekkürler
  • naylan321 N kullanıcısına yanıt
    daha çıkmadı kontrolde, konunun ilk mesajında belirtilmişti.
  • teşekkürler
  • Tam sürüm tahmini ne zaman çıkar? Mayısın ilk haftasına kadar çıkar mı?
  • -Master kullanıcısına yanıt
    çoktan çıkardı ama şu sıra ailevi konularla ilgileniyorum. 2 haftadır oyunu açamadım bile. müsait olduğumda kalan oyunu bitirip dosyaları düzenleyip paylaşacağım. misafirim çok anlayacağınız...
  • quote:

Orijinalden alıntı: KarapathiaN

çoktan çıkardı ama şu sıra ailevi konularla ilgileniyorum. 2 haftadır oyunu açamadım bile. müsait olduğumda kalan oyunu bitirip dosyaları düzenleyip paylaşacağım. misafirim çok anlayacağınız...

Peki ortalama ne kadar süre sonra biter? Ona göre başlamayı planlıyorum.
  • @-Master
    şu sıra yoğunluktan hiçbir şey yapamıyorum, haliyle bir şey de diyemiyorum, misafirlerim var dediğim gibi. normalde çoktan bitmesi gerekiyordu. mevcut yamayla başlayabilirsiniz isterseniz.

@JaReD22
    Tüm satırlar yeniden okundu ve oyuna adaptasyonu sağlandı, ayrıca çevrilmeyen yeni maceralar kısmı çevrildi. ancak yamanın ne zaman yayımlanacağı henüz belli değil, testleri sürüyor. boşluk bulunca tamamlayıp oyuna gömeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KarapathiaN -- 28 Nisan 2017; 20:39:4 >
  • KarapathiaN kullanıcısına yanıt
    Ne kadar teşekkür etsek az hakkınız ödenmez kolay gelsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.