Şimdi Ara

The Witcher: Enhanced Edition Türkçe Yama (101. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.496
Cevap
78
Favori
304.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
192 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ellerinize sağlık. Çok güzel bir işe imza atmışsınız. Sayenizde bir oyunu daha Türkçe oynamış olduk. İleride başka projeler görmek dileğiyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KillerBowls -- 2 Temmuz 2017; 2:8:7 >
  • Öncelikle Türkçe Yama İçin Teşekkür Ederim Ana Hikayeyi Türkçe Bir Şekilde Oynadım Ve Bitirdim. Şimdi İse Yeni Hikayeleri Oynamak İstiyorum Fakat İndirme Linki Hatalı Düzeltirseniz Sevinirim The Witcher: Enhanced Edition Türkçe Yama
  • bu37rak34 B kullanıcısına yanıt
    Sanırım dosyaların depolandığı ilgili sunucu bakımda. Daha sonra tekrar deneyin ya da başka hayırsever elindeki dosyayı paylaşsın. Şu anda o boyuttaki dosyayı paylaşacak altyapıya sahip değilim malesef.

Edit: Bağlantı şu an için onarılmış durumda...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KarapathiaN -- 5 Temmuz 2017; 18:42:54 >
  • Aynen birisi paylaşabilirse çok güzel olur, hikayeler kısmı ile ilgili olan çeviriyi.
    Bende indirme işlemini başlattıktan kısa süre sonra bağlantı hatası alıyorum ve dosya inmiyor:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: KarapathiaN

bu hatayı ne gördüm ne duydum. daha önceki bir kayıt noktasından devam edip deneyin ya da oyunun dosyalarını doğrulatıp yamayı tekrar kurun. son olarak kayıtların saklandığı klasördeki(belgelerimde) gereksiz dosyaları silmeyi deneyin. save dosyaları zamanla çok yer kaplayıp çökmeye neden olabiliyor çünkü.

Daha önceki bir saveden başlamak işe yaramadı, fakat dosyaları doğrulayıp, yamayı tekrar kurduğumda ve fazladan bekleyen saveleri sildiğimde sorun çözülmüş oldu. İlginiz için teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar kötü bir amaç gütmüyorum ve bir kazancımda yok. Sadece sevincimi paylaşmak istedim. Artık Witcher ında türk bir foruma var. Hep beraber buna destek olalım. Amacım reklam değil. Sadece witcher fanı olarak sohbet edecek bir platformumuz var. Bunun haberini buradan yapmak istiyorum. Forumun sahibi değilim. Sıradan bir üyeyim ve donanımhaber e rakip bir site olmayacağı için bu yüzden ceza almayacağımı umarak anlayışınıza sığınıyorum.

http://witcherturkiye.com/index.php

• Yamada emeği geçen herkesin eline, emeğine sağlık. Genelde FPS ve TPS oyuncusu olarak RPG'lere hiç bulaşmazdım. İngilizcemin çok iyi olmayışı, idare edecek kadar dahi ingilizce bilsem bile hikayeye tam odaklanmak için kendimi yetersiz görmem, uzun oynanış süreleri vs derken oldum olası uzak durdum bu tür oyunlara.. Skyrim dahi oynamamış biri olarak Witcher serisini herkes övünce gerçekten merak ettim ve Summer Sale öncesi gelen indirimde de ilk ve ikinci oyunu kaptım hemen ve yamanızı indirip oyuna başladım. Çoğu kişinin ilk oyundaki combat sistemi ve yükleme ekranları şikayetlerini okudum ama biraz takıntılı olduğumdan, bazılarının önerdiği gibi ilk oyunu atlamak yerine ilk oyundan başlamayı tercih etttim. Hikayeye tam anlamıyla hakim olmak, yaşamak istedim ve de aslında diğer oyuncuların bazı şeyleri biraz abarttığını farkettim. Hikaye ve oynanış çok güzel geldi bana. Sanırım birinci oyunu eleştirenler doğrudan 2 ve 3. ü oyunu oynayıp sonradan ilk oyunu oynamaya çalışanlar. Şu an diyorum ki iyi ki ilk oyundan başlamışım. 40-45 saati devirdim 4. bölümdeyim şu an. Bu kadar uzun süreceğini bilseydim sanırım başlamayı gözüm kesmezdi, sıkılırım zannederdim ama şu an bitecek olması bile beni biraz üzüyor gibi. Ama tabi ki ikinci ve üçüncü oyun için sabırsızlanmıyor da değilim. Yamanız sayesinde oyun zevkim kat kat arttı. Tamamiyle kusursuz bir yama çıkmış ortaya. Çok teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doancrula -- 18 Temmuz 2017; 16:34:0 >

• Doancrula kullanıcısına yanıt
    Yorumunuz için teşekkür ederiz...

Bu seriyi baştan sonra oynayıp bitirseniz bile gitmediğiniz görmediğiniz yer oynamadığınız bir sürü hikaye ve unsur olacak. Kolay kolay her oyuna 2.kez başlanmaz, ancak RPG oyunlarının böyle güzellikleri var. Her seferinde çok farklı bir deneyim yaşatabiliyorlar, çünkü birçok unsur fazlasıyla dinamik, dolayısıyla çizgisel bir ilerleyiş yok. Bazen başka bir oyun mu oynuyorum bile diyebilirsiniz.
  • Türkçe yama için teşekkürler 2.kez yamanızı kullanıcam fakat şöyle bir sıkıntı var mac üzerinden oynadığım için .exe uzantılı dosyalar açılmıyor konu üzerinde mac için kurulum var mıdır göremedim.. Yama dosyalarını rar şeklinde atabilir misiniz ?
  • teapool T kullanıcısına yanıt
    İşin o kısmına hakim değilim ancak buradan paylaşılmasa bile windows bir sistemde boş bir klasöre yamayı kurup dosyaları bir belleğe kopyalayabilirsiniz, muhtemelen işinizi görecektir. ya da hayırsever bir vatandaş paylaşsın konu altında.
  • Yamayı indirip kurdum, ilk seferinde olmadı bir daha kurunca oldu. Oyunda bazen sıkıldığım uzun konuşma bölümlerindeki yazıları bile üşenmeyip çeviren herkese teşekkür ederim.
  • Efsanenin başlangıcı türkçe yamayla güzel olmuş emeği geçenlere teşekkürler

• yamada emeği geçen herkezin ellerine sağlık çok güzel bir yama olmuş.
  • yama süper cidden. ellerinize sağlık. hiç sıkıntı yaşamadım
  • Yamayı düzgün bir şekilde kuruyorum. Ancak oyun Türkçe olmuyor. Ayarlardan Türkçe seçeneği yok bu arada
  • zabazingo0 kullanıcısına yanıt
    Yamayı nereye kuruyorsun hangi oyuna kuruyorsun birkaç resim at dosyalardan görelim bakalım düzgün kurup kurmadığını...
  • quote:

Yamayı nereye kuruyorsun hangi oyuna kuruyorsun birkaç resim at dosyalardan görelim bakalım düzgün kurup kurmadığını...

The Witcher: Enhanced Edition Türkçe Yama
    The Witcher: Enhanced Edition Türkçe Yama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zabazingo0 -- 26 Temmuz 2017; 11:37:35 >

Konuda 2 adet yama var. Açıklamalarda da yer alıyor kurulum bilgileri. Bununla birlikte ana yamayı da kurman gerekiyor. Bazıları iyice saçmalayıp Witcher 3'ün üzerine kurmaya çalıştıkları için artık bu resimleri istemek durumunda kalıyorum. Kusura kalmayın...
  • quote:

Konuda 2 adet yama var. Açıklamalarda da yer alıyor kurulum bilgileri. Bununla birlikte ana yamayı da kurman gerekiyor. Bazıları iyice saçmalayıp Witcher 3'ün üzerine kurmaya çalıştıkları için artık bu resimleri istemek durumunda kalıyorum. Kusura kalmayın...

Ne kusuru hocam lafımı olur. Ben diğer linki görmemişim Onu kurunca halloldu
    Peki... yalnız oyunun kayıtlarını silip sıfırdan yeniden başla sorun çıkarmasın modüller. Dil satırları kayıt dosyalarıyla ilintili çünkü. Keyifli oyunlar.
  • 
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.