Şimdi Ara

The Witcher: Enhanced Edition Türkçe Yama (103. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.496
Cevap
78
Favori
304.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
192 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar simdi oyunu gog dan aldım Enhanced Edition Director's Cut sûrümü, açıklamayı da okudum ama sunu anlamadım

Yamayı kullanmak için Yeni Maceralar Dlc'si illa yüklenmesi mi gerekiyor ve ücretsiz mi bu dlc, atıfta bulunmak için demiyorum ama korsansa indirmeyeceğim, gerçi sizden böyle bir şey beklemiyorum ucretsizdir muhtemelen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zirael -- 31 Ağustos 2017; 2:19:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zirael Z kullanıcısına yanıt
    İsteğe bağlı, ana oyundan bağımsız ve ücretsiz. Onu yüklersen 7 ilave kısa hikaye Türkçe olur.

Sistemde bu dosyalar yüklüdür zaten. Ortak Belgeler\The Witcher klasöründe, fakat her biri tek dosya halinde olduğu için yama dosyası şeklinde değil tam dosyalar olarak paylaşıldı. Özetle o dlclere ayrıca Türkçe dil eklendi. Yama resmi değil gayri resmi, fakat yapımcının bilgisi var ve resmi sitesinde haber olarak geçmişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KarapathiaN -- 31 Ağustos 2017; 4:1:54 >
  • Yama çok kaliteliydi gerçekten, cdprj kendi resmi olarak altyazıyı getirseydi belki bu kadar kaliteli olmazdı. Başta konu sahibi olmak üzere bütün emeği geçenlere çok çok teşekkür ederim..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • KarapathiaN kullanıcısına yanıt
    Hocam ben TR yamanız ile oynarken bu bölümler türkçe değildi. Acaba nasıldır ? Senaryoya herhangibir katkısı varmıdır ? Tekrardan oynayayım.
  • alpalp84 kullanıcısına yanıt
    aynı kitaplarındaki gibi kısa kısa hikayeler. ana senaryoya bir etkileri yok.
    merhabalar.. ben oyunu yükledim steam den. encanhed edition sürümünü.. sonra ana oyun yamasını dediğiniz gibi launher klasörünün olduğu yere kurdum. gayet güzel türkçe olarak oyunun sonuna kadar oynadım ve bitirdim. ellerinize sağlık çok güzel olmuş. benim problemim yeni maceraların türkçeye çevrilmemesi. şöyle ki ana oyunu bitirdikten sonra yeni maceraları da türkçe oynayabilmek için sizin 377 mblık yamayı indirdim.. kurulum sırasında belgelerim deki the whitcher klasörünü gösterin yazıyor.ben de o şekilde kuruyorum. ama bir türlü yeni maceralar türkçe olmuyor malesef..yine ingilizce kalıyor. sonra yamayı yüklediğim belgelerim klasörüne baktım ordaki the whicher klasöründe sadece save dosyası var.. başka hiç dosya yok new adventures falan.. sonra oyunun yüklendiği steam / common ana klasörünü kontrol ettiğimde orda the whitcher klasörü vardı .. onun içinde sizin new adventures türkçe yamasındaki dosyaların aynısı vardı.. ben de oraya yüklemeyi deniyim dedim yamayı, fakat yine türkçe olmadı yeni maceralar? acaba nasıl türkçeye çevirebilirim yeni maceraları? eğer yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum..kolay gelsin..

• olayy O kullanıcısına yanıt
    Kurulum bilgilerini dikkatli okumamışsınız. Arşivin içindeki kurulum talimatlarında belgelerim değil "ortak belgeler" diyor ve dizini açık adresiyle belirtiyor. tekrar yazıyorum...

C:\Users\Public\Documents\The Witcher
    çok sağolun teşekkür ederim.. ben çok fark etmez zannediyordum ortak belgeler le normal kullanıcı belgesini ..
  • Artık başlama zamanı geldi. Elinize sağlık. Yamada emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.
  • The Witcher 3 Mod: The Witcher 1 Remastered Prologue Türkçe Yama ilk mesaja eklendi.

Keyifli oyunlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KarapathiaN -- 15 Kasım 2017; 2:27:39 >
    Elinize sağlık.

İlk seriye bi remastered gider bu prologue oyunundan sonra.
    İnşallah el atar ama adamların elinde Cyberpunk 2077 var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cybork33

quote:

Orijinalden alıntı: ezpz

Vizima Varoşları isimli loading ekranında kalıyor arkadaşlar, bu hatayı alan başka birisi oldu mu ?

Öncelikle yama için teşekkürler. Bu seriyi hep merak ediyordum fakat bu zamana kısmetmiş. Oyunu orijinal aldım ve 2. Bölüm olan Vizima Varoşları kısmında, alıntı yaptığım arkadaşınki gibi takılıp kalıyor. Bir çözümü var mıdır?

Baya bir mesaj okudum fakat çözümü göremedim, bakamadıklarım arasında çözüm yazıldıysa affola.

aynı durum bende de mevcut.

çeviriyi yapan yardımcı olan arkadaş son sayfada bunu soran kişiye 2-3 sayfa geri git orada cevabı var demiş.2-3 sayfa geri gidince ben böyle bir şey ne duydum ne gördüm demiş.

aynı yerde takılma bu kadar çok kişide oluyorsa bir sıkıntı var demektir.

• sirblood S kullanıcısına yanıt
    Yüz kere belki 200 kere cevapladık. Yamayı belirttiğimiz gibi kurmazsanız bu hatayı alırsınız. Kurulum sırasında binlerce dosya diske yazılıyor, sistemin bir anlık duraksaması bile yamanın düzgün kurulması için sorun teşkil edebiliyor. Modüllerin çakışmaması için yamanın eksiksiz kurulduğundan emin olmalı, sistemi başka şeylerle meşgul etmemeli, oyuna sıfırdan bir başlangıç yapmalısınız, geçmişe dair tüm kayıtlarınızı yok etmelisiniz. Kurulumu yaptığınız oyun da eksiksiz, dosyaları doğrulanmış güncel sürüm olmalı. Bu hatayı alan 100 kişi, ama sorunsuz oynayan 40 bin kişi bilmem anlatabiliyor muyum? Sorun kullanıcı kaynaklı daha çok, kalan kısmı da oyunun formatından ötürü. Bizim müdahalemizi gerektirecek bir durum yok, aksi takdirde herkes aynı hatayı alır kimse oynayamazdı.

İlk mesajdaki ve arşivdeki kurulum talimatlarını dikkatlice okuyun ve harfiyen uygulayın. Başka çözümü yok. Ayrıca mesajları geriye doğru okudum cevabı bulamadım diyenler: bakın şuraya da aynı şeyleri yazmışım, hatta bunun gibi konuya daha kaç kere yazmışım...
    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/127999583

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KarapathiaN -- 19 Kasım 2017; 0:10:54 >

• Hayırlı Geceler,

Az önce yamayı indirip dediğiniz şekilde ortak belgelerdeki witcher klasörüne kurulumu yaptım. Oyuna girdiğim de dil ingilice gözüküyor. Sistem windows 10

- Dosyaları doğrulama yaptım.

- Yamayı Yönetici olarak çalıştırdım.

- Dosya adlarını (yamadaki tr_ gibi) orjinali ile değiştirip tekrar denedim.

- Witcher klasör içerisinde benzer olanları dahi değiştirdim.

Sonuç yok.

Edit: halloldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaladin. -- 19 Kasım 2017; 2:53:45 >
  • Emeğinize Sağlık Seriye başlıyorum türkçe oynamak ayrı bir keyif olacak
  • Sayenizde 10 yıllık efsane serinin ilk oyununu iyice anlayarak oynayabildim. Eski Fallout oyunlarının yamalarının sürekli bir hevesle duyurulup iptal edildiklerini görünce yaptığınız işin ne kadar büyük olduğunu daha iyi anlıyorum. Oyunda sınırsız diyalog geçiyor, bir dünya materyal var ve Türkçeye çevrilmemiş bir kelime bile yok. Emeğinize sağlık.

Konudaki çoğu kişi gibi Chapter 2'ye geçerken kaydın bozulma sorununu bende yaşadım. Türkçe yamayı silip, dosyaları doğruladım ve tekrar yükledim. Sonrasında sorunsuz çalıştı. Steam Cloud'u ve oyunun eski kayıt dosyalarını sık sık silmeyi unutmayın.
  • Çeviri için teşekkürler :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorunsuz yüklendi.Teşekkürler.
  • Çok teşekkürler, ellerinize sağlık. Çalışmalarınızın devamını dilerim :)
  • Sorunsuz kullanıyorum, ellerinize sağlık.
  • 
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.