Şimdi Ara

The Witcher: Enhanced Edition Türkçe Yama (105. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.496
Cevap
78
Favori
304.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
192 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eline emeğine sağlık hocam, Fallot 3 yamasını çıkartan arkadaş burayı görüp utanırsa büyük mutluluk duyarım.
  • Teşekkürler harika olmuş
  • Rise Of The White Wolf modu ile yama %100 uyumlu. Merak eden varsa kullanabilir.
  • Merhaba, »THE WITCHER 1 vPreFINAL« dosyasını indirirken sıkıntı yaşıyorum. 3 farklı tarayıcıdan indirmeyi denedim fakat 43.7 MB olan bu dosya çok uzun zaman alıyor. »YENİ MACERALAR DLC v1.0« dosyası 377 MB olmasına rağmen 2 dk içerisinde sıkıntısız indi ama »THE WITCHER 1 vPreFINAL« dosyası yaklaşık 1 saatte 7 MB indi. Şuan sıkıntılı maalesef link. Değiştirme olasılığı var mı acaba? Veya sorunun düzeltilmesi.The Witcher: Enhanced Edition Türkçe Yama

• munlu22 M kullanıcısına yanıt
    sorun geçicidir, vpn kullan veya başka bir vakit indirmeyi dene.
  • KarapathiaN kullanıcısına yanıt
    Vpn ile deneyeceğim. Yanıt için teşekkürler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İşe yaradı. Ohh be tekrardan teşekkür ederim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • »The Witcher 3 Mod: The Witcher 1 Remastered Prologue Türkçe Yama« bu hangi oyunun türkçe yaması witcher 3 teki bir mod için mi yapıldı yoksa ilk oyunun en son yaması mı ben ilk oyun için »THE WITCHER 1 vPreFINAL« «===============» »YENİ MACERALAR DLC v1.0« yamalarını indiriyordum da sıkıntı olmasın.
  • user234 U kullanıcısına yanıt
    The Witcher 3 modu o. İlk oyundaki giriş bölümünü son oyunda oynamanı sağlıyor, tam aynısı olmasa da büyük ölçüde aynı.
  • Karapathian hocam tüm anlatmalarinizi denememe rağmen yeni maceraları bir türlü türkçe yapamadım ingilizce kalıyor önce steamdeki the witcher klasörüne asıl türkçe yamayi kuruyorum sonra belgelerimdeki the witcher klasörüne yeni maceralar yamasını kuruyorum ama türkçe olmuyor ana senaryo da hiç sıkıntı yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • belgelerim değil ortak belgeler. varsayılan olarak geliyor kurulumda, ayrıca açıklama olarak da belirtildi.
  • Gönüllülerin yaptığı DLC de karakterlerde seslerin olmaması normal midir ?
  • mehmet4428 M kullanıcısına yanıt
    Bireysel bir çalışmayla içeriğe dublaj eklemek herkesin harcı değil. Olan içeriğin seslerini değiştirmek yine yapılabilir ama yeni sesleri yeni bir içeriğe eklemek için yapımcının desteği gerekir. Bu oyundaki tüm gönüllü DLCler'de böyle bir durum söz konusu.
  • Teşekkürler yama için ellerinize sağlık.
  • Şunu söyleyebilirim ki bu çeviriyi gönüllü yapmak yani inanılmaz bir iş çeviride emeği olan herkese ayrı ayrı çok ama çok teşekkürler.Helal olsun ne diyebilirim ki. Yalnız benim becerikizliğim dlc leri çeviremedim onlarda çok önemli değil artık :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cdk3y -- 21 Nisan 2018; 18:47:17 >
  • cdk3y kullanıcısına yanıt
    Kurulum programı varsayılan olarak kurulacak dizini buluyor, onu değiştirmediğiniz takdirde o içerikler kendiliğinden Türkçe olacaktır.

C:\Users\Public\Documents\The Witcher

Bu dizindeki dosyaları oradan al başka bir yere at veya sil. Sonrasında Türkçe DLC arşivini Winrar'la aç, içindekileri oraya at Türkçe olur.
  • 2018'den selamlar çok teşekkür ediyorum, harika bir çalışma çıkarmışsınız.
  • Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdar50142 -- 2 Mayıs 2018; 1:36:27 >
  • Bedava olması dolayısıyla bugun indirdim başladım bakalım :) Grafikler oynayış biraz eksik geldi ama napalım oynucaz.
  • Oyunu modladım altyazılar açık olmasına rağmen görünmüyor. İngilizcede denedim aynı. Ara sahne diyaloglarında altyazı yok ama ikona tıklayıp biriyle konuştuğumda altyazı gözüküyor. 10 tane falan mod kurdum fazla mod yok ve hepsi grafikle ilgili sadece rise of white wolf modu arayüzle ilgili.
  • 
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.