Şimdi Ara

The Witcher: Enhanced Edition Türkçe Yama (104. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.496
Cevap
78
Favori
305.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
192 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • W1 bitti çevirenlerin ellerinize sağlık, macerayıda bitirip w2 ye geçicem.
  • ALLAH razı olsun hocam sayenizde oyunu bugün indirip kurucam yamayı. 2 sene önce almıştım yama çıkana kadar oynamam diyordum. Şimdi aklıma geldi bu konuyu gördüm çok sevindim. Çok teşekkür ederim. Yeniden ellerinize sağlık.
  • Oyunu tekrar yükledim ama oyuna tıklayınca 'çalışmayı durdurdu' hatası veriyor ?!?! -dontForceMinReqs yazdım olmadı. yönetici olarak çalıştırdım olmadı.Önceden bu yöntemler işe yarardı
  • Gwynbleidd. kullanıcısına yanıt

İşletim sistemim Win10 x64. Bu ayarlarla oynuyorum yırtılmaları önlemek için nvidia kontrol panelinden dikey senkronizasyonu açıyorum o kadar bunun dışında kod vs girmiyorum. Ayrıca şunu belirteyim, oyunun sistem ayarları bir dosya içerisinde değil regedit kayıt girdilerinin içerisinde saklanıyor, orada çakışmaya neden olan bir parametre olabilir. Oyunla ilgili tüm kayıt verilerinin silinip yeniden kurulumunu sağlarsan belki sorun düzelebilir.

Regedit Kayıt girdileri adresleri
    Bilgisayar\HKEY_CURRENT_USER\Software\cd projekt red
    Bilgisayar\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\WOW6432Node\cd projekt red

• quote:

Orijinalden alıntı: KarapathiaN

İşletim sistemim Win10 x64. Bu ayarlarla oynuyorum yırtılmaları önlemek için nvidia kontrol panelinden dikey senkronizasyonu açıyorum o kadar bunun dışında kod vs girmiyorum. Ayrıca şunu belirteyim, oyunun sistem ayarları bir dosya içerisinde değil regedit kayıt girdilerinin içerisinde saklanıyor, orada çakışmaya neden olan bir parametre olabilir. Oyunla ilgili tüm kayıt verilerinin silinip yeniden kurulumunu sağlarsan belki sorun düzelebilir.

Regedit Kayıt girdileri adresleri
    Bilgisayar\HKEY_CURRENT_USER\Software\cd projekt red
    Bilgisayar\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\WOW6432Node\cd projekt red

Şaka gibi daha önce aynı sistemde(win10 64bit) açılan oyun şimdi açılmadı. Birde gog'dan indirip deneyeceğim. Sinirden sildim steam'den. Regedit' ten gösterdiğin yerde ki klasörleri sildim ama işe yaramadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gwynbleidd. -- 29 Ocak 2018; 13:30:11 >

• sorun amd driverları ile alakalıymış, holloldu.
  • Verdiğiniz emek için teşekkürler. Dün Witcher 1 satın aldım ve yamayı sorunsuzca kurdum, biraz oynadım.
    Elinize sağlık.
  • Sanırım Mac os için bir yolu yok türkçe yapmanın
  • LEONEL L kullanıcısına yanıt
    Kullanmadığım bir sistem hakkında hiçbir fikrim yok. Tek aklıma gelen dosyaları Windows ortamında boş bir klasöre kurup dosyaları Mac sistemde kurulu oyuna atmak ve oyun içinden dili Türkçe olarak seçmeyi denemek.
  • Prefinal sürüm ile witcher 1 e üçüncü kez başladım daha önceden yeni maceraları oynayamamıstım onları da ana senaryodan sonra onu da oynarım

Karpathian hocam tekrardan ellerine sağlık çok teşekkürler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yahu hocam kaç yıl önceki konu hortlanacak ama. Ben oyunu Steam'den satın aldım steamapp/common/The Witcher Enchanted içine kurdum hiçbir değişiklik yok?
  • JablesBlack kullanıcısına yanıt
    Tekrar kurmayı dene, ne yaptığın konusunda bir fikrim yok açıkçası.
  • Ellerinize sağlık bu yama ile oyunu bitirdim ama save dosyasıyla ilgili bir sorum var. Save dosyasını Witcher 2 ye import ederken bu haliyle import edebiliyor muyum yoksa ingilizce bir save mi oluşturmam lazım ?
  • keremec kullanıcısına yanıt
    LÜTFEN İLK MESAJI OKUMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİRİN!!!

- Oyunda kullanılan sistem gereği dil satırlarının büyük bir bölümü oyun kayıtlarınızın(save game) içerisine işlenmektedir, yeni dil satırlarının mevcut kayıtlı oyunun üzerine işlenmesi söz konusu değil. Türkçe dil satırlarının oyuna yansıması için yeni bir kayıt açmanız gerekmektedir.
    - Yama güncellendiğinde yapılan değişikliklerin oyuna yansıması yine aynı şekilde yeni kayıt açmanızı gerektiriyor.
    - Yama ile bitirdiğiniz oyunun kayıt dosyalarını devam oyunlarıyla kullanabilirsiniz, oyuna yeni bir dil eklemek bu noktada sıkıntı çıkarmıyor.
    - Kurulum dosyasını "Yönetici olarak Çalıştır" seçeneği ile başlatarak dosyaların düzgün bir şekilde diskinize kopyalanmasına izin verin. Aksi durumda kurulum tamamlandı uyarısı alsanız dahi dosyalar diske yazılamayabilir.
    - Kurulum oyunu otomatik olarak Türkçeleştirecek, problem çıkması durumunda oyunun arayüzünden Türkçe seçeneği aktif edebilirsiniz.
    - Kurulum esnasında oyunun kurulu olduğu dizini otomatik olarak bulamazsa oyuna ait Launcher.exe dosyasının bulunduğu klasörü elle gösterin ve kurulumu devam ettirin.
    - Yama oyunun Enhanced Edition adı altındaki tüm sürümleriyle uyumludur. Steam, GOG, DVD kutulu vs. (Director's Cut Edition da dahil) Yama çok eski bir sürümle kullanılmaya çalışıldığında karşılama ekranı dışındaki tüm içerik özgün dilde kalıyor, yani Türkçeleşmiyor. Yamayı kurmadan önce oyunun sürümünü kontrol edin.
    - Kısa hikayelerden oluşan Yeni Maceralar arşivi oyunun kurulu olduğu dizinin dışında yer almaktadır. Kurulumu yama arşivindeki belirtilen dizine kurmalısınız. Bu arşivin tam olarak Türkçeleşmesi için öncelikle vPreFINAL (anapaket) arşivini kurmayı unutmayın, aksi takdirde yer yer yabancı dildeki metinlerle karşılaşabilirsiniz.
    - Yeni Maceralar bölümündeki 7 kısa hikayeden yalnızca Tarafsızlığın Bedeli ve Yan Etkiler yapımcı ekip CD Projekt RED tarafından geliştirilmiştir. Kalan diğer içerikleri oyunun hayranları geliştirmiştir. Dolayısıyla yer yer oyunda takılabilir veya oyunun çökmesine neden olabilecek hatalarla karşılaşabilirsiniz. Bu yüzden sık sık kayıt almanız tavsiye edilir.
    - Oyunu steam üzerinden oynayan arkadaşlar yama arşivinin bozulma ihtimaline önlem olarak oyun için sistem tarafından yapılan otomatik güncellemeleri engellesinler, yani oyunu güncel tut seçeneğini seçmesinler.
    - Yamayı kaldırmak istediğinizde program ekle kaldırdan veya oyunun kurulu olduğu klasörden rahatlıkla kaldırabilirsiniz. Yamayı kaldırdıktan sonra "Backup" klasörünün içindekileri oyunun kurulu olduğu dizine geri kopyalamayı unutmayın. Aksi takdirde modül ve yazı karakterlerinde sıkıntılar yaşayabilirsiniz.
    - Kaldırma işleminden sonra dosyaların silindiği geribildirilmiş. Yama oyunun özgün dosyalarına büyük oranda dokunmuyor. Hatalı kurulum yapmadığınız takdirde böyle bir sorun çıkmaması gerekir. Yamayı birkaç kez kurup kaldırdık ve dosyalarımız silinmedi, durum kullanıcı kaynaklı olabilir.
    - Diğer yapılması gerekenleri yamayla birlikte sunulan bilgi notlarından dikkatlice okuyun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KarapathiaN -- 28 Şubat 2018; 19:15:20 >

• Arkadaşlar Witcher 1'i Witcher 3'ün içinde oynama gibi bir durum varmış prologue remastered diye ben ona nasıl tr yama yapabilirim lütfen yardim edin seriyi baştan oynamak istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dosya ilk mesajda, kurulum bilgileri de dosyanın içindedir. sadece prolog bölümü oynanıyor, tam bir içerik değil.
  • ayrıca birsey sormak istiyorum ben oyuna mod yaparsam tr yama da problemler cıkabılır mı
  • İçinde dil satırları barındıran her modda Türkçe oynayamama sorunu çıkabilir, onun haricinde modlarla herhangi bir çakışma olmaz.
  • KarapathiaN kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam, oyunun wiki sayfasında şöyle bir yazı gördüğüm için tekrar sormak istemiştim.

...

Note for Non-English versions

For owners with non-English (eg.: Hungarian) language settings. Before importing, create a new save file in the Ice Plains or the Order of the Flaming Rose Cloister levels using English language.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • keremec kullanıcısına yanıt
    Enhanced Edition sürümdeki kayıt dosyalarında tüm diller kayıt dosyasına işleniyor, yani İngilizcedeki satırlarda var o kayıtlarda, zaten 12mb gibi boyutu var. Bu yüzden sorun olma lüksü yok. Güncellenmemiş eski bir bilgiye denk gelmiş olabilirsin.
  • 
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.