Şimdi Ara

The Witcher Kitap Serisi Ana Konu (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.450
Cevap
43
Favori
112.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dostlarım 2. oyunu bitirdim defalarcada hikayesini izledim, kitaplarda da 3 ten sonra roman oluyor diye biliyorum konudan ve ilk kitabı da bitirdim. bu yaz hepsini bi solukta okumayı düşünüyorum fakat bir sorum olacak sizlere.

3. oyunu bitirdikten sonra mı başlamalıyım kitaplara yoksa kitaplardan sonra mı başlayayım 3. oyuna ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramcho_35

dostlarım 2. oyunu bitirdim defalarcada hikayesini izledim, kitaplarda da 3 ten sonra roman oluyor diye biliyorum konudan ve ilk kitabı da bitirdim. bu yaz hepsini bi solukta okumayı düşünüyorum fakat bir sorum olacak sizlere.

3. oyunu bitirdikten sonra mı başlamalıyım kitaplara yoksa kitaplardan sonra mı başlayayım 3. oyuna ??
    Kitaplardan sonra başlaman daha iyi olur ama 7. kitap anca seneye çıkar.
  • Arkadaşlar 4. kitaba başlayacağım bu hafta içinde çok istiyorum hepsini okumayı fakat pahalı, biz de öğrenciyiz.

5. kitabı yani Ateşle İMtihan'ı Okuyup beğenen/beğenmeyen elden çıkarmak isteyen olursa uygun fiyata almak isterim Kondisyonu çok kötü de olsa uygun fiyatına alırız önemli olan okumak benim için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wifhty_zet -- 16 Temmuz 2019; 21:50:9 >
  • wifhty_zet kullanıcısına yanıt
    Dostum kitaba sahip olan hiç kimsenin sana kitabı satmayı düşüneceğini sanmıyorum.Onun yerine kişisel harcamalarından biraz kıs -sigara,alkol,ve bir çok salak saçma şey-ve kitabı al.Başka türlü alamazsın çünkü.
  • Brkyb B kullanıcısına yanıt
    Saydıklarının hiçbiri bende yok rahat ol zaten kitabı da edindim
  • wifhty_zet kullanıcısına yanıt
    Tamamdır.Bir sorun daha tatlı bir şekilde sonuçlandı.Tatlış okumalar.
  • Diziden ilk fragman geldi .

• Aşırı iyi değil mi? Kitaplardan ince detayları gördüm, açıkçası çok beğendim.
  • En ufak heycan yaratmadı bende hele o yennefer'dan sonra..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben beğendim ya. Bunu uyarlama gibi dusunursek aslinda sans verilebilir diziye. Yenide makyajla falan kotarmıslar gibi. Biraz geralta göre kucuk duruyor bence tek sorun o. İkilinin iliskisi nasil olacak onu merak ediyorim acikcasi

• Dryad lar hiç olmamış yeşil güzelim Dryadlar siyahi Amazon lar gibi olmuş.

• trailer da gerçektende kitaptan esintiler var çok beğendim açıkcası mutlak izlerim ama yennefer ne öyle yaa daha iyi bir aktör bulamadınız mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gwynbleidd.

Dryad lar hiç olmamış yeşil güzelim Dryadlar siyahi Amazon lar gibi olmuş.

Bence Dryadlar ile ilgi tek problem Spear kullanmaları, kitapta anlatılırken ısrarla Bow master olduklarından bahsediliyor. Bana orası garip geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trise

Bence Dryadlar ile ilgi tek problem Spear kullanmaları, kitapta anlatılırken ısrarla Bow master olduklarından bahsediliyor. Bana orası garip geldi

Alıntıları Göster
    haklısın onu da yazacaktım ama unutmuşum.
  • Kitap temmuz içinde çıkacak dediler ama sanırım temmuz'un 31 ini bekliyolar tam. Çıkar işte çıkaracaksan mübarekler illa son günü mü olması lazım bunun.
  • Arkadaşlar merhaba ben bu witcher A 3.oyundan başladım ama sil baştan yapıp seriyi okumak istiyorum 5 li set kitap var ve okubi de cizgi romanları var en ucuz nerde bulabilirim bunları yada PDF epub falanda olur indireyim

• Bugün sipariş ettim.
  • Arkadaslar kitaplar lehce dilinden mi çevriliyor ?

• quote:

Orijinalden alıntı: STÆRT

Arkadaslar kitaplar lehce dilinden mi çevriliyor ?
    Almanca

• 6. kitap çıktı mı ve fiyatı ne kadar olur tahminen ?
  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.