CD Projekt RED, yeni Witcher destanının ilk bölümü olan Project Polaris'in ön üretiminin sona erdiğini ve tam üretim aşamasına geçildiğini gösteren önemli bir dönüm noktasına yaklaştı. Kaynak : https://www.cdprojekt.com/en/media/news/cd-projekt-looks-back-at-the-first-half-of-2024/ |
The Witcher 4 | PS5 ANA KONU (7. sayfa)
-
-
"The Witcher 4: Polaris" için ilk karakter bulundu!
Oyuncu Jake Lampert'ın Branko adlı bir karakteri canlandırdığı görülüyor. Potansiyel olarak gelecek yıl oyun için mocap yapması bekleniyor.
-
"Project Polaris'in tam ölçekli üretim aşamasına girdiğini duyurmaktan heyecan duyuyorum! Yeni zorluklar hemen köşedeyken, yaklaşan Witcher Saga'yı birlikte olağanüstü bir deneyim haline getirebileceğimize inanmamı sağlayan yetenekli ve çalışkan insanlar. Şimdi durma yok! Madalyonun diğer tarafında ne olduğunu görmek için bizi izlemeye devam edin!"
-
2027 yada 2028 diyorum, cyberpunk gibi oyunlar tarihine skandal olarak geçmesin de, varsın bekleyelim
-
The Witcher 4 Is Now in "Full-Scale Production" - IGN Daily Fix
IGNyoutubeIn today's Daily Fix: CD Project's long-in-development The Witcher 4 game is now in "full-scale production," which the company has described as the most intense phase of game development. No other details around the game have been revealed, so we're left with just a couple of teaser images. CDPR's other projects, including another Witcher game and a new Cyberpunk entry, are still in development. In other news, Xbox is killing off the Xbox Avatars with the shutdown of the Avatar Editor app. Basically, no one was using them, and if you happened to have purchased any avatar accessories via the online store recently, you may be entitled to a refund. And finally, Amazon has released a teaser for the Concord-centric episode of Secret Level. The game may be no more, but it will live on in at least one more piece of media.https://www.youtube.com/watch?v=Y_hSNkt26zQ -
The Witcher 4 Tam Geliştirme Aşamasına Geçti
CD Projekt ekibinden yeni detaylar ortaya çıktı. Yayınlanan haberlere bakacak olursak The Witcher serisinin en yeni oyunu şu anda tam geliştirme aşamasına geçiş yaptı. Geliştirici ekip içerisinde yer alan çalışanlar bu oyuna şu anda yoğunlaşmış durumda.
The Witcher 4 için kollar resmen sıvandı
Mali işler sorumlusu Piotr Nielubowicz şirketin son çeyrek kazanç sonuçlarının bir parçası olarak kod adı Polaris olan oyun hakkında çeşitli açıklamalarda bulundu ve şunları söyledi: “Birkaç hafta önce yeni devam oyununun tam geliştirme aşamasına geçiş yaptık. Tüm projelerimiz arasında oldukça önemli bir yere sahip olan bu yapım için oldukça yoğun bir dönemdeyiz.”
Oyun yönetmeni Sebastian Kalemba da X'te paylaştığı gönderide “Project Polaris'in tam geliştirme aşamasına girdiğini duyurmaktan heyecan duyuyorum!” ifadelerini kullandı.
Kalemba, 2022 yılında yeni Witcher destanını yönetmesi için atandı. Bu isim, Ekim 2014 tarihinde Polonya stüdyosuna katıldı ve ilk olarak The Witcher 3: Wild Hunt ve Cyberpunk 2077'de baş animatör olarak görev yaptı. Ardından animasyon şefi olarak terfi etti.
https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-The_Witcher_4_Tam_Gelistirme_Asamasina_Gecti-122824.htm
-
https://www.atarita.com/the-witcher-4-serinin-onceki-oyununda-daha-buyuk/
Öte yandan The Witcher 4’ün serinin bir önceki oyundan çok daha büyük olacağı da gelen bilgiler arasında yer alıyor. Stüdyonun yapacağı bir sonraki oyunun daha büyük ölçekte ve daha iyi olacağını söyleyen bazı notlar var. Hatta Witcher 3’ün kapsamından çok daha büyük ve gelişmiş bir denkleme sahip olacağı da söyleniyor. Bu durumu biraz şöyle de özetleyebiliriz aslında; The Witcher 3’ün geliştirme sürecinde stüdyoda 300 kişi çalışıyordu. Ancak şu an resmî bilgilere bakacak olursak CD Projekt Red bünyesinde yaklaşık olarak 1.400 çalışan yer alıyor. Ki Witcher 4’ün “tam geliştirme” aşamasına geçtiğini de düşünecek olursak, stüdyonun çok büyük bir kısmı bu oyun üzerinde çalışıyor anlamını taşır.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
The Witcher IV — Cinematic Reveal Trailer | The Game Awards 2024
The WitcheryoutubeNo Gods, Only Monsters The Witcher IV is an upcoming single-player open-world RPG from CD PROJEKT RED, the creators of Cyberpunk 2077 and The Witcher 3: Wild Hunt. The beginning of a new saga, and a follow-up to one of the most acclaimed RPGs of all time, Ciri takes center stage as the protagonist, embarking on her own journey to become a professional monster slayer. The trailer was produced in cooperation with @PlatigeImage_studio. Learn more: www.thewitcher.com/witcher4 https://x.com/witchergame https://www.facebook.com/thewitcher https://www.instagram.com/thewitcher/ discord.gg/thewitcherhttps://www.youtube.com/watch?v=54dabgZJ5YA -
-
Yeni lezbiyen güçlü kadın karakterimiz hayırlı olsun
2020lerin kadın ana karakter furyasıyla geçeceği belliydi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeni bir Woke loaded. hayirli olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trident02 -- 13 Aralık 2024; 6:1:20 > -
Yılların Geralt'ımı bırakıp kadın ana karakter seçimi, there is no god alt mesajı filan baya baya woke bir oyun geleceğe benziyor.
Ama İntergalaktik ucubeyi görünce Ciri yine kadına benziyor diye teselli ediyor insan kendini.
Edit: Witcher 3 Ciri kadına benziyor, trailerdakine baktım sanki travesti, ulan oyun içi görüntü değil diye susuyorum, yoksa fena söverim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moral Veren Adam -- 13 Aralık 2024; 7:33:11 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Witcher 3’ten beri Ciri ana karakterli bir Witcher bekliyordum, oyunun iyi sonuna uygundu ve Ciri’yle savaşmak da zevkliydi.
Ama oyun dünyasının en güzel garılarından olan Ciri’ye ne yapmışlar anlamadım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ciri ye gram benzemiyor yüzündeki yara izini gördükten sonra acaba ciri mi dedim korktuğum çıktı. Yani bu kadar erkeksi surat yapısına gerek varmıydı anlamıyorum. Yep yeni karakter olsa bir şey demeyecem fakat olanı bozmak sinir ediyor.
Trailer taş gibiydi tabi heyecanlandım baya süpriz oldu erkenden gösterilmesi, artık 2027 de anca çıkacak bir oyun bekle dur.
-
Yani aslında karakter fena değil yine, bana o kadar da erkeksi gelmedi. Yalnız bence biraz erkeksi yapmalarında sorun yok daha gerçekçi olur. Savaşçı kadın dediğin podyumdan fırlamış manken gibi olmaz zaten. Tabii Witcher 3'te Ciri bir tık daha güzel görünüyordu ama bu da iş görür. Ciri'yi witcher olarak yönettiğimize göre demek ki olaylar Witcher 3 sonrasında geçiyor ve demek ki oyunun asıl sonu -eh artık Witcher 4'te Ciri witcher olduğuna göre spoiler sayılmaz- Ciri'nin witcher olduğu sonmuş demek ki. Witcher 3 PC ya da PS ana konusunda birisi asıl sonun
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Ciri'nin imparatoriçe olduğu o dramatik son olduğunu forumda yazmıştı ama değilmiş. Zireael olan gerçekmiş.
Yeni karakter olsaydı olmasaydı mevzusuna geri dönersek. Yıllarca farklı bir witcher karakteri oynayacağımızı bekledik, yani CD Projekt'in demesine göre Geralt'tan farklı bir karakter. Ben açıkçası Kedi Okulu'ndan Letho karakterini oynamayı umuyordum. Letho cüsseli sağlam bir karakter, güçlü. Geralt'tan sonra farklı bir karakter olduğu hissini verebilecek bir karakterdi. Keşke Ciri yerine Letho olsaymış. Belki de oyunun içinde oynanabilir hikayeleri misyonları olur bilemeyiz. Daha çok erken Witcher 4'ü konuşmak için. Aradan geçen onca zamana Geralt'ın olmayışına rağmen fragman beni heyecanlandırmayı başardı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
2026'da çıksa iyi
-
Yaşlanmış bence normal bir de ultra realistic ondan dolayı
Ama esas sıkıntı bence Cyberpunk gibi patlak çıkacak. Bu stüdyo bu kadar kısa sürede oyun yapar ama bugsız yapması çok zor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hayır ya, Şu dudakları kadınlar yaptırmak için estetik oluyor.
-Dolgun dudaklar
-Yuvarlak çene hattı
-dolgun yanaklar
-Güzel bir burun
Çok güzel bir kadın, Sadece yüzünde yara izi var.
Naugty Dog'un yeni oyununda ki karakter kel kafa fln neyse okeyde ciri halen çok güzel bir kadın, kaşlar gözler
-
Bence de gayet taş gibi hatun olmuş.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben ciri beklemiyordum baya kendi karakterimizi yaratacağımız bir yapı bekliyordum Ciri olması bir tık şaşırttı ama sevindirmedide değil. Witcher 3 deki çiçek gibi halinden bu kadar farklılık olmaması lazım, grafik motoru değişti yüz sanatcısıda değişmiş bellki gereksiz bence.
Oyunu pc tarafında 4080 aşağısı çalıştırmaz ps5 ve pro da nasıl olacak o daha çok meraklandırıyor. Unreal 5 iyi sevindik ilk etapta ama cidden bu nesil için erken pc tarafıda dahil, oturması için bir nesil beklenecek, unreal 4 de olduğu gibi.
Oyunda %100 geralt npc olarak olacak, süpriz olması için saklanacak bence mantıklıda olur. Haberleri çıktı belirsiz falan filanda bana hepsi tıraş geliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wight Lord -- 13 Aralık 2024; 12:2:35 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X