< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
The Witcher 4 | PS5 ANA KONU (8. sayfa)
-
-
Naughty Dog’un oyunundaki garabet tipi gördükten sonra, böyle Ciri baş üstünde taşınır..
-
Kendi karakterimizi yaratsak bence senaryo ve atmosfer olarak kötü olurdu. Derinlik olmazdı. Zaten Witcher'ın derin bir hikaye sunabilmesinin asıl sebebi kendi karakterimizi yaratmamaktan geçer. Kendi hikayemizi yazdığımız şeyde hikaye ve sinematik derinlik bulamayız.
He online bir oyun olur mmorpg gibi bir şey olur o zaman kendi karakterimizi yaratmak mantıklı olabilir.
Geralt'ı bence de bize gösterirler gibime geliyor. Bir şekilde NPC olarak göreve vs giderken hikaye akışında görürüz gibime geliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 13 Aralık 2024; 12:54:13 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kendi karakterini yaratma konusunu youtuberın biri attı ortaya. Ne alaka abi. Ben hikayenin devamını görmek istiyorum. Ne yapayım kendi karakterimizi yaratmayı.
Bu talep neden anlamak mümkün değil.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Cyberpunk da kendi karakterimizi yarattık da ne? oldu sanki.. Ciri iyidir oradan yürüsünler.
-
CP2077 den sonra o yönde ilerleyecekler gibi geldi bana Ciri her türlü iyidir, bende istemiyordum. Hatta hikaye devam değilde eski yıllarda geçecek diye korkmuştum direk devam etmesi çok iyi oldu.
-
CPnin arka planı biraz zayıf. Ama Witcherın arkasında kapı gibi kitap temeli var.
Her şeye rağmen W1 W2 bilen yoktu W3 ile patlama yaptı. Önemli olan oyunun güzel olması. Gerisi boş. Ne yorum yapsak erken olur.
Oyunun baş yapımcısı Malgorzata Mitrega, Ciri'nin "organik ve mantıklı seçim" olduğunu söyleyerek şunları ekledi:
"Kitaplarda okuduğunuzda Saga'dan beri tüm hikaye aslında onun hakkındaydı. Etkileyici ve çok katmanlı bir karakter. Ve elbette baş kahraman olarak Geralt'a daha önce veda etmiştik. Bu da bir devam hikayesi. Sanırım hepimiz için Ciri'nin kaderi buydu. Hikaye hep onunla ilgiliydi"
https://oyungezer.com.tr/haber/cd-projekt-the-witcher-4un-ana-karakteri-olarak-neden-ciriyi-sectiklerini-acikladi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Nasıl W3 de ciri ile ufaktan oynadıysak bence gerald ilede bazı bölümler oynarız. Bence burada önemli olan kitaplardan alınma senaryodan vazgeçilmemesi. Witcher dünyasında bir sürü eski-yeni karakter görüp, dünyasında yeni yeni yerler görmeliyiz. PC de oynayanlar modlar sayesinde istedikleri karakterle oynayabilirler. Eğer böyle bir şey olursa PC de oynarım bu oyunu.
CP2077 den örnek alacak olursak bu ekip bu oyunu güzel çıkartmasa bile mükemmel hale getirecektir.
-
Nasıl yani kitaptan alınma senaryodan vazgeçilmemesi? Witcher oyunları 7 kitaptan sonrasını konu alıyor zaten.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ign türkiyeGerald, The Witcher 4 'te yer alacak - Ve evet, fragmandaki ses Geralt'ındı!https://tr.ign.com/the-witcher-4-polaris/126720/news/gerald-the-witcher-4-te-yer-alacak-ve-evet-fragmandaki-ses-geraltindi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
The Witcher 3 ün PS5 sürümünü bitirmeye karar verdim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet. Kadın karakterleri çirkinleştirmek ve erkeksi yapmak moda oldu.
Bütün Batılı firmalar bu olaya bulaşıyor. Mesela SH2'nin kapağında, yan poz veren kadının burnunun eğimli olması da bununla alakalı. Burnu öyle olan kadınlar, yan poz vermekten çekinmemeli mesajı veriyorlar.
Yine de CD Projekt bir miktar düzenleme yapar diye düşünüyorum. Witcher güçlü bir seri olduğu için, yayıncılar çok baskı yapmayabilir Oyunda daha iyi bir Ciri görürüz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 14 Aralık 2024; 18:1:4 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Trailerdakı halinden farklı olacaktır az fakat ses sanatcısı değişmeseydi alıştık yüzlerce saat oynayınca.
Kimbilir ne zaman çıkacak oyun bence erken duyuruldu 3-4 sene bekletirler. Cp hiç saymıyorum İlk witcher 3 çıktığında da baya sorunluydu. İnşallah konsolda temiz temiz akabiliriz.
-
CD Projekt, The Witcher 4 için neden Ciri'yi Geralt yerine seçtiklerini açıkladı, baş yapımcı Ma lgorzata Mitr ega, destandaki merkezi rolü ve kullanılmamış potansiyel nedeniyle onu "organik, mantıklı seçim" olarak tanımladı.
Oyun yönetmeni Sebastian Kalemba, Ciri’nin gençliği ve gelişen kimliğinin Witcher evreninde daha büyük oyuncu ajansı ve yeni hikaye anlatım fırsatları sağladığını sözlerine ekledi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ana karakterin Ciri olmasına sevindim en azından eski karakterlerden kopmayacağız Yennefer Triss Geralt hepsini gösterecekler mutlaka. Kadın karaktere karşı değilim sadece erkek karakter gibi benimseyemiyorum ama yapacak bir şey yok. Benim biraz kafama takılan kısım Ciri ile gameplay nasıl olacak. Ciri çok çok güçlü bir karakter çünkü zamanda yolculuk yapabilen delirdiği zaman bir çığlıkla ortalığı kasıp kavuran bir karakter. Bu güçte bir karakterle gidip Nekker, Ghoul mu keseceğiz yani? Witcher 3'te de Ciri ile oynadığımızda ışınlanma benzeri özellik sayesinde çok kolay oluyordu her şey. En merak ettiğim kısım Ciri'nin gücünü nasıl dengeleyecekler kısmı. Umarım Ciri'ye bazı güçlerini kaybettirip oyuna öyle başlama gibi bir yola girmezler. Bir de bence bu sefer oyundaki en önemli geliştirme combat kısmına olmalı. Hikaye zaten her türlü harika olur ondan yana sıkıntı yok ama combat kısmında Witcher 3'ün üstüne ciddi geliştirme yapmalılar. Ghost of Tsushima tarzı bir kılıç combatı harika olurdu. Ekstra olarak da bence yeni oyunda sessizce ilerleyebilme düşmanı sessizce öldürebilme ve ok-yay kullanımı da gelmeli ama hepsi bir arada olmaz herhalde. Sizler nasıl değişiklikler isterdiniz fikirlerinizi merak ediyorum umarım bu konu aktif kalır
-
Ciri olması en doğru karar. Hiç tanımadığımız bilmediğimiz başka bir witcher a oyun yapıp hikaye uydurmaya çalışsaydılar işte o zaman insanların çoğu benimsemeyebilirdi çünkü riskli bir iş olurdu. Ben de yeni oyun için Ciri yada Vesemir olur diye düşünüyordum, Vesemir in gençliğini anlatan anime gayet güzeldi.
Combat a gelirsek trailer da ki zincir kullanımını oyuna nasıl işleyecekler onu merak ediyorum. O zicirle bence sadece dövüş değil platform öğeleri içinde kullanırız belki. Bir yerden bir yere sallanarak atlama veya tırmanamayacağımız yere zinciri atıp tırmanma gibi.
Ve tabii devasa bir open world, insanlar harika yan görevler bekliyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X