Şimdi Ara

The Wolf Among Us Türkçe Seslendirme Projesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
4
Favori
625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Proje için profesyonel seslendirmenlerden tecrübeli bir ekip oluşturulmuştur.
    Bir sorun çıkmadığı taktirde oyunun 1. Bölümü önümüzdeki 2 hafta içerisinde yayınlanacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi King John Lackland -- 4 Aralık 2019; 19:10:20 >

• serdarmert10 s kullanıcısına yanıt
    S serdarmert10 demiş ki;
    Mesajı Yerinde Gör
    quote:

Orijinalden alıntı: serdarmert10

Test videosu atacakmısınız veya diğer oyunlarada Seslendirme yapılacakmıdır acaba?
    Test videosu elbet atılacaktır. Diğer Telltale oyunları için de planlarımız bulunmakta.
  • Kesinlikle güzel oyun , Lakin merak ediyorum 2. oyunu cıktımı.Bu arada ellerinize saglik şimdiden güzel olacaktir, tecrübe deneyim acisindan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Absnthe -- 4 Aralık 2019; 19:20:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Absnthe

Kesinlikle güzel oyun , Lakin merak ediyorum 2. oyunu cıktımı.Bu arada ellerinize saglik şimdiden güzel olacaktir, tecrübe deneyim acisindan.
    Teşekkürler. Yapımcı stüdyo Telltale Games iflas etti maalesef. 2. Sezon hazırlıkları da bu şekilde iptal edildi.
  • Vay canına... Çok sevdiğim ve gerçekten de hikaye türü oyunların hakkını veren bir oyundur. Merakla bekliyor olacağım. Kolaylıklar dilerim.

• King John Lackland kullanıcısına yanıt
    LCG Entertainment şirketi satın aldı Telltale geri döndü yani
  • quote:

LCG Entertainment şirketi satın aldı Telltale geri döndü yani
    Devam edecekler ise ne güzel.
  • Adamlar Walking Dead'i 4 sezon, Batman'i bile 2 sezon çıkardılar. Ama Fables serisinin devamı yapılmadı. Adult çizgiromanların hasıdır.
    Seslendirme zor iştir, umarım uygun ses yapılarını bulursunuz. Kolay gelsin, teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: FORZAFATHER

Adamlar Walking Dead'i 4 sezon, Batman'i bile 2 sezon çıkardılar. Ama Fables serisinin devamı yapılmadı. Adult çizgiromanların hasıdır.
    Seslendirme zor iştir, umarım uygun ses yapılarını bulursunuz. Kolay gelsin, teşekkürler.
    Teşekkürler. Yapımcılar ses dosyalarını gayet düzenli ayarlamış, işimizi kolaylaştırdı.
    Karakterlerin seslendirmenleri özenle seçilmektedir.
  • Kolay gelsin. Projede kimler var merak ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pagetti Rook

Kolay gelsin. Projede kimler var merak ettim.
    Ana karakter Bigby Wolf, ''Beyefendi'' müzik grubunun solisti Yiğit Vatansever tarafından seslendirilecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi King John Lackland -- 5 Aralık 2019; 1:30:11 >
  • Kolay gelsin, takipteyim.
  • Bu tür seslendirme çalışmalarının artması dileğimle, başarılar arkadaşlar.
  • Test videosu atacakmısınız veya diğer oyunlarada Seslendirme yapılacakmıdır acaba?
  • başarılar güzel bir çalışma ortaya çıkması dileği ile.
  • quote:

Test videosu atacakmısınız veya diğer oyunlarada Seslendirme yapılacakmıdır acaba?
    Test videosu elbet atılacaktır. Diğer Telltale oyunları için de planlarımız bulunmakta.
  • Teşekkürler beklemedeyiz.
    Tebrik ederim, Türkçe altyazı'nın bile zor yapıldığı bir ülkede dublaj yapıyorsunuz. Sorunsuz tamamlanması dileğiyle.
  • Kolay gelsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Cevap için çok teşekkür ederim. İstanbul'da olsaydım, bir tiyatro oyuncusu olarak, bu çok sevdiğim Fables çizgi romanının oyununa katkıda bulunmak isterdim, minik bir rol olsa dahi. Tiyatroda küçük, büyük rol ayrımı yoktur ne de olsa. Tanıdığım kişiler var mıdır acaba diye kadroyu sormuştum. Başarılar dilerim.
  • serdarmert10 S kullanıcısına yanıt
    Hocam game of thrones da var mı içinde? Yani tüm oyun serileri mi?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.