Şimdi Ara

TheEnd Guild (Cabal Online) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
1.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beğenmek zorunda değilsiniz son ewt neyin sonu olduğunu siz koyucaksınız her sonla beraber bir başlangıç vardır bu aklınıza geldimi yok tabikide gelmedi beğenmek zorunda değilsin adı buraya hala olumsuz msjlar yazmayı bıraksak diyorum artık topic kirleniyor da...

aynı zmnda gökhan burası TheEnd topici burda clan reklamı yapmanı şiddetle kınıyorum ve seni clanim sozunu ettiğin her msjını editlemeye davet ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhoeniX_755 -- 27 Haziran 2007; 10:45:01 >
  • bende gelirim lvl 20 f.a'ım nick ForceWave ayrıca phoenix sence fa açtığıma değermi??? sen 25lvl fb bırakıp fa açmışsın düşüncelerin ne?
  • quote:

Orjinalden alıntı: PaRTy_TiMe

bende gelirim lvl 20 f.a'ım nick ForceWave ayrıca phoenix sence fa açtığıma değermi??? sen 25lvl fb bırakıp fa açmışsın düşüncelerin ne?

fa süper bana gore çok hızlı pwp lerde stun skillini uygularsan hele ustun cikarsın fbden daha hızlı kasılıyo aynı zmnda fb de hem magic hem sword rank kasman gerekiyo fada sadece magic ayni zmnda bufflarda var tabi bence en zevkli char fa fb de sıkıldığım anlar oldu fa da bi kere bile sıkılmadım

ekle sen benim nicki buddy suan oyundayim

• Bir sürü Guild varken aslında bu işe kalkışmanız sizi çok zorlayacaktır. Biz Guildce procyon olmaya karar verdik.
    Kolay gelsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: PhoeniX_755

quote:

bende gelirim lvl 20 f.a'ım nick ForceWave ayrıca phoenix sence fa açtığıma değermi??? sen 25lvl fb bırakıp fa açmışsın düşüncelerin ne?

fa süper bana gore çok hızlı pwp lerde stun skillini uygularsan hele ustun cikarsın fbden daha hızlı kasılıyo aynı zmnda fb de hem magic hem sword rank kasman gerekiyo fada sadece magic ayni zmnda bufflarda var tabi bence en zevkli char fa fb de sıkıldığım anlar oldu fa da bi kere bile sıkılmadım

fa da dondurma gibi skiller yok

• quote:

Orjinalden alıntı: Wessago

Bir sürü Guild varken aslında bu işe kalkışmanız sizi çok zorlayacaktır. Biz Guildce procyon olmaya karar verdik.
    Kolay gelsin.

Bır suru guild var derken ?

Bizi hıc zorlayacagını zannetmıyorum acıkcası 2 ay cabal oynamayamıcam bu yuzden cogu kısı max lvl yapıcak ama Eylulden sonra cabalı sallıcaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: LORDFURKAN

quote:

quote:

- leri saymaik bilerekama doğru kişinin zevkine göre değişir zevkler ve renkler tartışılmaz çünkü kişiden kişiye göre değişirler

bizde capella diye karar vermiştik ama şimdi kararsızım procyon sayısı az mars serverinda güçlünün yanında olup hiç bişey yapmamaktansa güçsüzün yanında olup bi işe yaramaya çalışmak daha iyi bime geliyo bakalım duruma göre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhoeniX_755 -- 27 Haziran 2007; 13:07:11 >

• quote:

Orjinalden alıntı: LORDFURKAN

quote:

quote:

Yere düşürme, kilitleme skillleri var...Bunlarda bir açıdan dondurma skilli.

• mete sen ne zaman 40 oldun
  • quote:

Orjinalden alıntı: LiesOfFear

mete sen ne zaman 40 oldun

25lik fb biraktim fa actim 40 oldum 41 im suan az kaldi 42 yesen de gel istersen kapımız açık mars serverinda oynuyosan eğer nicki biliyorsun marsta oynuyorsan eklersin

perseus o yere düşürme pwplerde çok işe yariyor aynı zmnda bladerlarda mesela dash var sen fade step yapınca dash la gelse oda push back skilli var apprenticede onu uygulakrsin bide ustune faqde step çektimmi tmm yenersin rahat yada yere düşürme skilli bunlar hem uzaktan olduğu için yakından vuran charlara göre çok etkili

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhoeniX_755 -- 27 Haziran 2007; 14:10:50 >

• quote:

Orjinalden alıntı: NightKiss

Bu arada Cabal'da kuracağım guildin adı Holy Justice Irk Procyon server Mars katılmak isteyeni beklerim

cok dogru bir irk secimi olmus :)
    neden butun turk guild leri capella oluyorki
    1-2 tane procyon ciksin cekisme olsun
    bende capellayim ama en kisa zamanda procyon lara transfer olacam :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: yaman01

quote:

Orjinalden alıntı: NightKiss

Bu arada Cabal'da kuracağım guildin adı Holy Justice Irk Procyon server Mars katılmak isteyeni beklerim

cok dogru bir irk secimi olmus :)
    neden butun turk guild leri capella oluyorki
    1-2 tane procyon ciksin cekisme olsun
    bende capellayim ama en kisa zamanda procyon lara transfer olacam :)

öyle bende ondan kararsız kaldım dediğim gibi çekişme yok hem %54 ü capella serverin hiç bişey yapmadan procyonları yenmek mi deha zevkli yoksa procyon olup da birazda olsa faydalı olabilmek mi daha heyecanlı şuan kararsız clani biraz topliyim procyon oluruz büyük ihtimalle bakalım

D.N:gökhan o msj ı editle dediğim gibi burası TheEnd topici senin açicağıın guildin topici değil...

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: LiesOfFear

mete sen ne zaman 40 oldun

25lik fb biraktim fa actim 40 oldum 41 im suan az kaldi 42 yesen de gel istersen kapımız açık mars serverinda oynuyosan eğer nicki biliyorsun marsta oynuyorsan eklersin

perseus o yere düşürme pwplerde çok işe yariyor aynı zmnda bladerlarda mesela dash var sen fade step yapınca dash la gelse oda push back skilli var apprenticede onu uygulakrsin bide ustune faqde step çektimmi tmm yenersin rahat yada yere düşürme skilli bunlar hem uzaktan olduğu için yakından vuran charlara göre çok etkili

Apprenticeteki işe yaramaz.Critical vurman gerekiyor ki onu vurmak ayrı birşey.Regular bölümündeki Explosion shot en iyisi.

• %46 procyon dogru
    ama capella larin irk savasinda procyonlari dagittinigini cok az gordum
    genelde 10-20 capella 5-10 tane procyona dalar
    sonra 20-30 tane procyon gelir capella lari dagitir
    procyonlarda savas sirasinda yardimlasma fazla oluyor
    yani birisi cagirdimi kosa kosa gidiyorlar
    ama capella larda oyle olmuyor
    once capella lar yeniyor gibi oluyor
    sonra procyon lar geliyor capella larin spawn alanina kamp kuruyorlar geleni indiriyorlar
    bu genelde hep boyle olmustur
    capella lar arasinda pek dayanisma yok
    taktik strateji 0
    allah allah deyip daliyorlar ne buff ne party ne tank olayi var
    yapanlarda belli basli 1-2 kisi ve onlarda savasin kaderini degistiremiyor
  • phoenix 21 lvl görevinde bana yardım edebilirmisin?wringleleaflar ve böcekler beni tekte indiyorlar sen bi zahmet onları indiriver
  • quote:

phoenix 21 lvl görevinde bana yardım edebilirmisin?wringleleaflar ve böcekler beni tekte indiyorlar sen bi zahmet onları indiriver

Bak nabıcaksın aura yi ac dumduz kos hıc durma w-a-s-d -q-e tuslaryla git rahatlıkla yapabılırsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: HaFiFTeN_ArıZaLı

quote:

Orjinalden alıntı: One Step CLoser

Ben acikcasi kurabiLeceğinize inanmıyorum Phoenix char değistirdi tekrar kasiyor vede zor kasiyor

Bu lafim sana ve bize TheEnde gelıcem deyıp sonradan 2 gun geciktıgı Icın bızı satanlara...

Nooldu 2 gun bekleyemzdinizmi ? Zaten Mete tasiniyor bıde 24 saat sızın ıcın char mı kasıcak ?

Evet clanımız acıldı Varmı Itırazı olan? Bızı kucumseyerek dalga gecen ınsanlar ılerıde gorucekler !

Eskiden dostum olarak konustugum kısıler dusmanım oldu.Bızı bır clan ıcın sattılar ve ustune ustluk

O kendını bılıyor - Haha daha 40 olamadiniz mi ? Clan ne zaman kurulcak diyen kısılere gosterecegız

Bizim bastan tayfamız belliydi.Ve bizi kim satacak onceden bılıyorduk !

Evet bizi satanlar çok oldu msnde konusmalarımızı bılırsınız kimisi clan ismi kimisi clan kurma sevdası kimisi gecikme yuzunden sattılar bizi.Ewt bellki 2 gun beklıyemedıler ama olsun secim kendilerinindi.Bi yandan onlara hak veriyorum kişilik karakter kuralları belliki sabırsız arkadaşlarımıki bekliyemedilerBekliyenlere ise sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.Ve son olarak sunları söylemek istiyorum Belli bir lwl'e sahip olanlar (önceden) ve bizi hala 40 lwl olamadınızmı cok yavas kasıorsunuz gibi alaycı kişiler bir anda ustun gorduler kendılerını ve gıttıler.Uzatmıyorum biz bize yeteriz .. SaygıLaR

• quote:

Orjinalden alıntı: LITHIUM

Guildin adını beğenmedim açıkçası saçma..

Size Guildin adını begendirmek zorunda deiliz begenmeyene saygı duyarız.Fakat öle saçma maçma denilmesi açıkçası hiçde hoş deil . Zevkler ve Renkler die bir söz vardır Bizimde renkimiz ve zevkimiz bu...Bazıları Özenti olarak 4 Ever mört ever bişiler yapıyor hiç bi sayfada bir postumuzda bunu elestirmiyoruz inanmak zorundada değilsiniz.Tamam burası Dh nin bütün üyelerine acık bir topic ama eleştri yapacaksan bencil eleştiri yapmayacaksın kavgadan kim ne kazanmış ?
  • Dostum guildinize katılmak isterim. Gayet aktif oynuyorum. Şu anda 45 lvl im. Rank regular 19/28. Oyundaki nick im ElD1ablo ve bir arkadaşım daha var. Ekliyorum seni kabul edersen çok minnettar olurum.

Saygılar...Gökhan...
  • quote:

beğenmek zorunda değilsiniz son ewt neyin sonu olduğunu siz koyucaksınız her sonla beraber bir başlangıç vardır bu aklınıza geldimi yok tabikide gelmedi beğenmek zorunda değilsin adı buraya hala olumsuz msjlar yazmayı bıraksak diyorum artık topic kirleniyor da...

aynı zmnda gökhan burası TheEnd topici burda clan reklamı yapmanı şiddetle kınıyorum ve seni clanim sozunu ettiğin her msjını editlemeye davet ediyorum

NEDEN? Her zaman olumlu eleştiri mi yapılmak zorunda bu forumda ?Olumsuz eleştiri kirlilikmi oluyor? hahah
    Eleştiriye açık olmayan insan hayatta başarılı olamaz arkadasım..
    Evet her sonu olan seyin baslangıcı vardır fakat bu bir guild adı olamaz bence..olmuş ama sacma olmuş..neyse
    Begin diye de açmak lazım bi' guild kapışma olur..guild mesajıda başlangıcı olan herşeyin bir sonu vardır olsun :)

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.