arkadaşlar ben the theHunter 2012 kurdum ama acamyorum bu sorunu veriyor you must the game formwww.theHunter.com! diyor biraz araştırdım oyunu interneten sitesine kaydoldum sitesinden başlatmayı denedim sonra bana launcher kurdutu onu bekledim indir mesini sonr açtım oyunu galiba kendisi tekrar indir di onuda bekledim sonra launcher actım interneteki sitesiyle launcher kayıt işlemini yaptım launcher da artık üst tarafta kulanıcı at falan yazıyor sonra interneten baktım sitesinden oyun başlatıyormuş ordan başlat mayı denedim ordan tekli oyuncuya tıkladım sonra oyuna başla dedim sonra launcher açıldı ve internet say vasından biyer acıldı orda Done hunting for now? yazıyor ve bi buton var ona tıklıyınca pofile giriyor istatikler fala internetek araştırdığıma göre onun altındaki HUNT NOW tklamam gerekiyormuş sonra tıkladım launcher açıldı ve altaki şey dowland falandiyodu son ra siteden gine oyunu başlatım oyun açılmadı sonra 5-10 defa denedim sonra error falan verdi anlamıyorum arkadaşlar NOLURR ÇÖZÜRM BULUNNNNNN BEN TEK KİŞİLİK AVLANMAK İSTİYORUM YARDIMMM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
acil çeviri bekleniyor
aradaşım ben kendim araştırdım buldum bana yararı olmadı pc kaldırmadığı için bari size yararı olsu arkadaşım şimdi ilk olarak ekramkarını güncele sonra diriver güncele sonra oyunu crack vardır zaten ona kopyala oyunun kurulduğu kulasör içindegi game içine yapıştırın ve oyun tıklayın girmiyorsawww.theHunter.com lucer valan diyorsa resime bakın sonra oyuna sağa tıklayıp farklı çalıştır diyelim bende açıldım ben XP kulanıyorum windows 7 ve 8 olur galiba windows 8 hiçdenemedim ama zorlaya bilir