Şimdi Ara

themes kalasörünü upload edecek yardımsever bi arkadaş?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaslar cihazım ip5 ios 6.1.2,dün yanlışlıkla themes klasörünün içindekileri sildim ve telefon çöktü açılıyor fakat yüklü app ler hariç kamera telefon mesajlar cydia vs yok menüde.
    themes klasörünün içindeki dosyalar lazım.upload edecek arkadasa minnet duyarım

• quote:

Orijinalden alıntı: peroman

selam arkadaslar cihazım ip5 ios 6.1.2,dün yanlışlıkla themes klasörünün içindekileri sildim ve telefon çöktü açılıyor fakat yüklü app ler hariç kamera telefon mesajlar cydia vs yok menüde.

Aynısı başıma geldi,themes klasörünü de yeniden oluşturup aynı temaları yüklememe rağmen halledememiştim.Ne yaptı isem olmadı,3 gün denemediğim yöntem kalmadı,halledememiştim.Ama sana bir tavsiye eğer olursa ne ala:
    ifunbox,itools,ispirit vs ile bulabilirsen eğer ilex rat ve mobil terminal'in ipa ya da deb dosyalarını bul, yükle telefonuna ve irat ile cydia hariç her şeyi sıfırlayacaktır cihaz.
    Olur mu olmaz mı bilemiyorum ama sadece bir dene derim.
    Yoksa başka çözümü yok inan.Şunu anladım ki jb li cihazda winterboarda ellemeyeceksin kardeş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Altanis -- 4 Temmuz 2013; 14:10:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Altanis

quote:

Orijinalden alıntı: peroman

selam arkadaslar cihazım ip5 ios 6.1.2,dün yanlışlıkla themes klasörünün içindekileri sildim ve telefon çöktü açılıyor fakat yüklü app ler hariç kamera telefon mesajlar cydia vs yok menüde.

Aynısı başıma geldi,themes klasörünü de yeniden oluşturup aynı temaları yüklememe rağmen halledememiştim.Ne yaptı isem olmadı,3 gün denemediğim yöntem kalmadı,halledememiştim.Ama sana bir tavsiye eğer olursa ne ala:
    ifunbox,itools,ispirit vs ile bulabilirsen eğer ilex rat ve mobil terminal'in ipa ya da deb dosyalarını bul, yükle telefonuna ve irat ile cydia hariç her şeyi sıfırlayacaktır cihaz.
    Olur mu olmaz mı bilemiyorum ama sadece bir dene derim.
    Yoksa başka çözümü yok inan.Şunu anladım ki jb li cihazda winterboarda ellemeyeceksin kardeş.

Eyw dostum cvbn için aksam evde söylediklerini denerim, jb siz 6.1.4 cekilmez.oyuzden kurtarmaya calısıyorum icloud yedeğim var ssh var pcde yedek var ama hiç bi işe yaramıyo.
    Winterbordu içindekileride cydia dan silmeye üşendigim için sildim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.