Şimdi Ara

ThermalRight - Enermax - Scythe - Zaward - Noctua Islemci Sogutuculari, Kasa Fanlari (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
3.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güzel ürünler, iyi satışlar diliyorum...
    Faiz sistemini kullanmayan bankacılık hizmetleri veren özel kurumlarda da mevcut... En azından kendi söylemleri o şekilde, zaten banka demiyorlar kendilerine finans kurumu olarak adlandırıyorlar... Bu tip finans kurumlarını kullanmayı düşünür müsünüz? ya da PTT 'den isme havale çıkarılabiliyor. PTT'nin havale sistemi için ne diyorsunuz? İslami ticaret kuralları hakkında pek bilgim yok ama bu tip alternatif olanaklardan faydalanmak suretiyle alış veriş yapma imkanımız olabilir. istanbul'a gelmek pratikte her zaman mümkün olmuyor...
  • Sanki kurban kesiyoruz. Bu ne Allah aşkına. İnsanlara din ile güven sağlamak ta neyin nesi. Bu şekilde yaptığınız iş bereketli değil kısa sürede batışınızı hızlandırır. Ayrıca fiyatlar da hiç islami ticari anlayışına uygun değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kloroform

Sanki kurban kesiyoruz. Bu ne Allah aşkına. İnsanlara din ile güven sağlamak ta neyin nesi. Bu şekilde yaptığınız iş bereketli değil kısa sürede batışınızı hızlandırır. Ayrıca fiyatlar da hiç islami ticari anlayışına uygun değil.

Yorumunuz icin tesekkur ederiz Kloroform bey.
    Rizki veren Allah'tir, o zaman her isi O'nun emrettigi sekilde yapmak da dogru olandir.
    Oneli olan da ahirette batmamaktir di mi
    Fiyatlar konusunda baska arkadaslarin da elestirileri ilanimda mevcut, onlara yaptigim gibi sizden de ricam buyrun daha dusuk fiyatli ve ellerinde gondermeye hazir urunu bulunanlarin linkleri zahmet olmaz ise burada paylasin ki bizler de ona gore fiyatlarimizi mumkun mertebe duzeltmeye calisalim insaAllah.

Selametle.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zırdelifisek

Güzel ürünler, iyi satışlar diliyorum...
    Faiz sistemini kullanmayan bankacılık hizmetleri veren özel kurumlarda da mevcut... En azından kendi söylemleri o şekilde, zaten banka demiyorlar kendilerine finans kurumu olarak adlandırıyorlar... Bu tip finans kurumlarını kullanmayı düşünür müsünüz? ya da PTT 'den isme havale çıkarılabiliyor. PTT'nin havale sistemi için ne diyorsunuz? İslami ticaret kuralları hakkında pek bilgim yok ama bu tip alternatif olanaklardan faydalanmak suretiyle alış veriş yapma imkanımız olabilir. istanbul'a gelmek pratikte her zaman mümkün olmuyor...

Merhaba Zirdelifisek bey, yorumunuz icin tesekkur ederiz.
    Evet, finans kuruluslari faizsiz bankacilik sunuyor gibi gorunuyorlar, ama icten nasil calisiyorlar su ana kadar inceleme firsatimiz olmadi, lakin onlara da pek sicak bakmiyoruz.
    PTT'nin kapida odeme seklinde olan kargo sistemini halen arastirmaktayiz, eger uygunlugu kesinlesirse o sisteme gecebiliriz, eger ki degilse onu da kullanmayi dusunmuyoruz.
    Dediginiz gibi, Istanbul'a gelmek her zaman mumkun olamiyabiliyor, lakin boyle ticaretin simdilik hem bizim acimizdan hem de musterilerimiz acisindan en hayirli sekil olduguna inaniyoruz.

Deger nasihatleriniz ve guzel temenniniz icin cok tesekkur ederiz
    Selametle.

• Güzel ürünler var ama ürünlerden çok; edemiyoruz, yapamıyoruz, çalışmıyoruz ilanı olmuş bu.Hayırlı satışlar size.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lyrazed

Güzel ürünler var ama ürünlerden çok; edemiyoruz, yapamıyoruz, çalışmıyoruz ilanı olmuş bu.Hayırlı satışlar size.

Yorumunuz icin tesekkur ederiz Lyrazed bey.
    Evet, ticaret seklimiz biraz mesakkatli gorunebiliyor bilinmedigi vakit, lakin bir o kadar da bereketli oluyor insaAllah :)
    Allah razi olsun, size de hayirli alisverisler insaAllah.
    Her daim durust musteri ve tuccarlar ile karsilasmaniz dilegiyle.
    Selametle.
  • öncelikle hayırlı satışlar güzel ve kaliteli ürünler... Scythe çok sağlam japon merkezli firmadır cpu coolerları bayağı iyidir ve sağlamdır

değişik tarzda satış şekli ama il dışı alışveriş yapmak isteyenlerede yardımcı olun bir yöntem geliştirin asya finans ile çalışabilirsiniz para konusunda

sanırım kargo yerinede pamukkale otobüs kargoyu kullanibilirsiniz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: demircibu

öncelikle hayırlı satışlar güzel ve kaliteli ürünler... Scythe çok sağlam japon merkezli firmadır cpu coolerları bayağı iyidir ve sağlamdır

değişik tarzda satış şekli ama il dışı alışveriş yapmak isteyenlerede yardımcı olun bir yöntem geliştirin asya finans ile çalışabilirsiniz para konusunda

sanırım kargo yerinede pamukkale otobüs kargoyu kullanibilirsiniz...

Yorumunuz icin tesekkurler demircibu.
    Evet, Scythe pek kaliteli bir markadir, oyle ki onun rakibi yalnizca Noctua olabilir diye dusunuyoruz.

Hicbir banka ile calismadigimizdan dolayi boyle bir yol izlemek durumundayiz, yani icinde faiz gozukmeyen bankalarin sahibleri ya faizin mucitleridir ya da onlarla isbirligi icindedir diye dusunuyoruz.
    Ki Asya Finans da zamaninda faizsiz bankacilik diye ortaya cikmis ama sonunda o da borsaya acilmis ve faizli islemlere baslamistir.
    Yani bankacilik sisteminin tutulacak bir yeri olmadigina inaniyor ve onlardan kesinlikle kaciniyoruz.

Kargo sirketleri olarak da birtakim arastirmalarimiz mevcuttur, ama onemli olan bakiyenin tahsili oldugu icin onlarlar da calismanin bir manasi kalmiyor.

Yorumunuz ve guzel temenniniz icin tesekkur ederiz.
    Hayirli forumlar.

• Hayırlı bereketli satışlar kardeşim. Ürünleri almak için harekete geçsemmi geçmesemmi diye düşündürüyosun bu ilanınla. Nedenmi şimdi onu söyleyeyim. Yanlışım yoksa ürünleri sadece İstanbul içinden nakit olarak alabiliyoruz. İstanbul dışında ikamet eden biri için bir çıkmaz yol bu sistem. Nedenmi onuda açıklayayım. Alıcı ve Satıcıyı Faizden uzak tutmak isteyerek ticaret yapıyosunuz. Şimdi diyelimki ben x ürüne talibim istanbulda oturan bi yakınıma git şu arkadaştan şukadar nakit para ile x ürünü al dedim. buraya kadar herşey normal ama; ben o yakınıma borçlanmış oldum dimi ona parayı, ya ptt ya banka vs gibi haramla ugraşan şirketler kanalı ile gönderecem. Sizin aracılıgınızla ben faize bulaşmış olmuyormuyum. Amacım ticaretinizi veya ilanınızı kirletmrek degildir. Büyük saygı duydum haramdan kaçmanıza. lakin konu başlıgı sadece İstanbul içi olarak belirtilmeli satışınızı kısıtlamalısınız bence. diger türlü kesinlikle birileri şu çagda haram yemek zorunda kalıyor. teşekürler hayırlı forumlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: karayel50

Hayırlı bereketli satışlar kardeşim. Ürünleri almak için harekete geçsemmi geçmesemmi diye düşündürüyosun bu ilanınla. Nedenmi şimdi onu söyleyeyim. Yanlışım yoksa ürünleri sadece İstanbul içinden nakit olarak alabiliyoruz. İstanbul dışında ikamet eden biri için bir çıkmaz yol bu sistem. Nedenmi onuda açıklayayım. Alıcı ve Satıcıyı Faizden uzak tutmak isteyerek ticaret yapıyosunuz. Şimdi diyelimki ben x ürüne talibim istanbulda oturan bi yakınıma git şu arkadaştan şukadar nakit para ile x ürünü al dedim. buraya kadar herşey normal ama; ben o yakınıma borçlanmış oldum dimi ona parayı, ya ptt ya banka vs gibi haramla ugraşan şirketler kanalı ile gönderecem. Sizin aracılıgınızla ben faize bulaşmış olmuyormuyum. Amacım ticaretinizi veya ilanınızı kirletmrek degildir. Büyük saygı duydum haramdan kaçmanıza. lakin konu başlıgı sadece İstanbul içi olarak belirtilmeli satışınızı kısıtlamalısınız bence. diger türlü kesinlikle birileri şu çagda haram yemek zorunda kalıyor. teşekürler hayırlı forumlar.

Pek degerli yorumunuz icin tesekkur ederiz karayel50 :)

Dediginiz kagit uzerinde dogrudur, lakin yalnizca kagit uzerinde
    Cunku o secenegimizi hem bu tur meselelerde hassasiyeti olmayip hem de urunu yine de almak isteyenler icin sunmus bulunmaktayiz.
    Ki eger sadece sizin dile getirdiginiz mantik ile gidersek insanlarin ceplerine de bakmamiz gerekecektir.Ama Islam once kisinin kendisini haramlardan sakindirmasini emreder, sonra aile cemaatini daha sonra da ayni hassasiyetlere sahib olan Musluman kardeslerini.Bundan geriside yok diye biliyoruz.
    Eger ki hem bizimle ayni hassasiyetleri tasiyan hem de Istanbul disi olan kardeslerimiz var ise de onlar da zaten isin icinde harama bulasmadan temin etmek yok ise onlarda boyle birsey ne isteyecek, ne de yapacaklardir.Cunku biz de aynisi yapiyoruz, evet, boyle sadece belli bir kesime hitab ediyoruz, belki baskalari kadar kazanamiyoruz, ama elhamduliLlah, elhamdulilLlah.Varsin hic satis yapamayalim, yeter ki siar edindigimiz yoldan sapmayalim, amacimiz budur.
    Ve biz kimsenin haram yemek zorunda kaldigina inanmiyoruz, dinimizde bunlarin hepsinin bir aciklamasi vardir, yeter ki biraz arastiralim insaAllah.
    PTT kargo hakkinda arastirmalarimiz hala devam etmektedir, sonuclari da buradan aciklayacagiz insaAllah.

Ilanin basliginin '' Sadece Istanbul '' seklinde degistirilmesi hususundaki nasihatiniz ve ictenlikle ettiginiz duaniz icin tesekkur ederiz.
    Hayirli forumlar

• quote:

Orijinalden alıntı: TuJue

quote:

Orijinalden alıntı: tunc52

quote:

TuJue : Demişki

Kucuk bir noksanligi farketmemize yardimci oldugunuz icin tesekkur ederiz.
    Oradaki kasitimiz '' Gumrukte dahil '' idi, lakin 2 harfi eklemeyi unutmusuz.
    Bir de '' Kacirmak '' ithafi ne size yakisiyor ne de ustumuze aliniyoruz.Merak ettiginiz hususlari daha kibar bir uslub ile sorabilirsiniz.

Ben kaçırdınız yada kaçırmadınız babında herhangi bir kel,ime kullanmadım sadece Ürünlerin gümrükden geçip geçmediğni merak ettim. Zaten Elhamdüllilah hepimiz müslümanız kimsenin inancını ve hangi yollardan getirdiğini yargılamak üzerime düşmez.

Saniriz bir yanlis anlasilma olmus tunc52 bey.
    Biz alinti yaptiginiz o yorumu sertert beyin yorumuna binaen yazmistik ve onun yorumunu alinti ederek bunu belirtmistik.
    Sizin yorumunuza olan cevabimiz onun bir altindaki idi.
    Urunler gelirken gumrukten gecmistir.
    Biz bu tur sorulardan hicbir hosnutsuzluk duymuyoruz, aksine ticaretimize seffaflik kattigi fikrindeyiz ( Tabii ki bunun da bir siniri vardir. )
    Merak ettiginiz baska hususlar var ise cevaplamaktan memnuniyet duyariz.
    Selametle

islami kurallara göre satış yapan değerli mümin kardeşim, tunc52 bey e yazmış olduğun cevapta ürünlerin gümrükten geçtiğini (yani yasal yollarla ülkeye girdiğini) belirtmişsin.
    bu durumda ürünlerin faturalı ve Türkiye garantili olduğu kanısına varmaktayım.
    Eğer değilse kdv siz mal satmak vergi kacırmaya girer böyle bir durumda da burdan kazanılan para helal olmaz allah korusun...

• Yorumunuz icin tesekkur ederiz chimera10.
    Evet, urunlerimiz gumrukten gecmistir.Lakin sizin de malumunuz buradaki satislarimizi internet uzerinden yapmaktayiz ve henuz sirketlesmis degiliz.
    Ki gumrukten getirilen urunlere en az 2 yil garanti verebilmek bir sirketin dahi degil, bir disbrutorun yapabilecegi bir istir.
    Devletin de internet satislari icin ( Fatura kesen ve en az 2 yil garanti veren sirketler haric ) henuz belli bir kanunu yoktur.

Yorumunuz icin tekrardan tessekkur ederiz.
    Hayirli forumlar
  • Merhaba arkadaslar.
    Belli urunlerimizde fiyat duzenlemeleri yapilmistir.

Hayirli forumlar.
  • pm
  • Ürünler çok sağlam, fiyatlarda baya uygun... alan arkadaşlar pişman olmayacaklardır.

Hayırlı satışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReakaR

Ürünler çok sağlam, fiyatlarda baya uygun... alan arkadaşlar pişman olmayacaklardır.

Hayırlı satışlar

Degerli yorumunuz icin cok tesekkur ederiz ReakaR.
    Size de hayirli alisverisler dileriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angry006

http://www.teknobiyotik.com/overclock-sogutucu-modding/ekran-karti-vga-sogutucu/thermalright-shaman-ekran-karti-sogutucu.html

rezerve

Yorumunuz icin tesekkur ederiz Angry006, fiyatimiza kapida odeme kargo ucreti de dahildir

• güzel ürünler.hayırlı satışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrtBzkrt

güzel ürünler.hayırlı satışlar.

Degerli yorumunuz icin cok tesekkur ederiz MrtBzkrt.
    Size de hayirli alisverisler, hayirli forumlar dileriz
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.