öncelikle hayırlı satışlar güzel ve kaliteli ürünler... Scythe çok sağlam japon merkezli firmadır cpu coolerları bayağı iyidir ve sağlamdır
değişik tarzda satış şekli ama il dışı alışveriş yapmak isteyenlerede yardımcı olun bir yöntem geliştirin asya finans ile çalışabilirsiniz para konusunda
son noktayı demircibu koymuş , bırakın arkadaş ekmeğini yesin kimseye zorla birşey satmıyor,fiyat yüksek veya değil o onun problemi çözmek yada çözmemek onun sorunu kimseye sataştığını okumadım,ALLAH işinizi kolay eylesin hayırlı satışlar...
quote:
Orijinalden alıntı: TIRAZLI
quote:
Orijinalden alıntı: demircibu
öncelikle hayırlı satışlar güzel ve kaliteli ürünler... Scythe çok sağlam japon merkezli firmadır cpu coolerları bayağı iyidir ve sağlamdır
değişik tarzda satış şekli ama il dışı alışveriş yapmak isteyenlerede yardımcı olun bir yöntem geliştirin asya finans ile çalışabilirsiniz para konusunda
son noktayı demircibu koymuş , bırakın arkadaş ekmeğini yesin kimseye zorla birşey satmıyor,fiyat yüksek veya değil o onun problemi çözmek yada çözmemek onun sorunu kimseye sataştığını okumadım,ALLAH işinizi kolay eylesin hayırlı satışlar...
Degerli yorumunuz icin tesekkur ederiz TIRAZLI. Aslinda kargo sirketleri ile de calisabiliriz, lakin arasindan da sadece belli firmalar kapida odeme secenegini sunuyorlar, bunun icin de bir sozlesme gerekiyor, aylik belli bir miktarin altina dusmemek zorunluymus.Buraya kadar tamam :) Olumsuz yani da bakiyeyi teslim aldiktan sonra direk sozlesme sahibinin banka hesabina yatiriyorlarmis, yani yine ayni kapiya cikiyor. Asya Finans...Bu kurulus onceleri faizsiz bankacilik adi ile ortaya cikmis, belli bir guce eristikten sonra da hemen borsaya acilmis ve faizli sisteme gecmistir, bugun adi da Bank Asya'dir.Amblemleri bile manidardir... Pamukkale otobus kargo kapida odeme alip da bakiyeyi hicbir bankaya bulastirmadan bize ulastirirsa onlarla neden calismayalim :)
Guzel temenniniz icin tekrardan tesekkur ederiz. Hayirli gunler, hayirli forumlar.
Bu kadar yazıyı merakımdan okudum acaba uzaktan alıcılar için bir çözüm sundunuzmu diye baktım hiçbir çözüm göremedim.Boşa zaman kaybettirdiniz zaman dünyadaki en önemli şeydir paradan puldan sonra gelir buda size göre normalmidir?
quote:
Orijinalden alıntı: Dracul
Bu kadar yazıyı merakımdan okudum acaba uzaktan alıcılar için bir çözüm sundunuzmu diye baktım hiçbir çözüm göremedim.Boşa zaman kaybettirdiniz zaman dünyadaki en önemli şeydir paradan puldan sonra gelir buda size göre normalmidir?
Bir ara PTT kargo ile gönderiyoruz diye yazmıştı ilan sahibi; o zaman ilk ilanda PTT kargo ile gönderiyoruz diye yazıyordu ama değiştirmiş sanırım... Neyse; cezası bitince gerekli açıklamayı yapacaktır...
s.a. Hocam
quote:
ThermalRight Chill Factor 3 CPU-GPU Macunu 12 tl
hocam Kartal dan elden 1 adet alacağım.....
cezalısınız ama cep numaram: 0505 8208917 (turkcell)
önceden haberleşelim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme