Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Thermalright macho rev. a Satın Al 17 Aralık 2023 22:41 1 1 Thermalright macho rev. a Ürünü forumdan ikinci el olarak almıştım kutu vs mevcuttu ama istanbuldaki evin deposunda kaldı istenirse istanbula döndüğümde ayrıca teslim edebilirim. çalışmasında sorun yoktur keyfi olarak yeşil olan fanını yine aynı model beyaz olanla değiştirmiştim.Şu an sadece intel montaj ayağı var. ben ürünü 1150p soket ile kullandım. Thermalright kargo ücreti karşılığında ürüne am4 am5 montaj kiti gönderiyor istenilirse.Ürünü araştırmadan almamanızı tavsiye ederim kendisi devasa bir soğutucu 1 kilonun üzerinde gelir fanıyla birlikte. Neredeyse pasif olarak bile kullanılabilir. Kasanızın derinliğini vs kontrol etmeniz iyi olur. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Gümüşhane Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün LOGİTECH G PRO RGB KABLOLU MOUSE Thermalright macho rev. a SATILIK RYZEN 3 3200G 8GB RAM GTX 3060 SİSTEM TRUVA PHALANX FULLTOWER KASA