Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 TRUVA PHALANX FULLTOWER KASA Satın Al 19 Kasım 2022 21:09 1 1 TRUVA PHALANX FULLTOWER KASA Ürün siyah renkli idi elektrostatik toz boya ile iç dış boyandı. Yıllardır kullanılmakta ufak tefek deformasyonları vardır. İhtiyacımız kalmadığı için elden çıkarıyorum. Muhtelif yerlerinde çizikler ve pleksi kısmında vida kenarlarında çatlaklar mevcut. Malzeme kalitesi ve genel kondisyonu olarak iyi durumda. Üzerinde 600w power supply mevcut denedim çalışıyor fakat durumunu bilmediğim için fiyata eklemedim hediyemdir. DVD Rw ve 4 kanal fan kontrolcüsü de fiyata dahildir.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 250 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Gümüşhane Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün LOGİTECH G PRO RGB KABLOLU MOUSE Thermalright macho rev. a SATILIK RYZEN 3 3200G 8GB RAM GTX 3060 SİSTEM TRUVA PHALANX FULLTOWER KASA
Hızlı satılması maksadıyla fiyatı 250 tl ye indirdim. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün LOGİTECH G PRO RGB KABLOLU MOUSE Thermalright macho rev. a SATILIK RYZEN 3 3200G 8GB RAM GTX 3060 SİSTEM TRUVA PHALANX FULLTOWER KASA