Şimdi Ara

Thermalright T-Rad2 GTX Ekran Kartı Soğutucusu (4850 - 5870 - 6950 - gtx 2xx vs.)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    merhaba arkadaşlar, soğutucuyu yine forumdan aldım.hd 6950 karta takılıydı.neredeyse hiç kullanılmamış, fanları toz bile tutmamış geniş bir uyumluluk listesi var, ve gerçekten çok güçlü bir soğutucu.2 tane 9 cm fanı var, seslerini duymak imkansız.vrm ve ram soğutucuları da var.

soğutucu linki :http://www.thermalright.com/new_a_page/product_page/vga/t-rad2_gtx/product_vga_cooler_t-rad2gtx.html

hd 6950 karta takılı hali, resim temsilidir.

Thermalright T-Rad2 GTX Ekran Kartı Soğutucusu (4850 - 5870 - 6950 - gtx 2xx vs.)

fiyat olarak 75 tl istiyorum.

lütfen telefondan ulaşınız, günün her saati arayabilirsiniz : 0543 235 69 20

tekliflerinizi bekliyorum
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abazzers -- 2 Ağustos 2012; 5:07:25 >

• Aynı soğutucudan bende kullanıyorum, gayet başarılı bir ürün; 4890 referans tasarım kartımı yükte 53 55 civarında tutuyor... Hayırlı satışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: uneura

Aynı soğutucudan bende kullanıyorum, gayet başarılı bir ürün; 4890 referans tasarım kartımı yükte 53 55 civarında tutuyor... Hayırlı satışlar

teşekkürler, bir kez daha söylemek istiyorum monitörünüzü çok temiz kullanmışsınız şu anda ben de kullanmıyorum monitörü koydum kenarda duruyo.soğutucuyu hd 4850 512 mb a takıp sıcaklıklara baktım, 700 mhz gpu oc yaptığım halde sıcaklık 50 dereceye gelmedi
  • soğutucu spirituals nick li üyeye satılmıştır
  • Aynı üründen elimde mevcut çok temiz düşünen olursa pm atabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.