Şimdi Ara

thermalright tan yeni NB hs

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ünlü SLK serisi CPU heatsink leri ile meşhur olan Thermalright, NB1(aliminyum) adlı kuzeyköprüsü için heatsink den sonra aynı ürünün bakır(NB-1C) olanını çıkarmış.(çok ii yapmış )

http://www.pcper.com/article.php?aid=56 ürünün incelemesini yapan bir sayfa.

Ben AN7 anakartım da SLK947U kullanıyorum, kuzeyköprüsü ile CPU arasındaki ufak mesafe yi SLK işgal ettiğinden dolayı bu ürünü ben kullanamıyacak mışım gibi geliyor

• bakır heatsink nb soğutması için iyi bir çözüm.Türkiye'ye ithal edilirse iyi satar.
  • Bence de çok güzel bir ürün.
  • oha abi o ne. çok abartı bir ürün olmuş. ama çok güzel olduğu da ayrı bir gerçek. hesapla işte. yükseklik 29+10 desen. kendisi de 48x41 denmiş. bu miktar 48x45 olarak değişicek. bu kadar yer varmı kontrol et. sonrası kolay :) yanlız 45lık adam gibi 1 fan da bulmak lazım. orada delta kullanmıslar 45lik 36db yani ona göre...
  • o delta fan paketin içinde geliyor zaten. yani bundle

ayrıca fan+nb yüksekliği 40mm , anakarttaki mesafeye bakıyorum anca yarısı girer gibi gözüküyor.

SLK çapraz bir şekilde yukarı doğru genişliği arttığı için tam bir ölçüm yapamıyorum.
  • ya çok büyük ihtimal olmaz. kısaca olay bu.
  • bundan daha iyis ide olmazdı. ama sadece anakarta mod yapar kullanan ve 1.8 volt uzerı verenlerın ısıne gelır dıye dusunuyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: OrAmiral

bundan daha iyis ide olmazdı. ama sadece anakarta mod yapar kullanan ve 1.8 volt uzerı verenlerın ısıne gelır dıye dusunuyorum

+1
    Düz kullanıcıların değil modcular için bulunmaz nimet.
  • bu sığmaz anakarta, üstünde zalmanın mavi büyük soğutucusundan var. milim mesafeyle sığdı. slk 947 nin altına hayatta girmes bu
  • ÇoK HoŞ Bi GöRüNTüSü VaR, SLK700ün ÇekMiŞ HaLi GiBi, :)) DeMeK BeNiM aNaKaRTTa KüSeL DuRaCaKLaR, aBi KaRDeŞ GeÇiNiP GiDiCeKLeR :D
  • ben bunu thermalright ın sitesinde görmüştüm gerçekten güzel birde bu NB sıcaklığına nereden bakıyoruz speed fan gösteriyormu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaDReS -- 11/7/2004 21:15:14 >
  • anakarta vdimm mod yapmadıktan sonra böyle bir hs almak gereksiz yatırım olur bence.
  • Bence küçük. Boyu kısa. 4.8 cm. ufak. bukadar ufak yapıcaklarsa aliminyum yapsınlar daha iyi olur. Bakırdan yapıyorlarsa üzerine sağlam bir fan takmak gerekir.

Kısaca UFAK
  • üzerine de ys-tech fanı önerirler zaten türkiye'ye gelirse.
  • Ben alirim fansiz fansiz kullanirim :D zalmanin gidimlik o koca kanatli seyi oluyorsa buda olur demektir :D..Kim once getirir acaba? Ncs? mi Dijitalcenterrmi :D
  • Kasada biraz daha ağırlığa müsade edilebilecek kadar performansı warmı acaba?
  • valla benim eski taktigim zalmani gorenler hatirlar :D 6000cuyu kuzey koprusu olarka kullaniyordum cpu hsmden buyuktu heheheh :D ondan bunlar benim icin oyuncak gibi kalio..
  • psyco takılır diyosun yani slk nın altına

vallaha takılır ise başka bir şey almıyacam bekliyecem gelmesini.
  • abi bunun uzerine yuksek cfm li bi fan ohhhh buz gibi olur valla
  • gayet güzel fan takılıp da kullanılabilir
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.