Şimdi Ara

Thermaltake 550W PSU Yeterlilik ve Tavsiyeler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde görselde görmüş olduğunuz Thermaltake 550W 80+ Gold sertifikalı bir PSU var. Hayırlısıyla önümüzdeki LYS sınavlarından sonra bir sistem toplamaya karar verdim. Belli bir bütçe sınırlaması yok ama bu PSU da boşa gitsin istemiyorum. Bu bileşenle kurulabilecek en iyi sistem nedir? Mesela GTX 1080Ti FE + Ryzen 7 1700 ikilisiyle bir sistem yapsam bu PSU yeter mi? Tavsiyelerinizi bekliyorum.
    Şimdiden teşekkür ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yetmez. En az 650W bakın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence yeterli. Aşağıdaki sitelerden gücü hesapla. Ona göre karar ver :

https://tr.msi.com/power-supply-calculator

http://www.cizgi-rma.com/calculator.aspx

http://www.coolermaster.com/power-supply-calculator/

• Peki elinizde bu PSU olsaydı ve sizden bunu kullanarak en iyi sistemi toplamanız söylenseydi kuracağınız sistem ana hatlarıyla nasıl olurdu? Ana parçalarıyla söylerseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brk2552 -- 9 Haziran 2017; 18:55:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: brk2552

Peki elinizde bu PSU olsaydı ve sizden bunu kullanarak en iyi sistemi toplamanız söylenseydi kuracağınız sistem ana hatlarıyla nasıl olurdu? Ana parçalarıyla söylerseniz sevinirim.

İleri seviye sistem toplayamam. Ancak duyduğum şey ; amd tarafında, eğer oc yapmayacaksan b350 anakart, oc yapacaksan x370 anakart üzerine bina etmen lazım.

Ram biraz sıkıntıymış. Dahili bileşenler bölümünde ryzen uyumlu bellek konusu var oraya bakarsın. Ekran kartı konusu ise, tabii ki Nvidia ileridedir. Ancak ekran kartı sana ne kadar lazımsa o kadar para ver. İsraf etmeye gerek yok. Depolama olarak 240 veya 480gb ssd olsun. Hangisi yetecekse onu, yedek için ise 2-3-4 tb, ki bu da senin ihtiyacına göre değişir. İstersen hiç alma. Kasalardan pek anlamam. Hangisi yakışıklıysa onu seçiyorum ben

Şöyle bi özet geçeyim ; dahili bileşenler / sistem tavsiyesi bölümünde konu açarsan daha doğru yanıt alırsın

• quote:

Orijinalden alıntı: brk2552

Peki elinizde bu PSU olsaydı ve sizden bunu kullanarak en iyi sistemi toplamanız söylenseydi kuracağınız sistem ana hatlarıyla nasıl olurdu? Ana parçalarıyla söylerseniz sevinirim.

başkasını bilmem ben olsam 550 watt psu'ya i3 7100 ya da g4560 + gtx1050 ti kurardım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suleiman_eryurruk -- 9 Haziran 2017; 23:24:11 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    650w 80+ psu önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Corsair 1000W PSU tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.