kuzen ya resimlerden daha bir tatlı gözüktü kasa gözüme yakından bu kadar güzel gözükmemişti gece cekimleri dahada bi güzel durmuş
Çok iyi bravo valla.
quote:
Orjinalden alıntı: hondaa_civic
Valla hiç sorma aynı kasayamı yapsam modu yeni kasamı alsam diye düşünüyorum Şu aralar ufaktan sistemi yenilemeye çalışcam.Ama moda 1-2 ay içinde başlarım ya.
quote:
Orjinalden alıntı: emmoo14
quote:
ooo Emoo başlamışsın. Süper olmuş
teşekkür ederim seni göremedim uzun zamandır ne zaman başlıyorsun moda ??
BEnce o kasa yerine feel 2 hurricane kasa kullansan daha şık durur ve ayrıca renk uyumunu bozma bu sefer
quote:
Orjinalden alıntı: uur1
çok güzel bir mod olmuş iyi günlerde kullanın
Teşekkür ederim
quote:
Orjinalden alıntı: ilgisizlik
kuzen ya resimlerden daha bir tatlı gözüktü kasa gözüme yakından bu kadar güzel gözükmemişti gece cekimleri dahada bi güzel durmuş
Teşekkür ederim kuzen ewet güzel oldu ama daha bitmedi bir kaç projem var seni bekliyorum
ici 10 numara olmus ama keske disinada biraz onem verseydim ama emege saygi gzl olmus
quote:
quote:
Valla hiç sorma aynı kasayamı yapsam modu yeni kasamı alsam diye düşünüyorum Şu aralar ufaktan sistemi yenilemeye çalışcam.Ama moda 1-2 ay içinde başlarım ya.
quote:
quote:
ooo Emoo başlamışsın. Süper olmuş
teşekkür ederim seni göremedim uzun zamandır ne zaman başlıyorsun moda ??
BEnce o kasa yerine feel 2 hurricane kasa kullansan daha şık durur ve ayrıca renk uyumunu bozma bu sefer
Yok bu sefer renk uyumunu bozmam gri-yeşil olmaz yani KAsada biraz eskidi çin malı heryeri dökülüyor.Şuan kasa olarak aklımda aerocool v-touch var ama bakalım.Sistemi yenileyeceğim.En son iş kasa olacak. Feel kasaları beğeniyorumda malzemesi kötü + psu kötü.
Süper bir çalışma olmuş elinize sağlık...
boyası çok profesyonelce yapılmış ayrıca sistem çok şık gözüküyor
quote:
Orjinalden alıntı: _ToLg@_
Süper bir çalışma olmuş elinize sağlık...
Teşekkür ederim arkadaşım
quote:
Orjinalden alıntı: cooler®
boyası çok profesyonelce yapılmış ayrıca sistem çok şık gözüküyor
Yorumun için teşekkür ederm ewet iç boyama gerçekten çok güzel oldu
Şu fanda yazı var onu nasıl yaptın(yeni öğreniyorumda)bide kabloları ne dersek alabiliriz
quote:
Orjinalden alıntı: Opps
Şu fanda yazı var onu nasıl yaptın(yeni öğreniyorumda)bide kabloları ne dersek alabiliriz
Kardeş fanı ben yapmadım thermaltake sağolsun hazır o şekilde aldım blue orb fx dersen bulursun ayrıca kabloları ne dersek alabiliriz demişsin ben bişi anlayamadım daha açık konuşursan sewinirim
yani nerde buluruz bu mavi renk kabloları.nedir bunların adları
quote:
Orjinalden alıntı: Opps
yani nerde buluruz bu mavi renk kabloları.nedir bunların adları
firebal.net , hepsiburada.com , bu sitelerden bulabilirsin arkadaşım uv mavi ıde kablosu sata kablosu vs.