Şimdi Ara

[ ThErMaLtAkE aRmOr MoDDinG StArT ] bY_eMmOo (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
0
Favori
7.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: hondaa_civic

evet sade biraz ama içi geniş. Ah armor+ mx stoklara gelse gözüm kapalı alcam.TAbi uygun fiyattayken. Ama gelmiyor beklemek lazım aslında belki gelir. Mod yapmak için sabırsızlanıyorum.. Yoksa yaza kadar beklerim gelmesini.

Bencede sabret bende çok zor bulmuştum armoru biraz daaha hareketli kasaları seçmelisin çok sade cm
  • quote:

Orjinalden alıntı: moffaka

Biraz geç görmüşüm modunuzu. Tebrik ederim çok yakışmış. Zaten armora ne yakışmaz demi? Bu kasaya sahip olsaydım heralde ejderhayı bir şekilde yok ederdim renklerini kasaya çok yakıştıramadım. Armor siyah mavi ile çok havalı sarı kırmızı ejderha sırıtıyor biraz. ayrıca GS liyim sarı kırmızı düşmanlığım yok yani. Tekrardan tebrikler kolay gelsin.

Teşekkür ederim ilk önce yorumun için ama ben el-snake i çok aradım ve zar zor buldum çıkaracağımı düşünmüyorum bence o kadar bozmuyor tmm biraz bozabilir ama bence yakışıyor ayrı bir hava katıyor ellemeyin ejderhama
  • quote:

Orjinalden alıntı: emmoo14

quote:

evet sade biraz ama içi geniş. Ah armor+ mx stoklara gelse gözüm kapalı alcam.TAbi uygun fiyattayken. Ama gelmiyor beklemek lazım aslında belki gelir. Mod yapmak için sabırsızlanıyorum.. Yoksa yaza kadar beklerim gelmesini.

Bencede sabret bende çok zor bulmuştum armoru biraz daaha hareketli kasaları seçmelisin çok sade cm

evet cooler master çok sade birtek cosmos güzel. Bu sefer bekliyecem.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: emmoo14

quote:

evet cooler master çok sade birtek cosmos güzel. Bu sefer bekliyecem.

Bencede acele iş hep kötü sonuçlar doğuruyor

• ellerine sağlık çok başarılı bir çalışma. yanlız o sticker ejderha şeklindeki sanki işi bozuyo ama zevkler ve renkler tartışılmaz kolay gelsin
  • Çok Güzel Bir Çalısma olmus Güle Güle BAK
  • quote:

Orjinalden alıntı: l3yM4ST3R

ellerine sağlık çok başarılı bir çalışma. yanlız o sticker ejderha şeklindeki sanki işi bozuyo ama zevkler ve renkler tartışılmaz kolay gelsin

Ewet tartışılmaz benim çok hoşuma gidiyor nedense
  • quote:

Orjinalden alıntı: ::problemchild::

Çok Güzel Bir Çalısma olmus Güle Güle BAK

Teşekkür ederim bütün arkadaşlara yorumlardan ötürü
  • Fanın arkası boş değilse yani resimdeki gibi biyere konulmuşsa hava üflermiki?
  • quote:

Orjinalden alıntı: raymanallstar

Fanın arkası boş değilse yani resimdeki gibi biyere konulmuşsa hava üflermiki?

hangi resimden bahsettiğini anlayamadım arkadaşım eğer daha açık veya resmi eklersen sana anlatabilirim
  • Süper olmuş dostum
  • quote:

Orjinalden alıntı: CaNeRR

Süper olmuş dostum

Teşekkür ederim arkadaşım darısı başına
  • mükemmel olmuş!!
  • Harika.
  • quote:

Orjinalden alıntı: inqu1stor

Harika.

quote:

Orjinalden alıntı: demirçelik

mükemmel olmuş!!

Teşekkür Ederim arkadaşlar yorumlarınızdan ötürü sizede başarılar diliyorum
  • kuzen çok güzel fazla bişi söylemeye gerek yok
  • slm arkadaşım sondan 4 üncü resimde masa üstündeki 3 adet araba göstergeli kenar çubuklarını nerden buldun cvp atarsan sevinirim
  • O Fanlara bittim ya. Üstündeki yazılar falan,

Çok güzel olmuş yeni modlarınızıda bekliyoruz
  • İyi günlerde kullanın çok güzel
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilgisizlik

kuzen çok güzel fazla bişi söylemeye gerek yok

Sağol kuzen çok yakında yeni sistemim ve su soğutma ile moda dewam edeceğim krizden dolayı şimdilik biraz ara verdim

quote:

Orjinalden alıntı: StreamRolleR

slm arkadaşım sondan 4 üncü resimde masa üstündeki 3 adet araba göstergeli kenar çubuklarını nerden buldun cvp atarsan sevinirim

O göstergeleri upload edip buraya atarım linki zaten kenar çubuğundaki ekle düğmesine basıp daha sonra daha çok çevrim içi çubuk ekle düğmesi var oradan girip bulabilirsin

quote:

Orjinalden alıntı: Canér

O Fanlara bittim ya. Üstündeki yazılar falan,

Çok güzel olmuş yeni modlarınızıda bekliyoruz

Valla arkadaşım artık bırakıcam diyorum bırakamıyorum hastalık bu ama bu mod baya gider diye düşünüyorum sağol yorumun için

quote:

Orjinalden alıntı: metintekin

İyi günlerde kullanın çok güzel

Teşekkür ederim arkadaşım

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.