evet sade biraz ama içi geniş. Ah armor+ mx stoklara gelse gözüm kapalı alcam.TAbi uygun fiyattayken. Ama gelmiyor beklemek lazım aslında belki gelir. Mod yapmak için sabırsızlanıyorum.. Yoksa yaza kadar beklerim gelmesini.
Bencede sabret bende çok zor bulmuştum armoru biraz daaha hareketli kasaları seçmelisin çok sade cm
quote:
Orjinalden alıntı: moffaka
Biraz geç görmüşüm modunuzu. Tebrik ederim çok yakışmış. Zaten armora ne yakışmaz demi? Bu kasaya sahip olsaydım heralde ejderhayı bir şekilde yok ederdim renklerini kasaya çok yakıştıramadım. Armor siyah mavi ile çok havalı sarı kırmızı ejderha sırıtıyor biraz. ayrıca GS liyim sarı kırmızı düşmanlığım yok yani. Tekrardan tebrikler kolay gelsin.
Teşekkür ederim ilk önce yorumun için ama ben el-snake i çok aradım ve zar zor buldum çıkaracağımı düşünmüyorum bence o kadar bozmuyor tmm biraz bozabilir ama bence yakışıyor ayrı bir hava katıyor ellemeyin ejderhama
quote:
Orjinalden alıntı: emmoo14
quote:
Orjinalden alıntı: hondaa_civic
evet sade biraz ama içi geniş. Ah armor+ mx stoklara gelse gözüm kapalı alcam.TAbi uygun fiyattayken. Ama gelmiyor beklemek lazım aslında belki gelir. Mod yapmak için sabırsızlanıyorum.. Yoksa yaza kadar beklerim gelmesini.
Bencede sabret bende çok zor bulmuştum armoru biraz daaha hareketli kasaları seçmelisin çok sade cm
evet cooler master çok sade birtek cosmos güzel. Bu sefer bekliyecem.
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: emmoo14
quote:
evet cooler master çok sade birtek cosmos güzel. Bu sefer bekliyecem.
Bencede acele iş hep kötü sonuçlar doğuruyor
ellerine sağlık çok başarılı bir çalışma. yanlız o sticker ejderha şeklindeki sanki işi bozuyo ama zevkler ve renkler tartışılmaz kolay gelsin
Çok Güzel Bir Çalısma olmus Güle Güle BAK
quote:
Orjinalden alıntı: l3yM4ST3R
ellerine sağlık çok başarılı bir çalışma. yanlız o sticker ejderha şeklindeki sanki işi bozuyo ama zevkler ve renkler tartışılmaz kolay gelsin
Ewet tartışılmaz benim çok hoşuma gidiyor nedense
quote:
Orjinalden alıntı: ::problemchild::
Çok Güzel Bir Çalısma olmus Güle Güle BAK
Teşekkür ederim bütün arkadaşlara yorumlardan ötürü
Fanın arkası boş değilse yani resimdeki gibi biyere konulmuşsa hava üflermiki?
quote:
Orjinalden alıntı: raymanallstar
Fanın arkası boş değilse yani resimdeki gibi biyere konulmuşsa hava üflermiki?
hangi resimden bahsettiğini anlayamadım arkadaşım eğer daha açık veya resmi eklersen sana anlatabilirim
Süper olmuş dostum
quote:
Orjinalden alıntı: CaNeRR
Süper olmuş dostum
Teşekkür ederim arkadaşım darısı başına
mükemmel olmuş!!
Harika.
quote:
Orjinalden alıntı: inqu1stor
Harika.
quote:
Orjinalden alıntı: demirçelik
mükemmel olmuş!!
Teşekkür Ederim arkadaşlar yorumlarınızdan ötürü sizede başarılar diliyorum
kuzen çok güzel fazla bişi söylemeye gerek yok
slm arkadaşım sondan 4 üncü resimde masa üstündeki 3 adet araba göstergeli kenar çubuklarını nerden buldun cvp atarsan sevinirim
O Fanlara bittim ya. Üstündeki yazılar falan,
Çok güzel olmuş yeni modlarınızıda bekliyoruz
İyi günlerde kullanın çok güzel
quote:
Orjinalden alıntı: ilgisizlik
kuzen çok güzel fazla bişi söylemeye gerek yok
Sağol kuzen çok yakında yeni sistemim ve su soğutma ile moda dewam edeceğim krizden dolayı şimdilik biraz ara verdim
quote:
Orjinalden alıntı: StreamRolleR
slm arkadaşım sondan 4 üncü resimde masa üstündeki 3 adet araba göstergeli kenar çubuklarını nerden buldun cvp atarsan sevinirim
O göstergeleri upload edip buraya atarım linki zaten kenar çubuğundaki ekle düğmesine basıp daha sonra daha çok çevrim içi çubuk ekle düğmesi var oradan girip bulabilirsin
quote:
Orjinalden alıntı: Canér
O Fanlara bittim ya. Üstündeki yazılar falan,
Çok güzel olmuş yeni modlarınızıda bekliyoruz
Valla arkadaşım artık bırakıcam diyorum bırakamıyorum hastalık bu ama bu mod baya gider diye düşünüyorum sağol yorumun için