Şimdi Ara

[ ThErMaLtAkE aRmOr MoDDinG StArT ] bY_eMmOo (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
0
Favori
7.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • emmoo mavi uv ledli fanların ne marka ?

acryan mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Corvette. -- 9 Ekim 2008; 15:02:04 >
  • çok güzel olmuş hele şu ledle yazı yazabilen fanına bayıldım
  • quote:

Orjinalden alıntı: hondaa_civic

emmoo mavi uv ledli fanların ne marka ?

acryan mı?

Hayr adamım sunbeam çok güzel hemde 1200 rpm ses bile yok tavsiye ederim Acryan beş para etmez çok gürültülü ve işçilik sıfır ve uv tepkimesi bile yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: adnn

çok güzel olmuş hele şu ledle yazı yazabilen fanına bayıldım

Bütün yorumlar için teşekkür ederim
  • emmoo benim kasanın kapağı kırıldı çıkardım ama çirkin duruyor.

[ ThErMaLtAkE aRmOr MoDDinG StArT ] bY_eMmOo

o cdrom yanları boşluk oraları ne ile doldururum.Yada hiç uğraşmayıp yeni pencereli kasamı alsam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Corvette. -- 9 Ekim 2008; 17:11:50 >
  • quote:

emmoo benim kasanın kapağı kırıldı çıkardım ama çirkin duruyor.

[ ThErMaLtAkE aRmOr MoDDinG StArT ] bY_eMmOo

o cdrom yanları boşluk oraları ne ile doldururum.Yada hiç uğraşmayıp yeni pencereli kasamı alsam?

Son dediğiine katılıyorum yeni bir kasa al bence hiç kaliteli bir kasa değil hoşuma gitmiyor açıkçası bu tür kasalar ne bilim daha büyük bir kasa alabilirsin stacker armor cosmos gibi

• stacker armor cosmos mu

emo ben en fazla 200 ytl veririm kasaya
    Araştırıyım ben en iyisi
  • quote:

stacker armor cosmos mu

Araştırıyım ben en iyisi

Bencede araştır ama cosmos al derim güzel kasa işçilik güzel
  • @emmoo14

eline sağlık güzel çalışma ama biraz daha modifikasyon bekliyoruz
  • AMA PAHALI

quote:

Orjinalden alıntı: emmoo14

quote:

stacker armor cosmos mu

Araştırıyım ben en iyisi

Bencede araştır ama cosmos al derim güzel kasa işçilik güzel

• Sana dedim zamanında cosmos al diye yok ille de armor alacam diye tutturdun adamım
    Neyse olan oldu bi kere sen memnunsan sorun yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: Charge_Speed

Sana dedim zamanında cosmos al diye yok ille de armor alacam diye tutturdun adamım
    Neyse olan oldu bi kere sen memnunsan sorun yok

ya oğuzcum bilmiyorum bazen pişmanlık bazezn memnunluk ama armor güzel siyah olması ve penceresi olması beni kandırdı diyeyim ama bütün arkadaşlara söylüyorum cosmos s kadar işçiliği güzel olan bir kasaa yokk
  • emo kasa konusunda bu kasaya karar verdim.

http://www.sanalmarketim.com/urun/835b0bf750298d444ebbf196a53bcc18/AEROCOOL-V-Touch-Dokunmatik-On-Panelli-Kasa-(2-adet-Sunbeam-12cm-Mavi-LED

Ben modu honda civic üzerinde yapıcam.buna yakışırmı ?
    Bu kasa güzel gibi. Hemde kaliteli bir marka .

emo bide rc690 nasıl bir kasa mod yakışırmı. Ama rc 690 içi geniş olmasını sevdim. dışını pek sevmedim açıkçası.pek güzel bi mod olmaz die düşünüyorum.ön panel mesh kasa içindeki ışılar ön panelden gözüküyor

thermaltake yada raidmax mı seçsem. değişik kasa tavsiyen varmıdır max. 200

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Corvette. -- 12 Ekim 2008; 11:34:43 >

• quote:

emo kasa konusunda bu kasaya karar verdim.

http://www.sanalmarketim.com/urun/835b0bf750298d444ebbf196a53bcc18/AEROCOOL-V-Touch-Dokunmatik-On-Panelli-Kasa-(2-adet-Sunbeam-12cm-Mavi-LED

emo bide rc690 nasıl bir kasa mod yakışırmı. Ama rc 690 içi geniş olmasını sevdim. dışını pek sevmedim açıkçası.pek güzel bi mod olmaz die düşünüyorum.ön panel mesh kasa içindeki ışılar ön panelden gözüküyor

Bu seçtiğin kasada güzel ama ben olsam bunu alırdım fiyatı daha uygunhttp://www.sanalmarketim.com/urun/dd9f40a33b098a47ff82c3d1f8518a13/THERMALTAKE-ARMOR+MX-Siyah-MidTower-Pencereli-Kasa-(PSU-yok)-VH8000BWS bi bakmanda yarar var

• emmo bu kasayı nereden ve kaça aldın bulamıyorum deliricem
  • quote:

Orjinalden alıntı: aliemre1634

emmo bu kasayı nereden ve kaça aldın bulamıyorum deliricem

www.sanalmarketim.com armor esa olarak orada arma yapttır bulabilirsin dostum
  • benim ilk düşündüğüm kasa armor+mx di stoklarda yok.sadece gümüş olanı var oda pahalı :D.
    RC-690 nasıl bir kasa güzel mod olurmu?

quote:

quote:

Bu seçtiğin kasada güzel ama ben olsam bunu alırdım fiyatı daha uygunhttp://www.sanalmarketim.com/urun/dd9f40a33b098a47ff82c3d1f8518a13/THERMALTAKE-ARMOR+MX-Siyah-MidTower-Pencereli-Kasa-(PSU-yok)-VH8000BWS bi bakmanda yarar var

• quote:

benim ilk düşündüğüm kasa armor+mx di stoklarda yok.sadece gümüş olanı var oda pahalı :D.
    RC-690 nasıl bir kasa güzel mod olurmu?

quote:

quote:

AÇIKÇASI BENİM PEK HOŞUMA GİTMEDİ ÇOK SADE BİR KASA AYNI STACKER GİBİ YANİ SEN BEĞENDİYSEN BANA LAF DÜŞMEZ AMA KALİTELİ BİR KASAYA BENZİYOR

• evet sade biraz ama içi geniş. Ah armor+ mx stoklara gelse gözüm kapalı alcam.TAbi uygun fiyattayken. Ama gelmiyor beklemek lazım aslında belki gelir. Mod yapmak için sabırsızlanıyorum.. Yoksa yaza kadar beklerim gelmesini.
  • Biraz geç görmüşüm modunuzu. Tebrik ederim çok yakışmış. Zaten armora ne yakışmaz demi? Bu kasaya sahip olsaydım heralde ejderhayı bir şekilde yok ederdim renklerini kasaya çok yakıştıramadım. Armor siyah mavi ile çok havalı sarı kırmızı ejderha sırıtıyor biraz. ayrıca GS liyim sarı kırmızı düşmanlığım yok yani. Tekrardan tebrikler kolay gelsin.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.