Şimdi Ara

Thermaltake aydınlatmalı fare matını duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Thermaltake aydınlatmalı fare matını duyurdu

Son dönemde oyuncu donanımları arasında fare matları da kendisini belli etmeye başladı. Verimli yüzeylerin yanında artık RGB adyınlatma da fare matları için farkındalık oluşturuyor. Thermaltake yeni RGB aydınlatmalı fare matını duyurdu.

Thermaltake M900 XXL RGB özellikleri ve fiyatı

Thermaltake M900 XXL RGB fare matı 1600mm x 800mm x 4mm şeklinde boyutlara sahip. Oldukça geniş olan fare matı mümkün olan en rahat hareketliliği amaçlıyor. Dokuma ve yarı kalınlıkta desenler ile hem optik hem de lazer farelere en hassas yüzey sunuluyor.

Ayrıca Bkz.Güney Kore’de 7 milyon 5G abonesi var

16.8 milyon renge sahip RGB aydınlatma matın çevresini sarıyor. TT RGB Plus ve iTAKE yazılımları üzerinden mevcut 7 farklı aydınlatma efektini kullanabilir veya kendi özelleştirmelerinizi yapabilirsiniz. Diğer taraftan bu yazılımların kullanıldığı diğer RGB ürünlerle ahenk de kurabilirsiniz. Thermaltake M900 XXL RGB fare matı 90$ fiyat etiketine sahip.

• Bitek ben mi gereksiz buluyorum bunu ya.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Rgb li oyuncu evi yapsınlar.Temelden girelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cerade -- 13 Temmuz 2020; 21:27:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kadar abartılı büyük olanı belki kozmetik kusuru bulunan bir masanın kusurunu kapatması bakımından faydalı olabilir ama fare ile birlikte klavyenin de altını kaplayan benim de kullandığım SteelSeries QcK Prism Cloth XL modeli RGB mouse pad, hem estetik hem de fonksiyon olarak her kuruşu hakediyor.

• ruzgarnufel kullanıcısına yanıt
    www.bloody.com
    Bloody Official Website
    http://www.bloody.com/tr/products.php?pid=13

• RGB li halı çıkarsınlar madem uğraşmayalım hiç.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.