Biliyorum alakasız sayılabilecek bir kıyaslama fakat CM aradaki 50 dolarlık farkı vermeye değer mi?
Toplayacağım sistemde overclock düşünüyorum fakat tek dvd rw tek hdd en fazla 2 hdd olur çok fazla alan ihtiyacım yok açıkçası. Fakat iki kasa da cezbediyor sizce hangisini tercih etmeliyim?
Thermaltake yi tercih etmeniz şimdiki konfigürasyonda daha cazip. Ama ilerde upgrade edersiniz falan HAF 932 almanız gelecek için daha iyi olur. Ne de olsa kasa çok sık değişen birşey değil. Ben HAF 932 alın hatta üzerine biraz daha koyup HAF 942 alın derim..
hocam bende element g var, disko gibi ışıklı güzel kasa lakin temizliği zor.yoksa fanları sessiz,fazla kabloların koyacağın yeri güzel(bende ahtapot gibi tx850w var). harddiskleri çekip koyduğun yerler,harddisklerin kenarını iyi çiziyor,tüm sürgülü kasalar böyle mi bilmiyorum ama.stok gtx470 çok rahat sığıyor.
bende element G kullanıyorum ve çok memnunum sıcaklıklar super ve tam devırde bıle cok sessız. Ama bana sorarsan haf al derim nede olsa big tower.