Şimdi Ara

Thermaltake Silent 775D hakkında??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

http://www.hepsiburada.com/thermaltake-silent-775d-intel-lga775-ile-uyumlu-cpu-sogutucusu-cl-p0378/productDetails.aspx?CategoryId=1125&productId=bd99355

Bu fan bana arkadaştan hediye geldi. Bu fanı sizce .Intel Core 2 Quad Q9550'de kullanayım mı yoksa stok fanı takılı kalsın mı? Ürün spec.'lerinde Core2Quad yazmıyor ama LGA 775 bir cooler. Siz ne dersiniz???

• Arkadaşlar bu konuda önerisi olan yok mu acaba? Saygılarımla...
  • bende bu soğutucuyu almayı düşünüyorum.acaba aramızda yorum yapabilecek arkadaş var mı?
    NOT:E7400 kullanmaktayım aşırı overclock yapmayı düşünmüyorum.maximum 3.5GHz..
  • bende zerotherm cf900 var aynı tipte sadece bakır internette araştırmaları var yakın olur değerleri şahsen işlemci sıcaklığı e8200 işlemciyi 4 ghzde overlockla maksimum61 derecede gördüm ama termal sensörü sanırım iyi çalışmıyor sessiz bir soğutucu
  • büyük ihtimal fark eder.4 adet ısı borusu var.Fark etmese bile 21dba stock fanınınız ne kadar ses çıkarıyor bilmiyorum ama fan hızı ortalarda iken daha sessizdir.Birde öyle arkadaşlar hala var mı ya ?
    Düzenleme:İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d4rkston3 -- 30 Haziran 2009; 22:36:21 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.