Şimdi Ara

thermaltake v3 fan önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar öncelikle merhabalar, aranızda bu kasayı kullanan umarım vardır. başlıkta da belirttiğim gibi fan önerisi istiyorum ancak çok para harcamakta istemiyorum.

öncelikle şöyle bir sorunum var ondan bahsedeyim biraz ; thermaltake v3 fan önerisi

bu resime bakılırsa ve internette de araştırdım biraz yorumlara bakılırsa ön ve yandaki fan içe arka ve üst fan dışa üflemeli, buraya kadar problem yok ancak şöyle bir şey tespit ettim yan fan içe üfleyince ses yapıyor artık fandan mı kaynaklı nedir anlayamadım birde test ettim işlemci boştayken 35-40 yükteyken maks 70 derece dışa üflerkende içe üflerkende aynı bu. bende içe üflerken ses yapıyor diye hiç olmazsa dışa üflesin ses yapmasın diye düşündüm ancak yanlış olduğunu biliyorum. acaba fandan mı kaynaklı yoksa tam ekran kartı fanının üzerine geldiği için mi böyle oluyor anlayamadım.

üst tarafa fan takayım diye 14 cm lik fan aldım ancak anakartımın parçası engel oldu takamadım. sizden öneri bekliyorum piyasada en uyguna sessiz ve iş görecek f/p ürünü ne alabilirim acaba 12 veya 8 cm lik? bir ara cooler master fanlar vardı 17-18 liraya şuanda baktım piyasa frisby falan dolmuş cm marka fanların fiyatı almış başını uçmuş, benim önceliğim sessizlik olacak şuanda kasamda 2 tane üstte 1 tanede önde olmak üzere fan yeri var boş olarak oralara sessizde olsa fan taksam mutlaka yararlı olur diye düşünüyorum, ancak yan kapağada fan önerisi bekliyorum çünkü orayı şuan kullanmıyor gibi bişeyim dışarı üflettiğim için, orayada içeri üflücek şekilde sessiz fan tavsiyesi olan varsa minnettar kalırım

• sessizlik istiyorsan sen de o fiyatlara çıkman gerekecek ne bekliyorsun adam arge yapıyor rüzgar yırtılmadan nasıl kanatlardan atarım diye doğadaki kuşları inceliyor prototip yapıyor sana sunuyor ekmek parasına mı alacaktın.

cm serisi bir fan al işini çok iyi görür içe değil dışa doğru üflesin egzos çıkısın artar sigara dumanıyla test edebilirsin.
  • Elimde FDB rulmana sahip kaliteli sıfır fanlar var. Özellikle paket içinde sezsizleştirici adaptörleri bulunan Aerocool Shark serisi fanlar ilginizi çekebilir. Bir inceleyin, beğenirseniz görüşürüz.

https://forum.donanimhaber.com/uygun-fiyata-led-li-kaliteli-sifir-fanlar-140-mm-120-mm--127437941#127437941
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kasa, Soğutucu, Ram önerisi
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.