Daha önce bahsi geçtiyse de ben rastlamadım.Almadan burada iyice araştırmam lazımdı ama işte acele ettik sonucuna da katlandık . Söylenileni söylüyorsam kusura bakmayın. Sistemi geçen hafta tamamlamıştım ve eksiğim. olan kasa ile güç kaynağına da haftasonu karar verip aldım .
Kasa seçimim Thermaltake kandalf dan yana oldu . Güç kaynağını ise Tagan530w olarak seçtim.
Sevinçle montaja giriştiğimde şunu gördüm ki Tagan powerlar ciddi montaj sorunu cıkarıyor. Kabloların oldugu kısım oldukca kalın ve TT nin arkadaki metal parça yüzünden kablolu kısım ortaya gelecek şekilde monte edilemiyor. Ters çevirince de üst fan takılamıyor. Ne yaptıysam olmadı . TT nin o metal parcasının farklı olan modeli varmış ama bende cıkmadı . Neyse sonucta power ı değiştirmek zorunda kaldım. Fan ı kurtardım bişekilde ama yine de cok memnun değilim olaydan . Uyarayım dedim . Kontrol etmeden almayın . Kabloların cıktıgı bölümün tam aksi yönünde fan varsa TT kandalf da sorun yaşıyorsunuz ona göre :)
Ama yine de şükür montajı yapabildim ve çalıştırdım .... şunu söyleyebilirim . TT kandalf a resmen aşık oldum :)
Şimdi sırada oc ve testler var ancak sağlık problemlerim dolayısı ile çok uğraşamayacağım bu ara :( İnsallah tez zamanda yaparım da paylaşırım sizlerle .
Yardımlar için tekrar teşekkürler
Bndede Kandalf war dehset guzel kasa ama bnm powerda sorun cıkarmadıAntec smartpower 500w
hayırlı olsun hocam
hayırlı olsun darısı başımıza
Teşekkürler arkadaşlar . Darısı hepinizin başına :)
hayırlı olsun kardeş yazık olmus keske tamamen istediin parçalardan oluşsaydı sistem o kdr uuraşmışsındır karar verme aşamasında ramlerin de bayaa ii en ii ddr2 800 mhz yi almışsın ekran kartın ne acaba merak ettim de