Şimdi Ara

Thermaltake water 3.0 performer (Amd fx 8320 Satın almadan önce mutlaka okuyun)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2013 s0nbaharında topladığım;
    -8320 fx işlemci
    -HD7970 Sapphire
    -M5A97 EVO R2.0
    -Corsair vengeance 1866 mhz
    -seagate 1 tb
    -corsair force GS 128 gb
    -corsair carbide 400r

bu kasayı bugüne kadar stok fan gibi bir hata ile kullanıyordum. İşlemci bence tamamen piyango ve benim işlemcim bence baya iyi çıktı. Lakin 4-5 aydır aşırı ısınma gibi problemler vardı. 77-78 dereceyi gördüm.

Biraz araştırdım ve Vatan Bilgisayar'dan Thermaltake Water 3.0 Performer C sıvı soğutma aldım. (Sitede performer yazıyor ama performer c aslında. galiba sadece fanları farklı, araştırmanızı öneririm) Satın aldım ve vatanda montaj için beklemeye başladım. Eleman bir geldi, elinde stok fan, üstünde işlemci... Hem de HAYVAN GİBİ yapışmış....

Maket bıçağıyla dürte dürte uğraştı ama çıkaramadı. Saç kurutma makinesi tuttu, tahminen 40-50 dereceyi buldu ama yine oynamadı. en son artık tornavidaya çekiçle vurarak çıkardı. Sonra sıvı soğutmayı taktık falan filan...

Bana göre amd bir işlemci alırken ASLA ama ASLA stok fan takmayın. Anca zarar verir, fandan sökmeye çalışırken pinleriniz kırılır.

Boşta 33 derece... ULAN RAM'LER 36 DERECE vegas'tan da full cpu kullanarak render almaya kalktım, 59 derecede sabitlendi. Video 45 dkydı yaklaşık. Stok fanla 3 dklık videoyu renderlayamamıştım 77-78 dereceyi o zaman gördüm işte.

Daha fazlasını gözlemleyerek yazıcam, teşekkürler arkadaşlar

Thermaltake water 3.0 performer (Amd fx 8320 Satın almadan önce mutlaka okuyun)

• Ya yanlış anlama ama stok fana yapışmış işlemciyi soketinden nasıl çıkardı.Anakartı mı kesti 😂😂

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alparslan46 A kullanıcısına yanıt
    Anakartım sağlam olduğuna göre öyle yaptığını sanmıyorum :D
  • Dostum şu an nasıl? Ben yıldım bu fanın sesinden, intihar edecem neredeyse. Kaç para ise biriktirip alacam. Tavsiye ediyor musun. Benim kasa da stok fanda boşto 40 derece ama en ufak bir şey çalıştırayım (torrent mesela) 65'i geçiyor. Sen oyun oynarken falan kaç derece ve ses var mı? Biraz daha ayrıntı versene.
  • akbak12 A kullanıcısına yanıt
    Water 3.0 güzel soğutma. Fiyatlar çok gelirse onlara yakın olarak Coolermaster Evo 212 yaygın kullanılıyor yine güzel çözüm hava soğutma adına. Forumda 100 TL civarı görüyorum. Bunlar kesin iş görürler o sesi de duymazsınız. Ben yakın zamanda Zalman LQ315 aldım ondan da çok memnunum. Bütçenize göre uygun olanı alın derim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.