Şimdi Ara

THEWEB Mu ONLINE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arkadaşlar öncelikle sizlere oyunun tanımını yapmak ve sonrasında ne kadar mutlu olacağınızı.

muonline.thewebturkey.com/
    Mu online 1.02v
    Exp: 200
    BK - SM - ELF Lvl başı 5
    DL ve MG Lvl başı 7
    Limit res 10/400

Bizim için zor diye bir şey yok.
    İmkansız ise biraz zaman alır.. Buyrun bekleriz..

Bu tür serverlerin hemen açılıp kapandığını hepimiz biliriz fakat bu server apayrı bir server..
    Haksızlığın yeri yoktur. Ve bazıları derki çok haksızlık var admin yardım ediyor.
    Bizde böyle bir şeyin olması imkansız.. Herkes hak ettiğini kazanır.
    Hadi bize katılın ve server'in ne kadar güzel olduğunu hepimiz beraber görelim..
    Şimdiden herkese çok teşekkür ediyoruz THEWEB ailesi olarak..

• Haber.. PATRON - xPATRONx
  • Hayırlı olsun öncelikle İndiriyorum hemen :)

Nick: IsaacNewton

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FantaFox -- 21 Nisan 2013; 17:50:33 >
  • teşekkürler bekliyoruz ...
  • geliyorum BARSOOM
  • hocam server'mi kapalı yoksa benmi giremiyorum ? DC yiyiyorum devamlı Win 7
  • Hayırlı olsun diyebileceğim niteliklere sahip, oynamayacak olsam bile başarılı olmasını dilerim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    7/24 ACIK SERVER TAVSIYE
    8 yıl önce açıldı
    Mu Online Türk Server Arıyorum
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Öncelikle Merhabalar , ve TurkBereLy Nickli Arkadaşa Teşekkürlerimizi Sunarız.
    Eklemek İstediğim ve Düzeltmek İStediğim Bir KAç Nokta Var.
    Server Version Season 1.02e dir ve Sezon Olarak '' Season II '' dir.
    Anti - Hack Olarak , Türkiye 'nin En Ünlü Server kurucularından, THEWEB Mu Online'nin En Rütbeli Olan Admininin (Nick : Software ) ' nin Anti - Hack Sistemini Kullanıyoruz.

THEWEB normal Bir Sanal Kuruluş Değildir. Yerel İnternet Servis Sağlayıcı , Bünyesinde Online Oyun Barından Bir Kuruluştur. Ve Sadece Mu Online ye Özel Bir Kurum Değildir.
    (Counter - Strike , Metin 2 , Knight Online vs.)
    İçeriğinde Çeşitli Online Oyun Barından , ve Piyasdaki Oyunları Kendine Has Tarzıyla Düzenleyen Bir Kuruluştur.
    Peki Neden Biz ?

THEWEB Özel Serverlarında VIP Sistem , Donate , PAypall ( Bağış , parayla item satma v.b ) Şeyler Asla Barınmamaktadır. Amacımız Herkesin Adil Bir Şekilde Oyun Oynamasıdır. Ve Emeklerin Çöpe Gitmemesidir.

Serverlarımız Kendi Şirketimizde ve Bizim Kontrol Altımızdadır. Kişiye Ait hiç Bir Özel Bilgiler , Başka Kamu Kurumları Tarafınca Paylaşılmamaktadır.

Anaportal : http://www.thewebturkey.com
    Forum : http://forum.thewebturkey.com
    Mu Online : http://muonline.thewebturkey.com
    Herkese İyi Oyunlar Diler ,
    Saygılarımla Arz Edeirm...

By THEWEB A.S TIC SAN. LTD ŞTİ - INTERNET SERVICES.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THEWEB -- 22 Nisan 2013; 5:44:23 >

• hocam iyi hoş güzelde ben size soru sordum siz server'in bağlı olduğu şirket ve nekadar güvenilir olduğunu anlatmaya çalışmışsınız server online iken ben oyuna giremiyorum diyorum anlaşılmayan bir nokta yada yazı varmı ?
  • Yaşadığınız Sorunu , Oyunumuzun Forumundan bildirseydiniz daha çabuk görürdüm.
    Şimdi Size Çözüm Yöntemlerini Açıklayacam.Serverimiz XP / windwos 7 32/64 bit / Vista ' da Sorunsuz Çalışmaktadır.
    Servere Girememnizin nedeni.
    1. Main Açılıyor , Butona tıkladığımda oyundan atıyor
    2. Main Açılıyor , Account ve password umu yazıyorum tıklıyorum Oyundan Atıyor
    3. Main Açılmıyor .

Bu Sorunlardan şuan Hangisini Yaşadığınızı Tam Olarak Bilemiyoruz. İsterseniz Mu Online'nin Chat Kanalından Görüşüp TeaMWierle Destek Sağlıyabilirz.
    Ya Da Sitemizden Clienti ( Küçük MB olan No Sound) indirip tekrardan Deneyebilirsiniz.
    Chat Kanal Lİnki :http://muonline.thewebturkey.com/index.php?page_id=chat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THEWEB -- 22 Nisan 2013; 9:24:55 >

• Çok Sağol problem çözülmüştür :) gerektiğinden fazla ilgi gösterdi arkadaşımız sağolsun
  • Biz Teşekkür Ederiz , Saygılarımla...
  • Şuanda 200'e yakın online var içerde. Ve sanırım problem bizde veya serverda değil. Aslını soracak olursanız sizin dediğiniz gibi bir problemle ilk defa karşı karşıya kaldı :( daha öncesi böyle bir şey yoktu ve henüzde yok. Sizden oluşan bir problem sebebiyetiyle servera bağlanamıyorsunuz.. :( Üzgünüm
  • Oyunu indirdim Fakat giriş yapamıyorum nedeni ne olabilir acaba ? Main.exe açılmıyor windows 7 64 bit kullanıyorum patch da yaptm yine çalışmadı ? :S
  • Hocam Probleleminizin Çözüm KAynağın Söyliyim , Diğer Arkadaşa da Açıklamıştım. Öncelikle Sizede Söyliyim , Anti-virüs Bizim Packlediğimiz Anti-hack imizi Virüs Olarak Görüyor.
    Kendisi Virüs değildir. ( Crack dosyası gibi düşünün) Onun İçin , Anti-Virüsünüzü devre Dışı Bırkaıp Tekrar İndirirseniz Oyuna Bağlanabilirsiniz . İyi Günler.
    Ve Eğer Bu İŞlemi Yaptığınız Sırada Yine Dc yerseniz.
    DNS ayarlarınızı Aşağıdaki gibi Yapılandırmanızı Öneririrz.
    4.2.2.1
    4.2.2.2
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.