Şimdi Ara

THG yarın AM2'yi inceleyecek.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yarın Tom's Hardware bu yılın ikinci çeyreğinde çıkacak olan soket Am2'yi inceleyecek. Haber ile ilgili adres:

http://www.tgdaily.com/2006/02/20/toms_hardware_amd2_preview/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neosis -- 20 Şubat 2006 23:58:44 >

• o ne ya hergün yeni birşey cıkıyor daha 1 ay oldu bilgisayarı alalı eskidi bilgisyar
  • çıksında kurtulalım,
    eskiden intele kızardık, inteli aratır oldular soket konusunda, 2 yıldır 940-754-939 tekrar 940.
    bir anakart alıp sadece işlemci değiştirirdi millet.
  • ben hep demişimdir bilgisayar dünyasında gelceğe yönelik diye birşey yoktur diye. Daha 2 ay önce geleceğe yönelik olur s939 al deniyodu ne oldu şimdi?
    am2 oldu...
    seneyede km3 çıkar. Şimdi siz 2.el bölümünü görün herkes satacak s939 anakartlarını işlemcilerini yeni platforma geçmek için nasıl olsa yurt dışından dövizle gelmiyor bilgisayar parçaları. Türkiyeye hiybe ediyor yabancılar.
  • testten anlaşıldığı üzere fazla bir getirisi yok s939 güzel
  • quote:

Orjinalden alıntı: fortuneteller

çıksında kurtulalım,
    eskiden intele kızardık, inteli aratır oldular soket konusunda, 2 yıldır 940-754-939 tekrar 940.

evet sana katılıyorum artık anakartlar amd ye destek verince galiba bastırmaya başladılar sürekli socet platformu ile oynaki bizde senin işlemcilerinle berbaer anakartlarımızı satalım diğe valla imzamdaki sistem den memnunum iki yılda değiştirmeyi düşünmüyorum
  • Sistem iyi olsada sistemi canlı tutmak için değiştirmeye mecbur kalınabiliyor.
    Biz soket 754 mü 939 mu derken yine bir soket değişikliği gerçekten AMD ye yakışmıyor.
    Biz burda s939 3000+ 3200+ işlemci bulamıyoruz bir bakıyorsun yeni soket değişikliği DDR' ramlere geçiş,
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Q9550 İNCELEME VE TESTLER
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • alacakj olan düşünsün banane...

para war sanki....
  • zaten para olmadıgı için kızıyoruz bizde. Para olsa, anakart işlemci ram hepsini birden değiştir sorun kalmaz. Soket değişiklikleri ekonomik olarak upgrade in önünü kesiyor.
  • 754 3000+ war walla deistirmeyi bile düsünmüyorum..... box fan ile 302 FSB stabil calisiyor alet... (kasaya direk wantilarör de üfleterek)

daa ne diye upgrade yapiim ki???

ben 6 sene 166MMX kullanmis adamim
  • quote:

Orjinalden alıntı: fortuneteller

çıksında kurtulalım,

2 yıldır 940 tan sonra tekrar 940 a donulmuyor
    tamamen yalnıs yazmıssın
    su an ki 940 socket opteron dur
    ve yeni opteron lar 1207 socket olucaktır

amd ise 939 dan 940 a gecerek artık DDR2 ramleri desteklemeye baslıyacaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cydonia -- 22 Şubat 2006 1:33:36 >
  • doğru şimdiki 940lar serverlar için. Ama yazımın ana fikrini değiştiren bir şey yok.
    Bu soket karmaşası insanların cebinden daha çok para çıkmasını sağlıyor.
  • Socket 939 sistemlere sahip olanların bence upgrade yapmasına gerek yok nasıl olsa sistemleri güncel ve performanslı . Yeni makine alacak olanlar hucüm edecek maalesef . Anakartlarda pahalı olur şimdi o kötü . ddr 2 800 ramlerde pahalı olsa gerek ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.