arkadaşlar yei 20oldum ve int bow um thief yada diğerleri hangini önerirsiniz ve nerden alıcam npc yi?
traderı öneririm çünkü baya para kazanırsın ondan onun bayrağını almak içinde git kervan malının alındığı yere yanındaki yaşlı adam satıyo bayrağı
quote:
Orjinalden alıntı: .:DiFFeReNT:.
traderı öneririm çünkü baya para kazanırsın ondan onun bayrağını almak içinde git kervan malının alındığı yere yanındaki yaşlı adam satıyo bayrağı
lv 2x den 3x lere kadar en uygun meslek traderlktırr 4x - 80 arası dıgerleri musaittir
trader olunca öttürmezlermi yolda izde :)
quote:
Orjinalden alıntı: chacaron1
trader olunca öttürmezlermi yolda izde :)
server ne blki yrdmcı olablck hunter arklarımıs ckar
ne meslegi ya...yerde mal bulursan thief ol...para lazımsa trader ol..canın sıkılırsa hunter ol nolcak...tek bi tanesine baglı kalmak zorunda degilsin ki...tabi bi kac ayrıntı dısında...BEN ASLA TRADE YAPMAM DUSUK LVL DE CUNKU HER ZMAN MALI ELİNDEN ALACAK Bİ THIEF YOLDA PUSU KURMUS OLABİLİR MALINA YAZIK OLUR...TRADE YAPIP ZAMAN KAYBEDECEGİNE GİT YARATIK KES DUSEN ITEM LERDEN ZATEN TRADE DEN GELEN PARA KADAR PARA KAZANIRSIN( TEK YILDIZ TRADE Bİ SEY GETİRMEZ SANA O YUZDEN DİYORUM...COK YILDIZLI TRADE DE DE ACIK HEDEF OLURSUN)
ok anladım saolun beyler ışınlanma görevi die bişi varmı kaç lvl görevi o?